Fotografijo pogrešanega smo umaknili, saj je bila oseba izsledena.
Neznano kam je odšel 11-letni Aldin, ki naj bi bil nazadnje viden okoli 10. ure v okolici Trga republike v Ljubljani. Ker ga do sedaj še niso uspeli najti, policisti prosijo za pomoč.

Policisti Policijske postaje Škofja Loka so bili danes, 28. marca, okoli 9. ure obveščeni o pogrešanem 11-letnemu Aldinu Mutapčiću iz Puštala pri Škofji Loki.

Aldin Mutapčić je visok okoli 150 centimetrov, močnejše postave, krajših kostanjevih las, oblečen je bil v črno jakno z belimi rokavi in kapuco ter črno trenirko. Obut je v čevlje rjave barve.

Nazadnje je bil viden danes okoli 7.20 na območju Škofje Loke. Po zadnjih informacijah, s katerimi razpolagajo policisti, se je danes okoli 10. ure nahajal v okolici Trga republike v Ljubljani.

Ker 11-letnik z do sedaj izvedenimi ukrepi ni bil najden, policisti za informacije naprošajo javnost. Zato vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem Aldinu, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo, Policijsko postajo Škofja Loka na (04) 502 37 00, pokličejo na številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Komentarji (1)

Janek savic (ni preverjeno)

Bosanđero otisao kod kuce kod svojih

Starejše novice