Slika je simbolična.
Policisti so bili obveščeni o tragični delovni nesreči, v kateri se je med sečnjo lesa v gozdu smrtno ponesrečil 40-letnik.

V nedeljo, 12. februarja, ob 20.14, so policiste Policijske uprave Nova Gorica obvestili, da se je med sečnjo lesa v gozdu na Šentviški Gori, natančneje v občini Tolmin, smrtno ponesrečil 40-letni moški.

Z nadaljnjim zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je omenjeni moški sam opravljal sečnjo lesa na gozdni parceli približno kilometer stran od vojašnice na Šentviški Gori. 

Kasneje je bil moški najden poškodovan, imel je poškodbe glave, med debli požaganih dreves in ni kazal znakov življenja, njegovo smrt je zatem na kraju potrdil zdravnik Zdravstvenega doma Tolmin. 

O okoliščinah nesrečnega dogodka na Tolminskem so policisti obvestili preiskovalno sodnico okrožnega sodišča in okrožno državno tožilko v Novi Gorici. 

S strani zdravnika Zdravstvenega doma Tolmin je bila v nadaljevanju odrejena sanitarna obdukcija, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino, da bi ugotovili natančen vzrok smrti. 

Policisti Policijske postaje Tolmin so glede na sedanja ugotovljena dejstva tujo krivdo izključili in bodo o vseh ugotovitvah s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Komentarji (6)

njiva

Ka ste vij malo nori, zaj te že v nedelo hodili v šumo drva delat, pa to še sami in v kmici. Bog pomagaj

black panter

tij tele blokovsko socialaško

In reply to by njiva

Mrvica (ni preverjeno)

Tij kurac blesave socialni kmet

In reply to by black panter

lenoba (ni preverjeno)

Kmetovalec mora delat vse sam če hoče preživet in bog ali rdeča zvezda slučajno ne daj da ima kakšno premoženje medtem ko " intelektualcev in kulturnikov pa še podobnih" mrgoli zabave prirejajo stalno uživajo in jamrajo da so vse tisti prvi krivi ki jih je še komaj kaj.

njiva

Vuva dva telebajska, san nej v bloki doma, nej san socialaš, pa nej velki kmet, ampak drv san telko predelo, ka sta še vuva telko drv nej vidla. Ščen povedati te osnovne pogoje za delo v šumi, kak, kda, s kin.... Itd.Če je pa umrl zaradi kapi ali drugih zdravstvenih težav se opravičujem, ampak tepa sploh ne bi smel iti v šumo in še san, ali?

Tunč (ni preverjeno)

Keri delajo od pondelka do sobote so naj pa na mrzlon , ker se drva v nedelo ne delajo? Ideš te, gda maš čas.

In reply to by njiva

Starejše novice