Slika je simbolična.
Po ruskem obstreljevanju je zagorela ukrajinska jedrska elektrarna.

V eni od stavb jedrske elektrarne v ukrajinskem Zaporožju je ponoči izbruhnil požar, za katerega je ukrajinska stran okrivila silovito rusko obstreljevanje.

Po več urah negotovosti je gasilcem v jutranjih urah ogenj uspelo pogasiti, žrtev ni bilo, prav tako naj bi bila zagotovljena varnost te največje jedrske elektrarne v Evropi.

Ukrajina je v zgodnjih jutranjih urah sporočila, da je ruski napad povzročil požar v enem od poslopij v jedrski elektrarni. Šlo naj bi za stavbo, namenjeno vajam.

Sama elektrarna naj ne bi bila prizadeta, je pa obstajala bojazen, da bi se lahko požar širil, če ga ne bi kmalu pogasili.

Niso zaznali povišanega radioaktivnega sevanja

Ukrajinski gasilci so sprva poročali, da jim ruske sile preprečujejo dostop do prizorišča, nakar so nekaj po 5. uri vendarle začeli gasiti požar. Pogasili so ga približno uro pozneje, navedbe ukrajinskih reševalnih služb povzema britanski BBC.

Že pred tem so pristojne službe navajale, da na območju niso zaznali povišanega radioaktivnega sevanja, 'bistvena' oprema naj bi bila nepoškodovana, varnost pa zagotovljena. O tem so obvestili tudi Mednarodno agencijo za jedrsko energijo.

Ameriška ministrica za energijo Jennifer Granholm je po pogovoru z ukrajinskim kolegom Hermanom Haluščenkom sporočila, da reaktorje v elektrarni ščitijo odporne strukture, obenem so jih varno zaustavili.

»Če pride do eksplozije, je to konec vsega. Konec Evrope«

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v video sporočilu obsodil napad.

»Nobena druga država razen Rusije še ni obstreljevala jedrskih elektrarn,« je dejal in dodal, da se je »teroristična država sedaj zatekla k jedrskemu terorizmu,« poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Pred morebitnimi posledicami tovrstnih napadov je posvaril tudi Evropo.

»Če pride do eksplozije, je to konec vsega. Konec Evrope,« je dejal in menil, da lahko le takojšnje evropsko ukrepanje ustavi ruske sile. Spomnil je tudi na jedrsko nesrečo leta 1986 v Černobilu in posvaril, da bi bile posledice taljenja jedrske sredice v Zaporožju še veliko hujše.

Predlagali naj bi izredno zasedanje Varnostnega sveta Združenih narodov

Zelenski je že govoril z več svetovnimi voditelji, vključno z ameriškim predsednikom Joejem Bidnom in britanskim premierjem Borisom Johnsonom. Dogajanje je obsodil tudi kanadski premier Justin Trudeau in Rusijo pozval k takojšnji ustavitvi »nesprejemljivih napadov«.

Tudi Johnson je pozval k ustavitvi spopadov na območju jedrske elektrarne Zaporožje, ruskega predsednika Vladimirja Putina pa obtožil nepremišljenih dejanj, ki da lahko neposredno ogrozijo varnost vseh v Evropi.

Napovedal je tudi, da bo predlagal izredno zasedanje Varnostnega sveta Združenih narodov.

Jedrska elektrarna v Zaporožju, industrijskem mestu na jugovzhodu Ukrajine, ki leži okoli 525 kilometrov južno od Černobila, zagotavlja približno 40 odstotkov jedrske energije v državi.

Glede na izjave Zelenskega je tam nameščenih šest od 15 jedrskih reaktorjev v državi, ki ima skupno štiri delujoče jedrske elektrarne.

Prav te predstavljajo eno od glavnih skrbi, odkar je Rusija pred devetimi dnevi napadla Ukrajino in začela mesta obstreljevati z bombami in raketami.

Komentarji (45)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
.joj (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

slovenija kot država ne more iti na pomoč? to so ja naši bratski narodi slovani

brezvezen-komentar (nepreverjen)

Porblem je to, ka če se vmeša druga država, sploh pa ena NATO država kak Slovenija, to pomeni tudi uradno svetovno vojno. To pa si seveda nišče ne želi in Putin to dobro zna in izkorišča. Dokler ne napadejo kakšne druge države npr. Poljske, Litve itd se ne smemo vmešati, žal. Lejko samo gledamo in pametujemo po interneti :-/

In reply to by .joj (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Torej če bi ukrajinci bili v natu, jim tudi ne bi pomagali.

