Policisti so bili minuli petek, malo po 22. uri obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru na širšem območju Murske Sobote.

Oplazil policijsko vozilo

Kršitelj se je s kraja kršitve odpeljal z osebnim avtomobilom in med vožnjo zaradi vožnje po sredini vozišča oplazil službeno vozilo policije, ki je bilo napoteno na kraj kršitve, ter z vožnjo nadaljeval. Policijska patrulja se je zapeljala za kršiteljem, ki je zaradi vožnje v neprilagojeno hitrostjo v naselju Krog trčil v ograjo pri stanovanjski hiši in poškodoval pokrov vodnjaka.

Voznik je izstopil iz vozila proti cesti ter padel v vodnjak, globok šest metrov. Policista sta odšla proti vodnjaku, da bi pomagala vozniku. Iz vozila kršitelja je takrat izstopila sopotnica, starejša mladoletnica, s tal pobrala večji kamen in stekla proti policistu z namenom, da ga napade in mu začela groziti. Ker sopotnica poziva in ukaza policista naj se umiri in odvrže kamen ni upoštevala je policist uporabil prisilna sredstva in jo obvladal.

Gasilci voznika rešili iz vodnjaka

Gasilci so na kraju iz vodnjaka potegnili voznika. Oba kršitelja sta bila odpeljana v bolnišnico, kjer je kršitelj nadaljeval s kršitvijo javnega reda in miru, zato je bilo zanj odrejeno pridržanje. Kršiteljica je bila predana staršem.

Preizkus alkoholiziranosti je pri vozniku pokazal 0,80 mg/l alkohola v izdihanem zraku. V vozilu je bil najden tudi zavojček neznane posušene snovi katera bo poslana v analizo, saj gre za sum prepovedane droge konoplje. V primeru potrditve suma bo zoper voznika uveden prekrškovni postopek.

Zaradi povzročitve dveh prometnih nesreč bo zoper 26-letnega voznika podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje. Zoper osumljeno starejšo mladoletnico pa bo podana kazenska ovadba zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja napada na uradno osebo, ko opravlja naloge varnosti.

S spleta

Komentarji (16)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vseved 2020 (nepreverjen)

Je to res, da naj bi se policisti v petek ponoči oziroma v soboto rano zjutraj pretepali pred lokalom Zvezda v Murski Soboti? Oziroma bili pretepeni?

:) (nepreverjen)

Ni res hehe bili so baje pazniki v zaporih pretepli so pa baje soboske pretepace steri so svajo iskali no tak san cuo

In reply to by Vseved 2020 (nepreverjen)

Lol lol (nepreverjen)

E moj jagoda!!!!!!

Mrki (nepreverjen)

O ti moja jagodka

Xyzkra (nepreverjen)

Mogoče je mel posušene jagode?

nirespaje (nepreverjen)

Ne moreš verjeti. Mislim, da bo treba dati policiji večja pooblastila, da takšne iztrebke odstranijo iz civilizacije za vse večne čase. Upam, da starši ne bodo delali kravala nad policijo, ker potem bo res sodu izbilo dno.

goostt (nepreverjen)

sopotnica s kamnom napadala policista !
Ali ga je trofila, če ne mora vajo ponoviti tako dolgo dokler ne bo rezultata ?

Belial (nepreverjen)

Poslusajte nase policaje majo sploj kaksna pooblastila v toj drzave ale pa ove v ovoj ljubljanskoj vukojebine mislijo ka de sakse sau za policaja kere ma 5 minut casa. Dati jin viska pooblastila, dati jin novo opremo, orozje, tude elektrosokere. Lidgej so gratale totalno brezobrazne brez olik brez kulture. Ges ce be bil policaj ge be tou babo zvezo za nogej pa bi jo tan na soboskon nadvoze kak ide streka spusto doj pa naj visi dokejc jo vrane nebe pogele. Pa to nemres vrvate no...

Božič (nepreverjen)

Nirespaje. Tij si se večji iztrebke.

Božič (nepreverjen)

Iztrebek

slovencelj (nepreverjen)

Zakaj pa je toliko časa trajalo, da je ven prišla celotna zgodba?!

In reply to by Božič (nepreverjen)

slvkos (nepreverjen)

ne zagovarjam tega kršitelja pa se vse eno zamislimo če je to policija ukrepala prav z svojim postopkom je ogrožala sebe njega in druge

In reply to by slovencelj (nepreverjen)

Klinton (nepreverjen)

Zato je tak dugo terbelo pa skrivalo (ka je uradna vip oseba oz delave policije

nevenneven (nepreverjen)

kelko let pa ima ta STAREJŠA MLADOLETNICA.....grozila policaju in se nej umirila...počiti jo (kak v Ameriki) in gotova meša, njega pa pustiti v studencu 5 dni ali več.

Novo leto (nepreverjen)

Pregon policije.

Božič (nepreverjen)

Policija je s pregonom povzročila nesrečo.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice