Slika je simbolična.
Na plan so prišle podrobnosti tragičnega trčenja, v katerem sta življenji izgubila 19- in 21-letna brat in sestra.

V sredo smo poročali o tragični prometni nesreči, ki se je zgodila v okolici Dubrovnika in v kateri sta umrla 19-letnica in njen 21-letni brat.

Sedaj so na plan prišle grozljive podrobnosti nesrečnega trčenja. Kot poroča hrvaški Index, je do prometne nesreče prišlo, ko je voznica osebnega vozila slovaških registrskih oznak začela nepravilno prehitevati vozilo pred seboj, zaradi česar je prišlo do čelnega trčenja z vozilom, ki ga je vozil 21-letnik.

Po poročanjih naj bi nesrečo povzročila 29-letna albanska voznica, ki je utrpela lažje telesne poškodbe. Po obravnavi v bolnišnici so jo naslednji dan že odpustili, a so jo nato policisti odpeljali v policijsko pridržanje.

Pri tem pa Slobodna Dalmacija poroča, da gre za brata in sestro iz Gradaca pri Makarski. 21-letnik je namreč v avtu iz šole domov vozil dve leti mlajšo sestro, maturantko Srednje zdravstvene šole, ki je živela v študentskem domu.

Od tragično preminulih brata in sestre pa se poslavlja tudi občina Gradac. Ta je razglasila tridnevno žalovanje, ki bo trajalo do jutri.

Komentarji (1)

ZTR_ (ni preverjeno)

Ka pitaš, če znaš? Stoka novinarska!

Starejše novice