In reply to by brezvezen-komentar (nepreverjen)

rikardo (nepreverjen)

Izvoli, pakivan cote, puško tan dobiš pa se idi strejlat za brez veze

In reply to by .joj (nepreverjen)

ruski (nepreverjen)

Lejko se pridružiš hrvaškin ustašon, keri zdaj že drugič idejo v Ukrajino. 2014 so se v Dobasi borili fkuper z neonacistinin bataljonom Azov in jin pokazali kak so oni klali srbe v balkanski vojni. Azov so bili dobro učenci. Ustaši pa idejo zdaj ponavljat vajo.

In reply to by .joj (nepreverjen)

Znon ale nej (nepreverjen)

So pa Ruse že pouzvale in njeme dale noto hrvaškoga veleposlanika v Moskve glij zaradi toga, ka so se ustaše priključele neonaciston v Ukrajijne. Zdaj, da do jeh par desejt v škrinjaj poslale domou, pa do pa sega Ruse krijve!

In reply to by ruski (nepreverjen)

Znon ale nej (nepreverjen)

Mamo dosta lidij, štere be lejko šli, v prve vrste si prejemneke borčevskeh pokojnin. Neka gezoro jeh je, majo ogromne izkušnje z bojne (no, najbole so se izkazale v bejžanje do prvoga louga, ale seeno), znajo, kak trbej likvidejrate ujetneke, pa še se najde. Tak ka Ukrajina, nika se ne boj, naše "vrle" borce somo čakajo, ka prijdejo!

In reply to by .joj (nepreverjen)

Gees (nepreverjen)

Sto te pa doma drzi? Prosto pot mas, nucajo vojake! Slovenija pa nema robotskih vojakov, nase decke pa nema nisce pravice posiljati v klavnico ge si psihopati merijo sto ma vekse k…. e. Vsaki vojni huskac in ljubitelj klanja, kak v kaple so na vrhu politiki pa izvoli tja!

In reply to by .joj (nepreverjen)

čikgumi (nepreverjen)

Saj lahko greš, Zelenec zbira tujsko legijo, pričakuje vse širokoustne heroje ... neuradno je tam že nekaj Hrvatov.

In reply to by .joj (nepreverjen)

bomba (nepreverjen)

KAKŠEN NASLOV, vsaka čast kje vam je konec :):):)
zdaj sever piha mogoče pa res kaj prinese sem, bejzite v zaklonišča

In reply to by .joj (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

To ukrofašisti poskušajo vplesti NATO. Kakšen motiv pa bi imeli Rusi, da ogrožajo elektrarno, ki je blizu ruske meje. S tem bi ogrozili tudi sebe.

Znon ale nej (nepreverjen)

Maš čista praf! Ka še lejko tej neonaciste napravejo: npr. ka, čeglij Ruse garantejrajo varen prehod ukrajinske delegaceje za pogajanja, nekak sestrelijo tiste helikopter. Prozahodne medeje do fčasek zgrabele, ka so tou naprevele Ruse. Kak s tisten tankon, štere be naj biu ruske, pa je bil ukrajinske in je zaradi izgüjbe kontrole čisto slučajno povozo afto.
Naš alalitek Črnčec je fčeraj lepou pravo: nišče nema interesa, ka se špila z atomsken orožjon. Ka ga razstavejo, "glednete naše rakete" še ide, dale pa težko. In zakoj be Ruse poškodovale atomsko centralo? Če štejo zaseste Ukrajino, pa je tou medejska reca, kak se prave, do jo nücale, anej?

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

ruski (nepreverjen)

Še dobro ka so Rusi že zavzeli in osvobodili nuklearko v Zaporožju.... tak da samo brez panike, vse je OK.

Čudo (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Vse polno ruskih propagandistov z lažnimi informacijami tu komentira in uživa v tradgediji. Dno človeškega roda.

