Poškodovana v fizičnem obračunu med mladoletniki še vedno v bolnišnici.

Pomurje je včeraj pretresel krvav obračun v središču Murske Sobote, v katerem sta bili poškodovani dve osebi.

V križišču Slovenske in Zvezne ulice, pred vhodom v Blagovnico naj bi po naših informacijah storilec z ostrim predmetom zabodel dve osebi. Po neuradnih podatkih Sobotainfo naj bi šlo za mladoletnika, ki sicer ne obiskuje šole v Murski Soboti. 

Pločnik ob trgovini je bil okrvavljen, Zvezna ulica pa zaprta za promet. Na kraju sta bila tako rešilec kot policija, ki je v smetnjakih na več točkah v mestu iskala orožje.

Poškodovana utrpela vbodne rane v spodnje okončine

Kot so včeraj sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota, je prišlo do pretepa mladoletnikov, v katerem je sodelovalo več oseb, dve sta bili ranjeni in prepeljani v Splošno bolnišnico Murska Sobota.

V soboški bolnišnici pojasnjujejo, da sta poškodovana utrpela vbodnine v spodnje okončine in še danes zjutraj sta bila v njihovi oskrbi.

Iz neuradnih virov smo medtem izvedeli, da naj bi vsaj eden od njiju prestal operacijo

Spor zaradi dekleta?

V zvezi s pretresljivim incidentom v mestnem središču se v javnosti pojavlja precej ugibanj. 

Po naših neuradnih informacijah naj bi prišlo do spora zaradi dekleta, ki ga je storilec domnevno nadlegoval. V središču mesta se je vnel prepir, pri čemer naj bi dva fanta dekletu stopila v bran. Sledil je pretep, ki se je končal s krvjo in poškodbami, po naših podatkih naj bi policisti pridržali tri osebe.

Dejstva smo želeli preveriti pri policiji. Obrnili smo se na pristojne, ki so nam pojasnili, da v javnosti sicer kroži več informacij, vendar pa za zdaj ne morejo potrditi še nobene. Več naj bi tako bilo znanega jutri.

S spleta

Komentarji (41)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
gerebere (nepreverjen)

storilec je rejsan psihič ka se brani z nožom...negda smo dekline branili s pesnicami...ali tou z nožom je zahrbtno,primitivno strahopetno.

Putin (nepreverjen)

Hjaa to pa tud ni fer da sta se na enega trije spravila...

In reply to by gerebere (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

ŠOKANTNO !! NORO !!!

Sobotainfo-rumeni medij!!! Niste rekli čisto nič.... "Naj bi...."

gost1 (nepreverjen)

Gvüšno je šokantno pa noro tou ka šestnajstletniki odijo okoli z nožami.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

To je vsekakor šokantno pa noro, se strinjam. "Članek", ki pa ne pove absolutno nič novega, je pa nepotreben in odveč.
Samo senzacionalizem, rumeno.... Nič drugega...

In reply to by gost1 (nepreverjen)

Trejza (nepreverjen)

??

Golob 5 (nepreverjen)

Saj nihče ne ve točno kaj se je dogajalo, pustite da se starši pogovorijo in izvejo, kaj je vzrok temu
Ker nekateri tega fanta poznajo v drugi luči

čarni vrag (nepreverjen)

Policija pa mučka. Vsaj osnovne podatke bi lahko sporočili, ne pa da kroži okoli več zgodb.

vodka (nepreverjen)

Ne ven, če se naj smejen ali jočem ob komentaraj kda pišejo zakoj slabo pišemo od toga z nožem. Pravijo ka ga poznajo pa kak je fejst dober dečko. Po takšon še sreča ka je dober pa je samo drugoga z nožem smekno sicer pa, če bi nej biu dober bi pa tak z mitraljezom po Soboti norel.

Vipko
buldog Izbor uredništva

Kaj sploh pametovati? Zdaj morajo svoje delo opraviti le še organi represije. To je vedno frustrirajoče, ker ponavadi pomeni dvoje: da ni mogoče več kaj dodati ali odvzeti in da nekdo svojega dela ni opravil že prej....

Če se izkaže, da je šlo za ljubosumnost je to še najlažje opravičljivo; ne pravim pa da dopustno. Če bi šlo za obračun zaradi drog ali denarja, je to za lokalno skupnost katastrofa.

