Slika je simbolična.
Danes so potekale hišne preiskave zaradi sumov spletnih spolnih zlorab otrok.

Policisti Generalne policijske uprave so sporočili, da so danes opravili več hišnih preiskav zaradi suma storitve kaznivega dejanja 'Prikazovanje, izdelava, posest in posredovanje pornografskega gradiva po 176. členu Kazenskega zakonika.'

Potekala je namreč kriminalistična preiskava zaradi sumov spletnih spolnih zlorab otrok.

Več bo znano jutri

Dosedanje ugotovitve bo Robert Tekavec, vodja oddelka za mladoletniško kriminaliteto v upravi kriminalistične policije na Generalni policijski upravi, širši javnosti predstavil jutri, 15. februarja. 

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuncika

Prva varnostna varovalka za preprečevanje zlorab otrok, so starši otrok. Od tega in predvsem od njih je odvisno, koliko časa in pri katerih vsebinah bodo "viseli " njihovi otroci. Izogibajte se NVO-jem in podobnim "sponzorjev" neumnosti in predvsem bodite starši svojih otrok, ne IT. Bodite izredno zaščitniški do svojih otrok. In če je potrebno, tudi izprašite kakšno rit tistim, ki zlorabljajo vaše otroke. Amen.

faca (nepreverjen)

ce be ge dabo prek be ze vsi bilij za resetkame tej proklete pedofile na deco se spravlate pa jih gledate naj vas je sram

Ex (nepreverjen)

Največ teh bolanih pedofilov imate v domačem ožjem krogu!!!
To da se spretno znajo se pretvarjat je samo še en dokaz da jih je težko razkrinkat,taki so najhujši hudo bolani pedofili!

.... ..... (nepreverjen)

To drugi nemre biti kak debeli fuknjenec

In reply to by Ex (nepreverjen)

Emmm (nepreverjen)

pedofili so ponavadi urejeni, fajn negovani lidje, keri se znajo fajn izrazati! malo Googlaj profile pedofilov

In reply to by .... ..... (nepreverjen)

FD2 (nepreverjen)

Lepau bi proso te generale, naj javno objavijo tej pedofilska imena pa priimke. Dzabe to širši javnosti neka gucite, ce sploj bistva ne povejte, ovi pa do dale gnali spodnje možgane, se napinjali pa smijali svoji rodbine kda mislijo na vaso deco. Dokec nede to javno objavljenih imen de se samo več toga.

enjamoskrivati (nepreverjen)

Javna objava vseh pedofilov. Zakoj jih skrivlemo? Ze v Prekmurji kelko je obsojenih pedofilov pa se nevej za njih, se ne guci o njih, se jih ne omenja! Za Subinskija vec nisce nevej, Za ovoga iz Gorickoja, ribica, ka je posilo malo deklico, sestricno ale necakinjo se tudi vec ne guci pa se je ze pozabilo od kec jeZakoj se to skrivle?! Saj sta se oba v zatvori ale kak dugo? Pa kelko drugih je se! Javna objava imen! Kda so obsojeni se nemajo vec kaj skrivati

Odg. enjajmo... (nepreverjen)

Ka pa ovi iz Ljutomera, keri je do smrti 4-letno dejte zmrcvaro. Mati ločena bi najspet nekaj kriva bijla? To je napravila kak socialni delavci predlagajo; odseliti se in ponovno zaživite... In te se zapuščeni tak maščuvlejo, če do ženske nemrejo več. Kak lejko to ide v pozabo!

In reply to by enjamoskrivati (nepreverjen)

Starejše novice