V Rakičanu je prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je voznica avtomobila odvzela prednost voznici mopeda. Ta je po trčenju padla po cesti in se huje poškodovala.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč. Pri tem se je ena končala s hudimi telesnimi poškodbami. V ostalih petih je nastala samo materialna škoda.

Okrog 14. ure je tako v naselju Rakičan voznica osebnega avtomobila v križišču odvzela prednost voznici mopeda. Po trčenju je voznica mopeda padla po vozišču in se pri tem huje telesno poškodovala.

V Pomurju sta bila obravnavana še dva primera povoženja divjadi, tri kazniva dejanja in tri kršitve javnega reda. S področja kriminalitete je bila v Renkovcih obravnavana tatvina nafte iz delovnega stroja.

V naselju Kruplivnik je neznanec vlomil v prostore gasilskega doma ter odnesel stacionarni računalnik z monitorjem in tiskalnikom. Obravnavano je bilo še kaznivo dejanje grožnje.

Javni red je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen tudi osebni avtomobil.

Komentarji (1)

kaplanJozek (ni preverjeno)

se pred par dnevami ste vsi gucali ka motoristko.. a sploh locite kaj je mopedist in kaj motorist?????

Starejše novice