Eni ste takoj začeli pisariti o migrantih..... ej, to so lahko le blodnje bolnega uma. Potem pa, da so to storili Albanci... tudi če bi? Koliko let, desetletij, stoletij pa morajo bivati Albanci med nami, da bodo "naši"? Nekateri so tukaj že tretja generacija, govorijo tekočo slovenščino, bolje od marsikaterega "čistokrvnega" Prekmurca. Živijo naše življenje, njihovi otroci se igrajo z "našimi" otroci, šolajo se v "naših" šolah, v športnem pogledu igrajo za "slovenske" klube..... zakaj vse to pišem v navednicah? Ker se druga, tretja generacija že čuti za Slovence. In mnogi ne bodo verjeli: ti "Albanci" so čisto navadni in normalni ljudje... Hočejo le preživeti, izšolati svoje otroke. In, četudi bi to dejanje storil neki Sirijec.... tudi med njimi je enako. Tudi med njimi najdete izvržke, ljubosumne, poštene in nič hudega misleče.... kakor vsepovsod.

Izkazalo se bo, da je bil storilec "domačin". Katastrofa? Nič dramatičnega, nič posebnega. Edina razlika je, da je bilo sedaj pod novico 100 komentarjev; če pa bi to storil imigrant, bi jih bilo 1000.... in vsaj 200 komentatorjev bi pozivalo, da "levičarskega" buldoga obesijo na prvo drevo.... ali pa naj se odpre koncentracijsko taborišče nekje v Murski šumi, kamor bodo zaprli "levičarske izvržke"; z Muro v bližini.....

Toda, mnogi, ki pozivate k nestrpnosti in celo k različnim oblikam likvidacij pripadnikov drugih kultur, drugače mislečih, drugače spolno usmerjenih, celo izvajalcem kriminalnih dejanj med Slovenci.....si preberite te besede:

Najprej so prišli ...

Ko so nacisti prišli po komuniste,
sem ostal tiho;
nisem bil komunist.
Ko so zaprli socialne demokrate,
sem ostal tiho;
nisem bil socialni demokrat.
Ko so prišli po sindikaliste,
nisem spregovoril;
nisem bil član sindikalistov.
Ko so prišli po Jude,
sem ostal tiho;
nisem bil Jud.

Ko so prišli po mene,
ni bilo nikogar več, ki bi spregovoril.

Martin Niemoeller, 1976

anon1312 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ali nabijati v tri krasne pa znaš.

In reply to by buldog

mona1234 (nepreverjen)

More biti hudo, gda ne razmiš ka ti čeden človek napiše. Gelibar?

In reply to by anon1312 (nepreverjen)

ocd (nepreverjen)

Kritika brez vsebine, brez argumentov. Baugi si redno.

In reply to by anon1312 (nepreverjen)

veliki tič (nepreverjen)

ko so fašisti prišli po komuniste bi se morral smejati tele mamino ne pa da si bi tiho
Komunisti si 1000 krat večje zlo od fašistov

In reply to by ocd (nepreverjen)

gostja 426 (nepreverjen)

Buldog, tako je, kot pišeš, žalostno, da marsikdo tega ne razume.

In reply to by buldog

Landini

@buldog; se kar strinjam s tabo. Ampak, daj spusti se na nivo medija in njegovih bralcev. Vsaj večine njih.

In reply to by buldog

Vipko
Truplo

Pesek, čisto pravilno napisano. Marsikje nas "rešujejo" druge, tretje generacije "prišlekov", predvsem v športu. Pa še se najde, ampak ob vsakem podobnem dogodku takoj iščemo krivce v "sladoledajih, lenuhih kot so baje Črnogorci, pa militantnih Srbih, porednih Hrvatih, nadutih Švabih, umazanih Lahih....". Le k sebi se težko obrnemo! Pač slovenska posebnost!

Še enkrat dodajam: pustimo organom pregona, da opravijo svoje delo. Kaj pa mi vemo (mene po svoje podrobnosti niti ne brigajo), kaj se je zgodilo prej, v času dogodka in kaj se še lahko zgodi. V vseh stopetdesetih in nekaj komentarjih je bilo neverjetno število "ugotovitev" tudi na podlagi dokaj nerodnega poročanja tega portala.

In še: lahko, da taki dogodki niso ravno "mala stvar". Lahko se ponovijo, lahko podnevi, kakor sedaj, ponoči. Tako ali drugače, s takimi ali starejšimi.

