Skupina MOL začenja spremembo zunanje podobe bencinskih servisov v mreži MOL & INA.

Kot smo nedavno poročali, je skupina MOL je ob prevzemu družbe OMV Slovenija in njene mreže bencinskih servisov po Sloveniji v začetku julija napovedala, da bodo bencinski servisi iz mreže nekdanjega OMV (danes MOL & INA) začeli svojo zunanjo podobo postopno spreminjati v začetku septembra.

Prvi bo zunanjo podobo spremenil bencinski servis na Lendavski ulici v Murski Soboti.

Dela na bencinskem servisu na Lendavski ulici v Murski Soboti so se začela v ponedeljek, 4. septembra, trajala pa naj bi predvidoma teden dni.

Kot je razvidno iz fotografij, dela že prehajajo h koncu, zunanja podoba bencinske črpalke je popolnoma spremenjena, bencinski servis je tako že odet v barve MOL. 

V času spremembe zunanje podobe bo bencinski servis obratuje kot običajno.

»Po zaključku prenove zunanje podobe bo strankam na bencinskem servisu na voljo vrhunsko MOL EVO gorivo, z obstoječimi bencinskimi servisi MOL po Sloveniji pa bomo poenotili tudi prodajni program v trgovini,« so nedavno sporočili iz Skupine MOL.

Črpalka na Lendavski ni edina, ki spreminja svojo podobo. Preurejanja bencinskega servisa so se te dni lotili tudi v Gederovcih, kjer bo v prihodnje namesto OMV obratoval Shell.

Komentarji (7)

Soboškedneve2023 (ni preverjeno)

Zaj pa nestrpno čakamo na preobleko prek ceste!

pssst (ni preverjeno)

Shell?

In reply to by Soboškedneve2023 (ni preverjeno)

Pika na i (ni preverjeno)

Meni je Petrol lepši.

Lplp (ni preverjeno)

Te si peder

In reply to by Pika na i (ni preverjeno)

Taraaa (ni preverjeno)

I only fill up on PETROL. INA je ološ od ološa. Mol in ina sta združena gorivo bo hodilo iz Reske rafinerije,ki ima vprašljivo kvaliteto. Ko smo tankali na inini črpalki nam je avto zaribal tako da nikoli vec tja

mojeImejGeste (ni preverjeno)

ne motaj ka vsi iz iste centrale vozijo za slovenijo

In reply to by Taraaa (ni preverjeno)

Realist77 (ni preverjeno)

Zalostno

Starejše novice