Znon ale nej (nepreverjen)

Ka be rad tij "nace"! Mene vsiljavo neka, v ka ne vrörvlen? Ne živejmo v svobodonon svejte, ge lejko povejš, ka mijsleš? Tij se se v tikef dau sliko, ka so Ruse se krijve in tou boš tiro dale. Podpejraš nace pro-medeje, štere somo pumpajo gor lidij, glij tak Nato, pa še politeka iz Evrope. Trpijo pa rejsan navadne lidgej, štere be somo rade živele. Pa so naj tou Ukrajince, ale Ruse v Donbase.
Končne cilj je mimilezejrate Rusejo, ka do dale vlačele orožje proute vzhode, ta vozele zamazano industrijo, Amere pa svoj utekočinjene plin. Pa še küp orožja razdavlejo, neka se oda in tou je tou.
Za neka lejt, da Ruseja hipotetečno glij nede več močna (tou je cilj tej bojne), pa se zdignejo Kitajce, štere so dosta vejkše potencialne sovražnek in zdodba de se ponavlala. In Tajvan je v najvekšne nevarnoste, ka se ga kak državo zbrijše. Lekar tou štejš?

In reply to by Čudo (nepreverjen)

Čudo (nepreverjen)

Tan, kjer ruski vojaški škorenj stopi, niti trava ne raste. Meli smo Ruse pa njihovo vplivno območje, malo naprej od Lendave na Madžarskon, pa smo vidli, kako to zgleda. Putinove zahteve so jasne, v Ukrajini bi moralo biti tak, kak je v Belorusiji. Putina ne mara niti njegov lastni narod, zdaj Putin prepoveduje že posamezne besede. Kar se mene tiče, je jasno, kdo ima nacistične metode.
Rusija dnevno, še zdaj pod sankcijami, dobi 700 milijonov dolarjev kot plačilo za energente. S temi pejnezami bi Putrin lejko napravo marsikaj, ampak nej, korupcija in kleptokracija pobereta večino, in največja evropska država ima pri vseh teh človeških in finančnih virih gospodarsko moč Španije.
Rusi so velik narod izjemnih talentov, Putin pa v diktaturi uničuje te potenciale. Pa tudi njihovo gospodarstvo je glede na možnosti patetično majhno. V žepih Putinovih privržencov pa je zato še več denarja. Velika država z zelo bogatimi oligarhi in šibkim gospodarstvom in ureditvijo, ki je zmeraj bolj podobna Stalinovi diktaturi. Ukrajnci so se tomi uprli, na svojem ozemlju v svoji državi. Kar se Ruske propagande o nacijih tiče, pa si preberi kolumno od Milharčiča, ki piše iz Ukrajine. Če so problem naciji, kot bi morala Rusija narediti red doma. Tam jih imajo prav toliko kot v Ukrajini, če nej še več, pa jih to ne moti.

In reply to by Znon ale nej (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

"Če so problem naciji, kot bi morala Rusija narediti red doma." Ja, kda pa Putin dela red doma, pa je obtožen "likvidacije opozicije", prepoved "drugače mislečih", .... Pa vse nebuloze, kar jim genocidniki pripisujejo.... Naciji se v trenutku prelevijo v "demokratično opozicijo" !!! In tou je moč propagande genocidnikov !
Hunter Biden (sin Joe-ja) je tüj koruptivno slüjžo milijone in milijone v Ukrajini, pa so vö spravili, ka Trump hoče "zlobno" vplivati na mnenje volilcev glede, oh in sploh, "kandidata (takrat še) za predsednika ZDA". In tou je moč propagande genocidnikov !

In reply to by Čudo (nepreverjen)

Čudo (nepreverjen)

On dela red tak, ka nacije puti pri miru. Zapira pa borce za človekove pravice z judovskimi koreninami. Kaj to pomeni, mi najbrž ni treba razlagati.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Znon ale nej (nepreverjen)

Tou te še odgovorin: koga zapejra judovskeh korenin? Ne ven, zdaj če je Navalny Jud, neka moraš znate: un be dovolo sigurno bole demokratečno življenje in še ka. Ale, ka se tijče zunanje politeke, Navalny be glij tak šou v zaščito Rusof v drügeh državah, glij tak be se upejro Nate in ne be mirno dovolo, ka Nato namešča rakete dobesejdno Ruseje pred nouson. Te je tou nej jasno? Ka be pa te biu Navalny, če be hipotetečno biu tej moment na Putinovon meste?????? Pa ne pijše odgovora, ka ga na tou nemreš date nite pod razno!

