Zapravljanje penez...
Včeraj san se odpravo po dugi letaj na špancer proti rakičani. V oko sta mi spadnola dva lejpiva prehoda za pešče. Eden proti mesnici ge nega žive düše drüjgi pa proti "bakši". Predvsem ko prideš peko drugega si na 8m dugon pločnike keri ne pela nikan ?!?
Ok, nekši pijči so zapikani prejk njive v polkrogi proti muri pa nej ka do delali še eno krožišče zdaj ka je sigdar tak velka gužva gda ma mura smeno???
Komentarji
Branko Boldižar
eti pitaj
www.obcan.si/murskasobota
Tisti prehod ka vodi proti mesnici je namenjeni za Rakičansko pokopališče, vsaj kelko je meni znano
Jih pa ni tam, kjer bi bili nujno potrebni - ziher.
LOL - te tvoji klišeji.
promet v soboti je katastrofalno zriktani. ge resno neven kera budala to dela načrte. lejpi primer takše cvetke je ul. štefana kuzmiča (med spačekon pa prvo šolo), kera je bila od nekdaj dvosmerna, pa niti nej tak fejst prometna. pa so jo pred par lejti spremnili v enosmerno. komi na čast? ampak ok, san pogejla, ka se moren vse okoli voziti, če ščen do moje kuče priti. te pa priden eto domov in se pelan po cankarovi in ščen pri spačeki not zaviniti pa vidin ka nemren, ka je "sprememba ureditve prometa" in je zadnji del ulice (od stare tobačne do spačeka) kontra enosmeren!! WTF?!? to je svejt še nej vido....
ja .. budale na kvadrat so naši kvazi "prometni mojstri". Ampak če bi to ges napisal prvi, bi vsi pravli ka zato ka san za LDS pa ker neman rad štiheca.
Seveda so STOP znaki ostali, ker je po enosmerni spelana KONTRA kolesarska steza... višek pameti.
Ajde RDEČI zapre že enkrat!
kelko san ges čul, so tou naredili zaradi vsakotedenskih prometnih nesreč ki so se tukaj dogajale........
in kelkokrat se v teh tišinskih semaforih lidje pelajo/zavijajo v levo pri rdeči luči, ker niso pozorni da gori zelena luč samo za naravnost.......takšeme izpit zete takoj kraj!!!!!
Meni je včeraj ena baba priletejla kontra gor po toj enosmerni od spačeka proti prvoj šouli. San se že navado na tej prometni režim pa me ne mouti več... tak ka san se pripelo gor po prešernovi pa skoraj avtomatski zapelo v križišče ka mi je bilou samoumnevno ka se nede nišče pripelo iz lejve ali desne ka je v tisto smer enosmerna... ali jebemomater... ena baba ga je na pune priküjrila od spačeka prouti šouli... še zadnji moment san se stavo ka san nej v njou počo... če bi nej meo dece v avtoji bi direkt za njouv šibo pa bi joj takšo bombo na čelo stisno ka bi jo kap zadejla! Kak koli je na enih mestaj prometna ureditev nej logična se je potrejbno držati predpisov... ka v nasprotnon de še vejči kaos!
Chevapcic Himself
.. ena baba ..
.. povej se ženskica - ženska, lejko tude dekla - diklina-deklič, če se kajpak ide za mlajšo osebo 10 - 25 let , drugače pa gospodična - gospa, če se gre za osebo 25+ ..
.. najde se še kakšen primeren šleng kak substitut za označevanje osebe ženskega spola, izraz baba-pička in podobno je neprimerna uporaba .. nekšna kultura more biti ..
Ajde, ne seri... glede na tou ka mi je skoraj napravila ma srečo ka san jo samo tak označo! Pa ne boj nonstop neka obremenjeni z babami-pičkami!
Ka zdaj boš pa še kulturni cenzor grato na ton portali ali ka??? Najdi si eno pa ne drkaj več... boš vido ka de ti včasik boukše!:)
Chevapcic Himself
.. .. vijden, ka živci delajo, kar je nej niča naraujbe .. ..
.. te san obremenjeni z ženskami?
..
dnevno se tu XY ljudi kontra pela... tudi od OŠ 1 do Prešernove.. skoro nega dneva ka nebi vido ka se tan nešče kontra pela...
ja in naši domači lidje se najbole vozijo konta zatou ka sploj ne gledajo znakov ka se na pamet vozijo......san doživo, ka se je pri prvi šoli ščel avstrijec pelati notri kak je enosmerna in je že zavijno....očitno komaj te vido znak ka je enosmerna, vužgo vse 4 žmigavce pa nazaj v.......ges san ga počako ka san ga v pusto, pa se je te v semaforaj kak je park bouta pelo levo.......kere soboške frajer bi tou naredo???? nobeden, gas po enosmernoj pa še na šürko se pela kak če bi cela cesta bila njegova
Dexter, od kdaj se pa ti tak "fino" in gosposko izražaš - baba?
O prometnih ureditvah raje ne bom pametovala, ker opažam, da je že zadosti "pametnih" tu gor in v MS se ravno ne spoznam preveč, že pol leta nisem bla nič tam.
mah koji kurac ste vi ŽENSKE tak občutjive če van što povej baba? nikdar me nejde to v glavo no...
ka pa kda se za moškoga pravi ded? te je pa ok ale kak?
mislim svašta!
Včeraj san se odpravo po dugi letaj na špancer proti rakičani. V oko sta mi spadnola dva lejpiva prehoda za pešče. Eden proti mesnici ge nega žive düše drüjgi pa proti "bakši". Predvsem ko prideš peko drugega si na 8m dugon pločnike keri ne pela nikan ?!?
Ok, nekši pijči so zapikani prejk njive v polkrogi proti muri pa nej ka do delali še eno krožišče zdaj ka je sigdar tak velka gužva gda ma mura smeno???