Slika je simbolična.
Pomurski policisti so v zadnjem dnevu obravnavali štiri prometne nesreče. Med drugim je do nesreče prišlo v Črenšovcih, kjer je voznik trčil v betonsko ograjo in se pri tem poškodoval.

V zadnjih 24 urah so pomurski policisti obravnavali štiri prometne nesreče, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, povoženje divjadi ter zaseg vozila. 

Posledica dveh prometnih nesreč je bila zgolj materialna škoda, v ostalih dveh nesrečah pa sta se udeleženca lahko telesno poškodovala. 

V prvem primeru je voznik v Črenšovcih zapeljal izven vozišča in trčil v betonsko ograjo, zaradi česar se je lahko telesno poškodovala potnica v vozilu.

V naselju Krapje pa je zaradi vožnje pod vplivom alkohola in preblizu desnemu robu vozišča padel kolesar ter se lahko telesno poškodoval.

Kaj so še obravnavali pomurski policisti?

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali poškodovanje vrat v Lendavi in fasade objekta v Ljutomeru, zatajitev, kjer si je neznanec protipravno prilastil mobilni telefon, ki ga je našel na javnem kraju v Lendavi, tatvino goriva v Pincah, spletno goljufijo in vlom ter tatvino iz kleti v Lendavi.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali. 

Ne nazadnje so v Apačah vozniku zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo.

Komentarji (1)

ZTR_ (ni preverjeno)

Kot smo poročali. Slika je simbolična.

Starejše novice