Policisti poročajo o nenavadnem dogodku: kanja je trčila v avtomobil in se zagozdila. Kako se je končalo?

Minulo soboto, 4. julija, dopoldan se je na glavni cesti Novo mesto-Metlika pripetil sila nenavaden dogodek.

Nemškemu turistu je med vožnjo v avto priletela kanja in se zapičila v hladilne reže prednje maske avtomobila. Voznik je poklical 113, opisal dogodek in povedal, da je ptica še živa.

Metliške policiste je čakal nenavaden prizor, so povedali na Policijski upravi Novo mesto: »Ptica se je zataknila v rešetke okrasne maske prednjega dela vozila in se ni mogla rešiti, opletala je s krili in je bila velika nevarnost, da se poškoduje. Policist je s previdnim pristopom in rokavicami uspel ujedo obvladati in jo rešiti.«

Foto: Policijska uprava Novo mesto

Po uspešni reševalni akciji je ptica poletela nazaj v naravo, nemški turist pa je lahko nadaljeval svojo pot proti morju. Poškodbe na avtomobilu so bile neznatne.

»Kaj je botrovalo nenavadnemu primeru in čemu se je nemški Ford zdel ptici ujedi tako zanimiv, da ga je hotela prestreči kar med vožnjo, pa ne bomo izvedeli,« so dodali na novomeški policijski upravi.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Martina Škafar (nepreverjen)

Komu so napisali plač. nalog? Ptici ali lastniku avta?
Zgrabil me za lase, ne policist, ampak mejaš, zdaj pokojni, kar je vedel, da se mu bliža, zato ga njegova žena z mojimi levimi mejaši napeljala v fiz. napad. Pred tem so bili vzkliki, da ne vem to in ono, da ne vem kaj mi bodo še napravili.
Tako so na dan, ko je delal njihov policist, pravzaprav je dobil od uprave ukaz, da mora meni pripisati zalučani kamen na napadalca. Ta me je za lase z drugo roko za oblačila vlekel na svoj dovoz, da mi rjoveč pokaže na katerih mestih je moj dedek zidal čez mejo. Te zgodbe kako je to izsilil sem poslušala 10 let, kakor vsa ostala; kdo krade sosedom.
Pred tem dejanjem, katerega se oboji mejaši niso mogli učakati, saj so bili slišani tudi od drugih ljudi, te so l. 2014 imeli že vse v pisnih izjavah, da jim delam škodo. V resnici so jih izsiljevali s tem, da tudi njih prikažejo kot mene in mojo družino. Zdaj jih mantra lastna vest, tudi zato, ker vidijo, da mi je popolnoma vseeno za moj ugled (kaj bi naj to bilo se vsak iz publike vpraša) sploh me več ne briga kaj si kdo misli. Zato, ker so razposlali preko svojih pajdašev na PP, ZD, CSD, Varnostni službi, vseh pisarnah in uradih-to od česa so se menili kar na prostem. Tudi v Avstrijo bodo poskusili jim mejašica, to je mati od voditelja gonje obečala. Ne samo delodajalcu, tudi v trgovine, kjer bi se mož po njihovem vohunjenju ustavljal, grede z dela. Prav zaradi vse sramote, ujetosti in strahu, mi več ni mar za javni gnev. Zato, ker sem tedaj klicala policijo in je ta kateri je pri mlatenju po moji glavi in kričanju, da me ubije dobil del plačila po nalogu. Meni so rešitelji napisali kazen, za napad name! Po uro in pol dolgem posvetu pri Martonovih so dobili jasne napotke iz uprave; kako opisati napad, da ne bom uspela z sodnim varstvom. Plačala sem lastni pretep!
Kamen sem zalučala, ko sem se po teh plazila do hiš. prenosnega stac. telefona. Ne, so zapisali, ni res imeli ste mobitel v žepu, kamen ste zalučali pred napadom. Prav to je v domeni zdaj vseh vpletenih, da sem brez prič, da sem napadena fiz. ali me maltretirajo psih. Večkrat na dan, kot je njihova sodnica z Okrajnega zapisala: ONI BI JI LAHKO POKLICALI POLICIJO VEČKRAT NA DAN. Dobri ljudje pa tega ne storijo, ponavlja vodja ves čas. Kdo je dober in v čem? Tisti kateri uživa v dogovorih z okoličani, češ kaj vse ji še lahko naredimo. Dogovarjajo se, ko sem sama doma, to imajo možnost preveriti, kot kriči Mariška Žižek:,,ka nora ne ve, ka nam policija dovoli delati z njo ka ščemo, ka lejko tudi poglednemo, če je sama doma.
Zakaj? To vedo povedati ljudje, tudi tisti s katerimi nisem nikoli prišla skup, z njimi ne govorila, kljub temu so v odgovorih na pritožbo, na sodiščih. S te instance je bila tudi poslana vsa zbrana dokumentacija, ostale ustanove pa tega ne pošljejo. Kot se derejo napadalci preko ograj in za mimoidočimi in svoji trumi obiskovalcev, kar so spet zapisali za Okrožno sodišče: vsi, največ ima policija, vse imajo zbrano, kaj ona nam dela.

rejsan je (nepreverjen)

hm zanimivo.. za tv tednik članek.

In reply to by Martina Škafar (nepreverjen)

psihijatrija (nepreverjen)

tebe bo tvoja vest uničila, očitno nimaš mira v sebi, da vsepovsod trosiš svoj gnjev ....najprej krivdo vališ na vse druge v drugem stavku pa priznaš, da si ti kriva za to kar je bilo.... tablete !!!

In reply to by Martina Škafar (nepreverjen)

bob2 (nepreverjen)

tebi pa je dolgcajt ta pišeš romane

In reply to by Martina Škafar (nepreverjen)

AAAAAAAAA (nepreverjen)

Martina Škafar Pa koga briga ka se je tebi zgoudilo, članek s ten nema veze idi se pritouži ali pa koga tuži nej pa ka brez veze filozofejraš.

To bi radi (nepreverjen)

Dobili pa bodo nekaj drugega.
Ne beri, če te ne briga.

In reply to by AAAAAAAAA (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Veteronar je pa odklopo tisto.

Starejše novice