In reply to by Čudo (nepreverjen)

Čudo (nepreverjen)

Ne obstaja samo Navalny. Tvoje vedenje o dogajanju v Rusiji je zelo pomanjkljivo. V Rusiji obstaja cela vrsta organizacij in posameznikov, ki se kljub represiji zavzemajo za mir in človekove pravice. Si slišal za organizacijo Memorial in mnoge druge, ki jih je Putin proglasil za tuje agente?
Če pa smo realni, je Natov vojak na Ruski meji, ki ne strelja , manjše zlo, kot Putinova vojska , ki je napadla sosednji bratski narod in bombardira civiliste. Putin je pa užaljen, ker Ukrajincem ni všeč, da je napadel njihovo državo. Putin se je dolgo pripravljal na vojno v Ukrajini, taktiko pa preiskusil v Aleppu. Med drugim tudi raketiranje bolnišnic. Nato ni nobena cvetka, ampak Putin pa je še se stokrat slabši. Imperialist, diktator in norec, bivši agent KGB, ki civilnega življenja ne pozna in se boji demokratičnih sprememb.

In reply to by Znon ale nej (nepreverjen)

Znon ale nej (nepreverjen)

Vijden, ka lekar se znaš? Ja obstajajo organezaceje, posameznike, podobne našen navladnen organezacejan, pa kakšen Stevanović, pa Jenull, pa Jarcova... in tou so zdaj v takšne mouče, ka do odloučale o prihodnoste države. Volijtve so prave pokazatelj in v Ruseje je zmago Putin z velken procentof. Kak te je tou nej jasno?
Tou o ton, ka Nato, čeglij se rijvle z atomsken orožjon na meje ali neposrejdno bližijno Ruseje, ne strejla, Puten pa... je pa blesarija na kubik. Te je nej jasno, ka štej Putin glij preprečete, ka be Natof vojak meu možnost, ka strejla proute njeme?
Vaček pa, tij se zgučavle, najboukše ka san s sebof!

In reply to by Čudo (nepreverjen)

Znon ale nej (nepreverjen)

Nej se o ton pijso, da san te pravo nace. Tak, ka ne obračaj. Tou pa, ka se napijso dosta držij in te nite nebe prveč replicejro.
Seeno, biu Putin takšen ale ovačešen, Ukrajijna se je dosta sama krijva, še več za zahod in Nato. Zatou nan, štere se malo bole zanijmlemo za tej konflikt, pa zgodovino, politeko püste, ka razmišlamo tüde naček, nej somo, ka nan zdaj medijsko producejra somo ena stran. In tou je daleč od demokracije, štera po tvojon vlada na zahode?
Putina še kak mara lasten narod, tou pa pokažejo volijtve. Isto je z Orbanon, un je meu na zagnjeh volitvaj 65% glasov (opazovalce volijtef so nej najšle nepravilnoste) in nemreš povedati, ka ga lasten narod ne mara. Majo pa Madžare mijslen ka v kratkon nouve volijtve, mogoče se slika čista obrnej.
Ka pijše Milharčič je lejko interesantno, ale je tüde pijtanje, ka un spremlja, ka štej v novenaj? Prinas je glij tak, če se štej somo Delo, Dnejvnek, Mladijno dobi kakšen tujec fčasek občüjtek, ka se prinas lidgej masovno zapejrajo zarade politeke, ka so medeje prepovejdane, pa... Pa je bar za menej se normalno: šten, ka šten, tüde omenjene medeje, pa tüde Demokracijo, Domovino... ka marseštere od vas nej, te pa somo nakladate, kak je se prinas naoupak. S ten, ka san zdaj pijso nazagnje lejko hitro potejgnemo vzporejdnece s ten poroučanjon zahoda! Zakoj so prepovejdale oddajanje ruskeh televizej, če je njüva istena tak jasna???
Za konec tou o gospodarstve: ja Puten je rejsan fejst zanemaro industrijo in se somo naslanja na izvoz energentof. Tou je napaka in de ga lejko drago koštala, tou moran priznate. Ale po lete 1991 je mejla nouva država, Ruska federaceja dosta tej bogastev, ale slabo infrastrukturo. So se pač odloučele za izvoz energentof, pijatanje je, če so mele pejneze za uvoz tehnologije, za dvig gospodarstva. Ruseja je precek vojaška država in so dosta pejnez zapravele tüde za oborožijtef.
Pa dobro, dosta je!

In reply to by Čudo (nepreverjen)

Čudo (nepreverjen)

Volitve v Rusiji, rejsan? Po tisten, ko je opozcijski voditelji bili ustreljen sredi Moskve, drugi pa zastrupljeni al pa strpani v zapore. Vmes pa je Putin dal pobiti še par novinarjev, med njimi Ano Politkovsko. Na to se sklicuješ? Saj pri nas smo socialzmu tudi imeli volitve, geli bar?

In reply to by Znon ale nej (nepreverjen)

Serbon (nepreverjen)

Ti znas kaj oni trizob na Ukrajinski zastavi predstavlja?? Ko govoris o judih mores biti malo bolj specificen. Niso to niki Judi. Jaz pa ti sva dosti vecja Juda od teh. To so Hazari. Isto tak kak je bil Hitler Hazar pa manje vise vsi okoli njega. Eichman, Bormann, Rommel, Goegels, Goering, Eva Braun, Rosenberg.... Zdaj se pa vprasaj, zakaj je en Rosenberg zgorel v Ausvicu drugi Rosenberg pa je bil Hitlerov osebni svetovalec. Ali pa, zakaj je en Braun Gorel v Ausvicu, drugi pa je bil ozenjen z Hitlerom. E vidis ta Zelenski pa kompletna kompanija okoli njega so isto te vrste Judi kot je bil Hitler in njegova kompanija. A ta trizob na Ukrajinski zastavi je Hazarski grb prevzet iz Hazarske trobojnice. Preuci ti malo zgodovino, kdo so Hazari, kake so njihove navade, kaki je to narod, zakaj jih je knez Vladimir raztambural v 10. stoletju in tako naprej. Ti si decko na plavi piluli. Podturili so ti plavo ti pa nisi niti pital ce majo se kaksno drugo barvo. E pa treba ti rdeca. Od ove plave spis pa nikj ti je nej jasno, kar tudi hocejo ovi keri plave talajo. Wake Up!

In reply to by Čudo (nepreverjen)

Serbon (nepreverjen)

Ti znas kaj oni trizob na Ukrajinski zastavi predstavlja?? Ko govoris o judih mores biti malo bolj specificen. Niso to niki Judi. Jaz pa ti sva dosti vecja Juda od teh. To so Hazari. Isto tak kak je bil Hitler Hazar pa manje vise vsi okoli njega. Eichman, Bormann, Rommel, Goegels, Goering, Eva Braun, Rosenberg.... Zdaj se pa vprasaj, zakaj je en Rosenberg zgorel v Ausvicu drugi Rosenberg pa je bil Hitlerov osebni svetovalec. Ali pa, zakaj je en Braun Gorel v Ausvicu, drugi pa je bil ozenjen z Hitlerom. E vidis ta Zelenski pa kompletna kompanija okoli njega so isto te vrste Judi kot je bil Hitler in njegova kompanija. A ta trizob na Ukrajinski zastavi je Hazarski grb prevzet iz Hazarske trobojnice. Preuci ti malo zgodovino, kdo so Hazari, kake so njihove navade, kaki je to narod, zakaj jih je knez Vladimir raztambural v 10. stoletju in tako naprej. Ti si decko na plavi piluli. Podturili so ti plavo ti pa nisi niti pital ce majo se kaksno drugo barvo. E pa treba ti rdeca. Od ove plave spis pa nikj ti je nej jasno, kar tudi hocejo ovi keri plave talajo.Hitlera so financirali pa postavili isti tej keri so postavili te Ukro naciste leta 2014.Isti tej so te zaj dve leti jebali s to plandemijo. Wake Up!

In reply to by Znon ale nej (nepreverjen)

Murska Sobota … (nepreverjen)

Kje so sedaj Američani ,Francozi ,Angleži svetovne sile ?A se res vsi bojijo Putina ?

ptuja (nepreverjen)

Novinarka in vojna dopisnica Anne-Laure Bonnell, ki je v Ukrajini, šokira privržence: "Nisem stranka in ne branim Putina, resnica pa je, da sem blizu civilistom, kar pravim, da ukrajinska vojska bombardira svoje ljudi

Čudo (nepreverjen)

Na srečo je fact check par klikov vstran, in ta “vojna dopisnica“ je navadna propagandistka, ki so jo že večkrat razkrinkali mnogi opazovalci na terenu in ugledni vojni poročevalci

In reply to by ptuja (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Hahahahahahahahah, fact checkerje je naprej prneso, hahahahahahaha....