In reply to by buldog

čarni vrag (nepreverjen)

Daj Buldog ne nakladaj te bedarije. Kot da ne vemo, za plane kak se morajo uničiti evropske države in narodi. Mi mamo probleme s svojimi ljudmi, ne pa da navlečemo še na desettisoče ljudi z vseh vetrov. Naj jih vzemejo tisti, ki so bombardirali Libijo, oboroževali glavorezce v Siriji itd.

In reply to by buldog

Bejle vrag (nepreverjen)

@čarni vrag...buldog je edine kere realno pijše...probleme so edijno v nas Slovencaj vsi be vse mele pa zatau nebe nika napravile...te pa prijde človek z Makedonije, Albanije pošteno išče službe ka neka narejde s sebe pa smo pa tu egoist ka njin ne privoščino dobro ga življenja... Če se pa kaj takšnoga zgodij pa vedno obtožimo tujce ker nemremo preneste toga ka be Slovence bilij tude krive...smo med egoističneme narode...nišče je nej za nas dober.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Bejle vrag (nepreverjen)

@čarni vrag...buldog je edine kere realno pijše...probleme so edijno v nas Slovencaj vsi be vse mele pa zatau nebe nika napravile...te pa prijde človek z Makedonije, Albanije pošteno išče službe ka neka narejde s sebe pa smo pa tu egoist ka njin ne privoščino dobro ga življenja... Če se pa kaj takšnoga zgodij pa vedno obtožimo tujce ker nemremo preneste toga ka be Slovence bilij tude krive...smo med egoističneme narode...nišče je nej za nas dober.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Ti pa buldog si morata malo razjasniti osnovne pojme. Begunec je človek, ki beži pred vojno ali naravnimi nesrečami. Ilegalno lahko prestopi SAMO mejo prve varne države. Tam se mora prijaviti oblastem in se ravnati po njihovih navodilih. Cilj je, da se za begunce poskrbi čim bliže njihovemu domu. Po koncu vojne (vsaka vojna se enkrat konča) se tako najlaže vrnejo domov in pomagajo pri obnovi. Drugo so ekonomski migranti. Ti lahko pridejo, če jih država gostiteljica povabi. Tudi naši gastarbeiterji se niso tihotapili po gozdovih v Nemčijo, ampak so šli ker so jih Nemci potrebovali. V Sloveniji kjer imamo skoraj 100.000 nezaposlenih potrebe po množičnem prihodu tujcev ni. Seveda elita podpira prihod delavcev z Balkana, saj edino tako lahko ohranjajo bedne plače, ki jih dobiva velik del zaposlenih. Tako si lahko namesto 10 meterske kupijo 20 metersko jahto.

In reply to by Bejle vrag (nepreverjen)

eva marela (nepreverjen)

buldogu je treba jebat mater komunajzersko smrdljivo

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Bejle vrag (nepreverjen)

Če bi teh 100,000 nezaposleneh nucalo pejnaze pa zaposlitev be se najšle delo. Dosta je takšneh ka se vozejo tude do 50 km ale pa še več do slujžbe, ene pa jo majo pred noson pa nejdejo delat in rajše doma sidijo pa idejo na socialno. Ten je tak najlepše, te pa se vsi bunijo ka kelko davkov pa vsega trbej plačuvate, saj pa plačuvlemo za tej keren je nej interes delate in rajše doma sidijo... Če bi se ukinila socialna pomoč za tej kere so zmožne delate be bilo več kak pau teh ka so zdaj nezaposlene zaposlene. Te pa vsi grdau glejdajo tujca ka se pošteno slujže kruj in ga obtožuvljo ka zarade njega Slovenec nema dela. Če be Slovence mel interes delate be se najšo, že zatau ka obvlada Slovenske jezik be prvlej dobo slujžbo kak tujec, kere se ga še včij.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Po tvoje bi lahko nezaposlena šivilja iz Mure vzela lopato in šla delat na gradbišče.

In reply to by Bejle vrag (nepreverjen)

Bejle vrag (nepreverjen)

Nej san tau pravla...dosta je delovnih mest primerneh za oba spola ker so nezahtevna. Nej san pa mijsla nika s tem ka be MOGLE na gradbišča in prosen ne obračaj besed. Duze bole pa opažan ka dosta lidij mijsle ka so ene poklice samo za ženske ene pa samo za moške. Toga več nega...ka be bilo naraube če be bijla ženska na gradbišče ale pa električarka nika, če ma željo delate naj ide kama ščej.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Morilec (nepreverjen)

Kdor gre z nožem nad sočloveka je morilec in ga treba zapreti v zapor.

gerebere (nepreverjen)

ne razmin kak lejko eni zagovarjajo tistoga "ka se je baje brano" z nožon.
pa ka mo naslednjič čitali ka je eden strejlo na nekoga v središči ms?!

In reply to by Morilec (nepreverjen)

emy (nepreverjen)

pravzaprav decke znajo edine ka se jo dogajalo taka ne gucte neka na blef ka nevejte,prvo poglednete za sebej pa te za druge,resno ka se tau nebi smelo na taksen nacin obracunate ale fala bauge ka se je vse vrede koncalo....pa neje eden zabodo dva ker nej meu dva noza ampak je prvo zabodo enga te pa je tiste ka je biu zrtev si zeu noz vo z noge pa zabodo kolego od ovoga kere je njega zabodo..telko ka nete vrvali vse ka je napisano...pa pustete tau zgodbo zdaj ka se e zgodelo se je zgodelo one do tau razcitele....pa tude decke pustete ka ovak resno nedo vec nika mele od toga zivota,naj si zgucijo kak mislijo ka de najbaukse pa zivejo dale kak de njin najbaukse...

jožekvinci (nepreverjen)

Nič ju ne bomo pustli pri miru!lepo vsi trije v poboljsevalnico potem pa v zapor!Nima kaj skakat z nožem!onadva pa se nimata kaj spravljat na nelkoga sredi belega dneva!

In reply to by emy (nepreverjen)

Vipko
Truplo

Še tole, pa neham s komentarji na to temo, ker jih je že brez mene preveč!

Čisto pravilno napisano! Naj bi celo "glavna krivka", torej dekle, vzela nož in ga nekje odvrgla. Torej je tudi po svoje "zraven" in bi spadala v neko poboljševalnico oz. podobno ustrezno ustanovo.

Po mojem bi to moral biti tudi izbor za najbolj trezen komentar s strani uredništva!

In reply to by jožekvinci (nepreverjen)

gost2 (nepreverjen)

jeboga zaradi lulike sta se bila, jao jao je mogla zlata biti

gazda (nepreverjen)

Koga vraga!! Ja kakšna je pa tou vzoga gnes den te mladinke? Alo ge je narod ..?? Starši , pedagogi, policija.. mase trbej vse takšne nej samo spozaprejti v ustanove, ampak jih poslate v centre ge do delali ge nede časa za norije pa pa na dikline.....ljudje božji pri 16 lejtaj ge še šmrklavec nevej za koj kurac ma.... Napisati jih kak zavce pa te se mer.Popozdiš ko vidiš takšne...zavolo dekline, vao... Pa te z nožem.. pamet v čelo, pa či nej pripravi mladina jih spozaprejti ali pa delat pod prisilo poslate.

lauraas (nepreverjen)

Kaj storiti,če vas napade nekaj Albancev ali romov, za kar so specialci?

bokibogme (nepreverjen)

Isto, kak če te napedne nekaj goričancov ali pa kroških dečkov ali pa izberi...

In reply to by lauraas (nepreverjen)

Balkan (nepreverjen)

Ena mladina ma doma probleme na primer nasilje v drižini,alkohol,ločitev staršev...itd in tou vpliva na mladino cilou na pubertetnike.Pač na živce jin vdari vse tou te pa se njin film ftrgne.Eni starši ne vejo delati z pubertetnikon.Pubertetnik nuca podporo,nasvete,kak največ pogovora,ker pubertetnik rabi nekoga ka se z njin poguči pa zavupa.Eni pač tou ne razmijo ge man doma pubertetnico pa znan kak je.Je najhujše obdobje za starše.Pubertetniki so občutljivi na vse.Tak ka ja ge mladino razmin pa jih podpiran.

veliki tič (nepreverjen)

migranti bodo prinesli samo nesrečo med poštene Slovence in srečo med nepoštene

Mura1234 (nepreverjen)

Buldog za župana!

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

buldogu je treba jebat mater in to na pasji način zato ker je kuzla

eva marela (nepreverjen)

tako je

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Buldogu in bejlemu vragu priporočam ogled videa na spodnjem linku. Mesto v V. Britaniji, ki je 99% naseljeno z muslimani. Upam da bosta uživala.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=PkoCiUezFIQ

Ciganka (nepreverjen)

To ka je buldog napiso je cista resnica za resnico njeme pa nej trbej mrdat mater van jo trbej v usta zmrdate budale smotane.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice