Slika je simbolična.
Zgodilo naj bi se na območju Tabora. Ljubljanska policijska uprava pojasnjuje.

Včeraj zjutraj, nekaj po 7. uri, je bila ljubljanska policijska uprava obveščena o sumu storitve kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost, in sicer na območju Tabora v Ljubljani.

Kot so nam povedali na Policijski upravi Ljubljana, je neznana oseba na eni izmed zelenic »na tleh zadrževala žensko, osumljenec pa je nato v družbi s še eno osebo zbežal s kraja«.

Posredovalo je več policijskih patrulj, »policisti pa so takoj pričeli z intenzivnim zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka in aktivnostmi za prijetje osumljenca«.

»Na podlagi podanega opisa so v bližini prijeli 26-letnega državljana Maroka, ki mu je bila zaradi suma storitve kaznivega dejanja iz poglavja zoper spolno nedotakljivost odvzeta prostost. Prav tako je bila odvzeta prostost 23-letnemu državljanu Maroka, ki se ga sumi pomoči pri dejanju,« so nam povedali na ljubljanski policijski upravi.

O vseh okoliščinah in ugotovitvah policistov bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

»Podrobnosti o kaznivem dejanju zaradi preprečitve ponovne viktimizacije žrtve in interesa preiskave, ki še intenzivno poteka, ne moremo pojasnjevat,« so nam še pojasnili.

Že prejšnji mesec

O posilstvu smo poročali tudi prejšnji mesec, in sicer na območju Bežigrada. Pred dnevi pa se je govorilo tudi o posilstvu v Tivoliju, a je policija zanikala, da se je to dejansko zgodilo.

Takrat so še pojasnili, da tovrstnih dogodkov ne prikrivajo, temveč jih bodisi potrdijo bodisi ovržejo, kadar o njih poizveduje zainteresirana javnost.

Komentarji (22)

Huliganić (ni preverjeno)

Ge so te zaj tej dragonsi, ka bi malo vzgojne davale?

kuntakinte (ni preverjeno)

...pa znan so nej Sukičko mantrali...njon bi pasalo, čiglij je lejzba...

Mclaren (ni preverjeno)

Nej so si sami krijve srmačeki. Tau je njihova kultura. Vüpan ka do 1x Opankara Zokija posijlili. Ka do ga tak guzili ka de se njemi s te Srbijanske rijti kadijlo.

. (ni preverjeno)

Posiljevalec si bil ti opankar, sedaj pa druge kriviš! Te bodo že desničarji enkrat pošteno naguzili!

In reply to by Mclaren (ni preverjeno)

stare oča (ni preverjeno)

Trbelo de spremenite zakonodajo. Nej jih baužate pa človekove pravice pa itd... Šus v čelo pa je. Pa čis vseeno, če je muslem ali nej, če je iz Maroka ali nej...

Mimec (ni preverjeno)

Zakaj se imenujejo ilegalni migranti? Če so ilegalni, zakaj so svobodni? Katera človekova pravica jim daje "pravico" da pridejo preko 20 držav k nam in tu živijo svoje zblojeno življenje naprej? Ali nobeden ne vidi zakaj so tu ? Ali nobeden ne vidi, da se ne bodo spremenili, temveč bodo spreminjali nas? Odprtje Nurnberškega sodišča za izdajalce Evrope? Zakaj se ne naredi red? Samo smemo gledati, kako nas "požirajo"? Kdo jih hoče naj pošlje letalo po njih in si jih pripelje domov kot "legalne" migrante, katere naj že čaka služba, delo in naš način življena? Jasno!?!

5 (ni preverjeno)

Še več jih bo! Razkošna Grimsova vila že čaka, da jo napolnijo migranti! In prav je tako, golazen desničarska, kapitalistična izkoriščevalska!

In reply to by Mimec (ni preverjeno)

Jouuu (ni preverjeno)

Groza :(

black panter

prokleta golazen muslička,da bi izrael zravno z zemlo vse ka smrdij na musličko

greta thuberg (ni preverjeno)

nestrpnost in rasizem sta problem naše družbe! je potrebno tudi beguncem dati priložnost da se vklopijo v družbo. če en begunec nekaj slabega naredi še ne moremo okriviti cele skupnosti

In reply to by black panter

Huliganić (ni preverjeno)

Domov si jih zeni, pa naj se pri tebi doma vklaplajo v druzbo

In reply to by greta thuberg (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Pravilno! Potrebno jih je oborožiti, da si bodo olajšali pot mimo pohlepnežev, grabežljivcev in egoistov, ki mislijo, da je svet samo njihov! Niso vsi begunci tako pokvarjeni kot nestrpni rasizma polni SDSovci!

In reply to by greta thuberg (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Vsa golezen, katere del si tudi sam, enako smrdi!

In reply to by black panter

black panter

Tak kak tij levak komunajzerski

In reply to by . (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Pomota! Žal nisem Janez!

In reply to by black panter

black panter

Si pa murgelski palcek

In reply to by . (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Ne, Janez iz Trstenjakove!

In reply to by black panter

čarni vrag (ni preverjeno)

Naj posiljujejo članice društva Osmi Marec. Od navdušenja bi lezbače vriskale.

. (ni preverjeno)

Niti za to niso dovolj dobre!

In reply to by čarni vrag (ni preverjeno)

čarni vrag (ni preverjeno)

Ite malo v najlepše mesto na svetu. Imeli te občutek ka ste nej v Sloveniji. V Nemčiji ženske že več let ne upajo same na cesto. Od Šoroša podkupljene nevladne organizacije imajo nalogo, da Slovenijo spremenijo v Pakistan.

Matejček (ni preverjeno)

Striček čarni vrag zakaj si ti tak fuknjen. A je slon v tebe prdnil da si takofuknjen.

starigraničar (ni preverjeno)

Dolfi bi to sigurno spucal.

Starejše novice