Zatou pa "pošteni mediji razvitega sveta" objavljajo slike iz filma "Lepe vasi lepo gorijo" kot realno dogajanje v Rusiji, hahahahahahahaha... Pa požar in eksplozija iz Kitajske, pa Kačji otok ali kaj že, pa.... daj ne boj smejšen!!!

In reply to by Čudo (nepreverjen)

Jack00000 (nepreverjen)

Carski so bili tudi "posnetki" zgaženega avta in čudežnega preživetja dedka v njem s strani tanka in ukrajinska misica ki je prijela za airsoft puško, na hrvačkim vestima.
Pa slike najmlajšega parlamentarca v Ukrajini k je prijel za kalašnikov. Tip je preveč ameriške filme gledal

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Znon ale nej (nepreverjen)

Glejdaj, marseštere "omladinec", pa kakšna "miseca" so lekar prijale za orožje. Ale tou je s stranij ukrajinskeh oblastij dobesejdno zločin. Ka tej znajo o vojskovanje? Znajo püjkšno repetejrate, jo odkočete, če je zakočena. Loučejo municejo, znajo, kak se bomba vrže? Se znajo plazete?
Težko, ka ka od toga. Molotofke lejko mečejo, ale če Rus opaze, ka je molotofka vržena npr. z enoga nadstropja bloka, de ta strejlo. Ges be tüde, pa tij glij tak, tou je jasno. Večijno tej na nouvo regrutejraneh mladeh lidij ges glejdan kak na žijve ščit ukrajinske politeke.
Kelko znamo, je uporaba žijvoga ščita v bojne vojne zločin!

In reply to by Jack00000 (nepreverjen)

Čudo (nepreverjen)

No zdaj pa dokončaj svoje pisanje in napiši, kateri medij je zavajal. Ker niso “vsi pošteni mediji tega sveta zavajali“ s temi fotografijami. Če je tvoj glavni medij Twitter, si pa res za luno.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

"... dogajanje v Ukrajini... "

In reply to by Čudo (nepreverjen)

ZelenskiŠarec (nepreverjen)

Zakaj pa konec Evrope??? Mika vas ta Evropa, v katero želite sedaj na silo vstopiti!
Ne bo pa konca za Ukrajino, Rusijo??? A za vas pa ne bo konca?
To se dogaja ko so komedijanti predsedniki!

elektor (nepreverjen)

Putin diktator bo osvojil celo Evropo, diktator kot Čelavi, samo on je siromaček iz 2 milijonske državice, drugače bi že naredil tretjo svetovno vojno.

VRANA (nepreverjen)

Budale hujskaške, kvazinovinarske !!

Nej van je bilou zadosta 2 leti korone zastraševanja in hujskanja proti necepljenim?
Zdaj pa gnili mediji ščejte 3.svetovno vojno sküjate??

Kolenickov (nepreverjen)

Ka pa motas,pa gucis neka vse povprejk!!!

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Nije žvaka za seljaka!!

In reply to by Kolenickov (nepreverjen)

Ubn (nepreverjen)

Preklejte JANŠA on misli ka je naša Slovenija tak velka kak Japonska kak je močen.Zdaj je mel govor naj se branijo in naj ne pustijo ka Slo...zdaj drugič pošijla orožje haha.Marš napravte tome mir nej ka na tone orožja pošijlate.Kda pa čujete ka rusi so prevzeli elektrarne pa van je drek že v gataj.Marš

anton77 (nepreverjen)

Tej Zelenski je drujgi Hitler, samo je pa zadrega, ka je žid.... Laže, laže pa laže....

Gigi667 (nepreverjen)

FAKE NEWS !!!!!

Gigi667 (nepreverjen)

FAKE NEWS !!!!!

frulo žvižgač (nepreverjen)

ajme zaj več rejsan neven što koga napadle..pa što je hitler? eni pravijo ka zelenski eni pa ka putin - vej pa zgučte se - keri zaj sranje dela?

. (nepreverjen)

sistem je zgrešen, ko bedaki postanejo glavni, boljše da se vse razfuka

Vanek76 (nepreverjen)

NE ŽELI DRUGIM TISTO KAR NOČEŠ DA BI DRUGI TEBI STORILI!!!
Vsi ki podpirate Putinovo vojaško agresijo na Ukrajinski narod, delate kolektivno zlo vsem nam. Rajši se molite za mir v Ukrajini.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice