Slika je simbolična.
Pomurski policisti so včeraj imeli veliko dela.

V preteklih štiriindvajsetih urah so pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče, v katerih sta se dve osebi lažje telesno poškodovali, devet kaznivih dejanj, zasegli so tovorno vozilo, prijeli štiri tujce, ki so v Slovenijo vstopili ilegalno ter obravnavali štiri primere povoženja divjadi.

Ob 7.40 je v Murski Soboti voznik osebnega avtomobila, na prehodu za kolesarje trčil v voznika mopeda, ki se je pri tem lahko telesno poškodoval. Ob 15.30 je v Turnišču padel voznik električnega skiroja. Pri padcu se je lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali pet tatvin, zlorabo bančne kartice, goljufijo pri nakupu preko spleta, lahko telesno poškodbo pri pretepu ter zasegli bankovec za 20 evrov, za katerega se sumi, da je ponarejen.

Zaustavili vozilo, v katerem so bili štirje državljani Pakistana

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe so na avtocesti zaustavili osebni avtomobil romunskih registrskih tablic. V postopku je bilo ugotovljeno, da se v notranjosti prevažajo štirje državljani Pakistana, ki so v Slovenijo vstopili na nedovoljen način.

Vsi so zaprosili za mednarodno zaščito. Voznik bo s kazensko ovadbo priveden na sodišče.

Vozniku je bilo zaseženo tovorno vozilo s priklopnikom, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Ljutomer.
 

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Sokoles (nepreverjen)

mi pa sumimo da imajo policaji skisane možgane in bodo potrebne preiskave. do nadaljnjega so na bolniškem, pol od tega v hrastovcu.

..... ..... (nepreverjen)

Očitno so se tebi že ob rojstvu skisali možgani no či jih sploj maš. Zato pa si sam v zaprtem oddelku v Hrastovcu.

In reply to by Sokoles (nepreverjen)

Starejše novice