Foto: bralec Sobotainfo
V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba hudo druga pa lažje telesno poškodovana.

Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru, trije primeri povoženja divjadi in dve kršitvi javnega reda. Kaznivih dejanj policisti tokrat niso obravnavali.

Kot poročajo pomurski policisti, je okrog 12.40 voznik osebnega avtomobila izven naselja Gančani zaradi izsiljevanja prednosti v križišču trčil v drug osebni avtomobil. Voznik slednjega je pri trčenju utrpel hudo telesno poškodbo, povzročitelj pa je bil lažje telesno poškodovan.

Gasilci iz Prostovoljnega gasilskega društva Murska Sobota so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja in nudili pomoč reševalcem Nujne medicinske pomoči Murska Sobota.

Ostali dogodki zadnjega dne

Javni red je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so soboški policisti zasegli osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

Komentarji (3)

marija marija

Ne gre se za to prometno
Ali vsaka druga baba v avtu telefonira makar ma prostoročno telefoniranje stem je v drugih mislih kot na cesti saj vem sam po sebi še mi je že enkrat skoraj zgodilo da bi povozil pešca
Tako da sem telefoniranje v avtu opustil

dulesavic1 (ni preverjeno)

leko prosim policija nazaj na delo. ne samo stati na konce vasi z radari. kak davkoplačevalec zamenjajte te policijske avtoje za civilne pa se vozite okoli. ljudje so zmešani. kuzma ena blodna baba z telefon v roki v črnon golfe, en odrasli moški z zurich tablicami vi črnon jeepi - prosim da se umiriš.

🍀🐞 (ni preverjeno)

Ni bila baba ,ampak dva mladeniča
in izsiljevanje prednosti

Starejše novice