V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, dvanajst kršitev javnega reda in miru, dve povoženji divjadi in pridržali dva kršitelja.

S področja kriminalitete je na območju Murske Sobote bil odkrit bankovec za 50 evrov, za katerega se sumi, da je ponarejen, obravnavana tatvina v trgovini in tatvina gradbenih elementov. Na območju Lendave obravnavani dve tatvini goriva na bencinskih črpalkah. Na območju Ljutomera obravnavana goljufija pri prodaji, na območju Gornje Radgone pa odtujitev denarja.

Javni red in mir je bil kršen sedemkrat v zasebnih prostorih in petkrat na javnih krajih.Kršitelja, ki sta ob intervencijah nadaljevala s kršitvami sta bila pridržana.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota. 
 

Komentarji (2)

imekotime (ni preverjeno)

Ja, včeraj je bilo kar precej zaključkov, tudi blizu nas je gostilna in slišal sem, ko so se pozno zvečer razhajali, seveda so se peljali z lastnimi avtomobili. Trezni?

A79 (ni preverjeno)

NE pijani za volan!!! Naj vas nekdo na zaključek pelje in pride po vas ali pa uporabite TAXI. Človeško življenje je več vredno, kot nekaj € za TAXI!

Starejše novice