Potencialni lan party?
Enkrat julija de se mogoce v mikki organizejro en "malo vecji" lan party in me zanima ka si folk misli o ton.
mislite ka je interes za taksno zadevo?
igralci bi si seveda mogli prinesti svoje racunalnike.
Zaj je pa tu še stvar izbire igric za "tekmovalni" del, keri de mogoce prineso zmagovalcon neksne nagrade. ka predlagate ka bi se spilalo?
proso bi ka nastejete bar eno streljačino, eno dirkačino in eno strategijo, kera bi bla primerna za lan party.
vec de odgovorov, vecje de zanimanje, vecja verjetnost de ka de kaj s toga ;)
Vnaprej hvala za predloge
Komentarji
POZOR NUJNO!!!
Pozdrav vsem skupaj.
Zaradi nepreglednosti in malo šalabajzerstva vam sporočam da bomo mikk-ov lan party mogli prestaviti! Ker je v petek 17. julija planiran god bless this mess festival ( kere je bil prejšnja leta v beltincih in za letos so si zadnji moment zamislili ka de v soboškon grade )!! Termini keri so fraj so ali pred festivalom od 14. do 16. julija ( torek sreda in četrtek ) ali po od 18 do. 20. julija ( sobota, nedelja in ponedeljek ) Na kere termin bomo prestavili bi se pa obrno na vas. Novi datum bomo objavili jutri zato bi vas proso ka z svojimi postame pohitite!!
Tisti kere so že prijavlene mo obvesto tude prejk maila, morebitne spremembe mi pa prosen sporočite na isti mail [email protected]. Za ostale pa sporočan ka do prijave nemoteno potekale dale.
Sprememba se nanaša samo na datum!!! Vse ostalo ostane nespremenjeno!!!
Zelo nerad prinašan slabo novico, še najbolj san pa jezen ka je nej moja krivda.
Za spremembe se iskreno oporavičujem in prosim za razumevanje!!
Forum mo gnes cejle den probo spremljate in tude odgovoriti na kakšno vprašanje
LP
predlagam 14-16
ge bi pa predlago od 18-20...recimo ene tak delajo med počitnicame(študenstko delo) ale pa tude redno, pa bi se pomoje za vikend več lidi skuper zbralo kak med kednon...nvn zdaj za drujge, ale ge med kednon nebe mogo, ka delan...či de pa za vikend pa mo ga se udeležil...
eh maček :D glej..či de 14.7 ti tan lejko kakšo pijačo častin ali kaj ka man rojstni den :P
haha:D...gledo vas nemo na lane...ge be tude špilo naš:D
Morda bi res bila večja udeležba čez vikend
18.-20.
14-16 oziroma ker te dale so že pa lani pa to
Predvsen za tiste štere bi rade šli na mikkov lan pa tude na nest je najbaukše datum 14-16, ker nest je pa od 17-19.
Zaj bi fajn blau če bi organizator malo en spisek narejdo tu pa malo gor vrgo na stran štere ekipe s kaj prijavlene pri vseh 3 igraj. Ka bi se okvirno znalo število udeležencof do zdaj kelko jih je takšneh ka pridejo.
Ges bi prišo od 18-20 rajše kak 14-16, ka je to še itak med kednon, pa preci lidi dela, glede NEST-a, pa pač je MIKK-ov lan itak bole fun-lan za razliko od NEST-a pa lejko ponucajo tisto "pro" teami keri do se udeležile pač MIKKov lan za trening...
Slabi datumi:S
Nemrete zrihtati kakše drugi datum?
14-16 je med kednon
17-19. je NEST lan
Pred 14 al pa po 19 :)
18 - 20 !!!
naj se čimprlej datum zberej ka se znajo te lidje odlaučete če pridejo ali nej...
pa kelko de približno sudelujočeh, oz kelko jih je že prijavleno do zdaj mi lejko što povej
ka eni me po xf pa tak dale nej z prekmurja spitavlejo kelko jih kaj prijde ka so zainteresejrane ka pridejo samo bi rade znale približno kelko je prijavleneh pa tak.
