Pomurski policisti poročajo o hujši prometni nesreči, v kateri se je pri padcu huje poškodoval motorist. Poleg tega opozarjajo na porast drznih tatvin, ki se dogajajo na našem območju.

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali dve prometni nesreči. V nesreči na območju policijske postaje Lendava se je pri padcu voznik motornega kolesa huje telesno poškodoval.

Zabeleženih je bilo še šest kaznivih dejanj, požar, štirinajst kršitev javnega reda in miru, poškodba vozila na parkirišču ter dva primera povoženja divjadi.

S področja kriminalitete sta bili na območju Murske Sobote obravnavani dve tatvini koles, dve goljufiji, nasilništvo in na območju Lendave tatvina goriva.

Ob tem soboški policisti dodajajo, da v zadnjem času beležijo porast drznih tatvin, katere storilci izvršujejo na način, da zavedejo oškodovance. Občane pozivajo, da ob pojavu neznanih oseb ali vozil pokličejo policijo.

Javni red in mir je bil kršen devetkrat v zasebnem prostoru in petkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili. Pogostejše meritve hitrosti bodo danes na pomurski avtocesti.

Komentarji (5)

Magyar Bacsi (ni preverjeno)

To je bil GEZA THE RYDER

gelif (ni preverjeno)

Ravnokar sem hotel napisati,da me čudi, da v Lendavi ni prometnih nesreč, kjer bi bil soudeleženec motorist, kajti tako divjanje z motorji kot po Lendavi ne vidiš nikjer...

Nzs (ni preverjeno)

Ge piše ka je bilao v lendavi?

In reply to by gelif (ni preverjeno)

bencin (ni preverjeno)

Takše divjanje motoristof kak v lendavski občini, je nej nigdi. Policije pa nigdi, kak da jih sploj nega!!!

In reply to by Nzs (ni preverjeno)

bencin (ni preverjeno)

Takše divjanje motoristof kak v lendavski občini, je nej nigdi. Policije pa nigdi, kak da jih sploj nega!!!

In reply to by Nzs (ni preverjeno)

Starejše novice