Neznanec v sporu pograbil nož in močno pijanega moškega porezal po vratu.

Le slabi trije meseci so minili od krvavega obračuna med mladoletniki v središču Murske Sobote in Pomurje je žal znova priča obračunu s hladnim orožjem.

Zadnji incident se je minuli konec tedna odvil na območju Ljutomera, kjer sta se dva moška zapletla v spor, ki se je končal s telesnimi poškodbami. Po naših neuradnih informacijah naj bi se nasilni dogodek zgodil na Prešernovi cesti.

Močno vinjenega moškega porezal po vratu

Kot pojasnjujejo v Policijski upravi Murska Sobota, so policisti v soboto zjutraj, nekaj pred tretjo uro ponoči prejeli prijavo, da je v zdravstveno ustanovo v Ljutomer prišel moški, ki naj bi bil žrtev napada z nožem. Po zbranih obvestilih na kraju je bilo ugotovljeno, da je oškodovanec v močno vinjenem stanju. 

V razgovoru je povedal, da se je sprl z neznancem, s katerim sta se začela prerivati. Med prerivanjem ga je storilec z manjšim nožem porezal po vratu, opitega moškega pa so v zdravstveno ustanovo nato prepeljali prijatelji.

Oškodovanec je v fizičnem obračunu sicer bil lažje telesno poškodovan, policisti pa o zadevi še zbirajo obvestila, dodajajo v soboški policijski upravi.

*Naslovna fotografija je simbolična.

Komentarji (2)

štajerec

auf biks,čreva na plot

prekomure (ni preverjeno)

na Pušči se tuj saki den smicajo pa bijejo med sebo pa kradnejo pa uporablajo pse za pasje borbe to ton nete pisale ?

Starejše novice