Naj organizator malo številke napijše pls
Kelko vas pa te ide na NEST, ka vas tak mouti drujgi datum?
omenjanje toga nesta mi itak nejde zaj v racun ker se prekriva z originalnin datumon nasoga lana... tak ka kaksno vlogo zaj to sploj spila?
najbaukše de ka se za en datum odlučemo spelamo lan pa gotovo ka vedno je tak ka idnauk en nemren drujgeč pa te palek drujge nej pa tak
to je resno. in smo se tudi odlocili.
MIKK LAN bo 18. 19. 20 julija.
na notranji strani: http://sobotainfo.com/mikklan/ je še spremenjeno. tak ka
samo še uporabnik mikklan more dati "uradno" izjavo :P
Vupan ka de vičini datum paso.
LP
zgučano :) zaj pa še lejko kakšo informacijo gledo prijav:)
Pozdrav vsem skupaj.
Kak je že voogy napijso de lan party od 18. do 20. julija.
Drujgo se ne spremenij nič!!
Bannere in ostalo promocijo mo probale še gnes spremeniti in tude še vse obvestite.
Kak san že napijso, tisti kere so že prijavlene naj morebitne spremembe sporočijo na mail [email protected] drugače pa se prijave nemoteno nadaljujejo.
Še enkrat se opravičujem in prosen za razumevanje in se zahvaljujem za komentare!!
LP
kaj zaj de se cod4 19. špila? Pa keko ekip je dozaj prijavlenih za cod4?
sodiac, če si izpolnil prijavnico si lahko vido, da na prijavnico ne napišeš katero igro igraš. Kar pomeni, tega podatka ne moreš dobiti.
Eko, hvala za prijaznost:)
np :)
Čeprav tudi sam ne vem, zakaj tega organizatorji niso vključili v prijavnico :)
ka zaj kelko je prijav? ka nemo ta prišo pa mo vido 2 klana za cod4 :)
tau mejne tude zanijma kelko prijavnic je že prišlo organizator?
očitno nede nika zato bi lejko vsi keri smo poslali prijavnice bar napisali al pa kaj nej :)
ponavadi se doda na stran lana prijavljene ekipe pa keri so plačalai nej:)
mi pridemo
Pozdrav vsem skupaj.
Prijav je do zdaj 24!
lepa:)
ka to za vse 3 game vkuper?
Ge ste zdaj pizdo vsi ste samo neka pisali prijavite se zaj nej pa ka 1000000000 postov zaj pa kurca v usta
Man pa še eno vprašanje.
Nucali be prostovolca ka bi vodia tekmovalni del cod2 in cod4.
To ne pomejne nič drujgoga kak pa ka ma pragled nad ekipame in rezultatami.
kekec se javiva za prostovolca?
pa pomoje de več prišlo lidij kak je prijavnic ka eni z klana se prijavo isprintajo pa te ta prinesejo mogoče ...
Za CoD2 san lejko ges, za CoD4 pa je itak lejko kekec xD
kekec de ja...seveeda....te bau
gda se more tan bite? ob kelke se zača zberanje?! malo se naj napišejo kakše informacije ;)
in?
kda resno trbej tan bite?? Kelko je sploj fifa playerov?
što bi znau
što bi znau
što bi znau
što bi znau
ges mo sigurno na FIFI ...
pa či primanjkuje prostovoljcov, lejko tudi pomagan pri izvedbi tekmovalnoga dela ...
Ste tisti, šteri te špilali FIFO kaj prmišlavali, kak bi potekalo tekmovanje?!
Špilalo naj bi se 1vs1 ... Bi se razdelili v skupine in šli po tournament sistemi (ala world cup, euro ali champions leauge ...)? Zdi se mi, ka bi tou bilou boukše kak zgolj 1 vs1 ...
