FOTO: Jure Banfi
Po poročanju ruskih medijev je po včerajšnji tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo med Slovenijo in Rusijo prišlo do pretepanja navijačev.

Enemu od ruskih pretepenih navijačev naj bi diagnosticirali zlomljen komolec. V bolnišnici v Mariboru so mu na glavi odkrili tudi hematome.

O pretepu pričajo ruski navijači:

»Bilo nas je pet. Po tekmi smo zapustili stadion in se sprehodili do hotela. Hodili smo brez barv ruske reprezentance. Fantje so bili resno pretepeni - enega so odpeljali v bolnišnico, kjer so zabeležili zlome in več modric.

Zdravniki so ponudili operacijo danes ali jutri, vendar se je odločil, da jo bo zavrnil, ker je bil organiziran let v Rusijo. Zdaj leti domov. To seveda ni ostalo neopaženo s strani policije. Opravili so postopek,« je o dogajanju spregovoril udeleženec.

 

Spomnimo, da je Slovenska nogometna reprezentanca je v Mariboru na osmi tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2022 izgubila proti Rusiji z 1:2

Slovenijo, ki je izgubila možnosti za preboj v Katar, do konca kvalifikacij nato čakata še gostovanje na Slovaškem 11. novembra in domač obračun s Ciprom 14. novembra

Komentarji (17)

Neko (ni preverjeno)

Upam, da bodo nasilneže izsledili in jih ustrezno kaznovali. Izgleda se vračamo v srednji vek.

Fujd (ni preverjeno)

Upam ka jih najdejo Rusi nazaj pa jim naj mafijo pripelajo pa skupaj spoterejo ka si zapomnijo za celo življenje idioti eni

Pepe (ni preverjeno)

Rusi nedo najšli teh, de pa keri drugi naš v Rusiji nahebo ...

In reply to by Fujd (ni preverjeno)

someone1 (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Levičarji in njihovi nasilni plačanci vedno bolj sramotijo našo lepo Slovenijo. Dol z levičarji. Ajmo minuse prosim... Več jih bo bolj dokazujete, da govorim resnico.

anyone (ni preverjeno)

Levičarji in Desničarji se smejejo s tebe ko igrajo golf in imajo orgije na tvoj socialni denar...

In reply to by someone1 (ni preverjeno)

JLA (ni preverjeno)

Bedak pretepali so se Jančijevi plačanci rumeni jopiči !!

In reply to by someone1 (ni preverjeno)

trusa (ni preverjeno)

Viole so to napravile. Oni pa so vsi po vrsti desni majmuni, člani Šiškojove krminalne združbe imenovane Varda, kero finačno podpira SDS. Tak ka se nehaj sramotiti z nekšimi levičarami. Enin se van je že do konca odpelalo.

In reply to by someone1 (ni preverjeno)

gost81 (ni preverjeno)

točno tak, viole so bile, saj drugi nihče ne dela toliko sr..ja kot oni.

In reply to by trusa (ni preverjeno)

Don Mentony (ni preverjeno)

Viole so v večini južnjaki, podobno kot dragonsi in oboji proti vladi JJ. Pojma nimate nekaj pisarite populistično.

In reply to by trusa (ni preverjeno)

Itak! (ni preverjeno)

Ja itak, zato pa nosijo "rumeni jopiči" oblačila od Green Dragons tak samo malo, za brezveze. :)
Žan Žalec vodja Generacije identitete, je v samon vrhi Green Dragonsov, kerih člani so tudi skoraj vsi identitarci. Enako je z Violami, kerih bivši vodja Šiško je zdaj glaven v Vardi. In večina vardistov prihaja prav iz vrst Viol. Oboji pa so zlizani z SDS. Tak ka se nehaj sramotiti, prosim te.

In reply to by Don Mentony (ni preverjeno)

Don Mentony (ni preverjeno)

pa sramotiš se ti s svojimi levičarskimi teorijami zarot . Struktura Viol se je v zadnjih 10 - tih letih bistveno spremenila,tudi pripadnost desni opciji je že zdavnaj izvenela, nazadnje je še nekaj te pripadnosti bilo ko je bil še Kangler župan . Če bi imel pojma o navijaštvu bi vedel da so dragonsi razdeljeni na več skupin, od čefurjev ki prevladujejo - verjemi mi nisem se enkrat z njimi srečal iz oči v oči ( tudi posnetek s škofje loke si poslušaj ko napadejo Ribare..hrabrijo tako.." ajmo momci ", do raperjev, pa nekaj domoljubov, praktično jih ni. Varda je rekel, poglej si malo vardiste, nedolgo nazaj je bila fotografija enega postroja objavljena ko je bila novica o posiljevalcu iz njihovih vrst. kje vidiš ti tam viole? Edino nekedanji soustanovitelj bombek je bil tam s par kolegi ki so se izločili iz varde. Bedaki levi verjamete vsemu kar vam vaši ideologi spesnijo na čik pavzi.ovce.

In reply to by Itak! (ni preverjeno)

Itak! (ni preverjeno)

Jao, kakše nebuloze trosiš. Več kak očitno pa je ka o navijaški sceni v Sloveniji nemaš pojma. Ti si se srečo ja. :)

In reply to by Don Mentony (ni preverjeno)

Desni komunist (ni preverjeno)

Desničari so skozi zgodovino vedno bili in vedno do manj izobraženi imbecili, po navadi totalni primitivci, nerazgledani do amena in nagnjeni k sociopatskomi vedenji. To ka levičare označuješ za bedake je tak ali tak menša sramota od toga ka te nešče označi za desničara. Oziroma ka se san maš za desničara in se s ten še celo hvališ.

In reply to by Don Mentony (ni preverjeno)

ges 45 (ni preverjeno)

Evo zatau se pa ne špila v Mb. ka so vijole fuknjene ka njin pohorje senco dela

Bravo, someone 1 (ni preverjeno)

Poleg točke še hvala, ker si zapisal moje razmišljanje. e

Kako pa drugače (ni preverjeno)

Bolezen norih krav se z levičarjev seli na ostale, razen seveda, desne.

MTS (ni preverjeno)

Eeee dečki... Rusi van nedo dužni ostali! Zapomni si to.

Starejše novice