PRIMER: špila nas npr. 24 (telko bi naj bilou trenutno prijav). Razdelimo se v 4 skupine po šest igralcov. Te po skupinaj špilamo sakši s sakšin in se prvi in drugi uvrstita naprej v četrtfinale. In te tak naprej do finala ...
Ka pravite?
Poleg toga me zanima še, či ste kaj premišlavali kere ekipe bi meli? Ali prosto po Prešerni, ali samo klube, ali samo reprezentance, ali pa eno univerzalno ekipo z identičnin skillon, keroj bi sakši posameznik dal poljubna imena (igralcem in ekipi)?
Vupan ka san nej preveč dosaden, ampak zdij se mi ka so te vprašanja nej čista odveč ...
Pišite ...
pišemo? si ti mogoče premišlavo ka je lejko od teh 24 prijav, 10 prijav za cod2 in 7 za cod4 in 7 prijav za fifo?
glede fife naj bi odločili admini
moje mnenje:
-Dve skupini da se dobi parno stevilo za bracket (8 ali 16 jih gre naprej)
-nato pa Double elemination sistem + BOF3
esl pravila so pa tak nujna drugače igra ni igralna.
Ekipe: prosta izbira vsakega
Povej mi kelko je cod4 igralcov/ekip pa včase dobiš sistem
Pozdrav vsem skupaj!
Začnemo se zberate ob 13-ih.
neje to malo kesno? :)
Geek napijso san naprimer (ob predpostavki, ka de nas 24 ...). Seveda san premišlavo, ka nas je lejko bistveno menje, ali tudi v končni fazi več ... Poizvedujem zgolj ...
Zdi se mi kulski predlog Midoja, o dvej tekmaj v nadaljevanji (ala C.L.) ... Ka točno pa pomeni BOF3?
BOF3 - best of 3, sepravi na 2 dobljeni tekmi
Ka double elimination pa je dvej tekmi (ala varianta doma in v gosteh)?
Double elimination pomeni, da ima vsak tekmovalec en ËpopravniË izpit, da ob prvem porazu ne izpade takoj iz tekmovanja. (Vsak, ki izgubi se preseli v loser bracket in tam nadaljuje tekmovanje. Ob naslednjem porazu dokončno izpade iz tekmovanja)
Še vedno pa lejko zmaga lan/cup ka kole :)
Ka so pa nagrade? Nekšo motivacijo mi morete date ka mo špilo
drekjej verjetno je že parkrat bilo napisano ka nagrad nega, ka je to pač bole samo LAN party, torej za zabavo.
nejsan znau
glede nagrad je zdaj tak. Na žalost van nemremo dati niksnih fizicnih nagrad ker nan neje uspelo dobiti sponzorov za to in pa ker je lan party zastonj...
Do pa zmagovalci dobili en mesec zastonj koncertov v klubi MIKK med koncertno sezono. neka pa je ;)
LP
Vogrinec Primož
Torej, glede FIFE, kera verzija de se špilala, ka ges bi tudi špilo, pa če mi keri da torrent link ;) :D
Igrala se bo FIFA09. Za igranje bo potrebna PIRATSKA verzija fife (npr partis: FIFA.09-RELOADED) oz. originalna Fifa brez updatanih roosterjev in patchov. Namreč orginalna verzija in piratska verzija nista kompatibilni.
Za igranje boste potrebovali tudi padpatcher 0.75, ki ga lahko dobite na netu.
Pravila, ki bodo veljala so ESL pravila.
glede zbiranja se pa lejko načeloma tudi pred 13. uro prikažete ;) mogoče lepši platz dobite :P
pa valda naš. ali ka nemo ob 8 tan pa mo čako do 11 ka do se vrata odprla :DDDD
ena fiksna vra kda bi se vse vkup naj začalo pa pač more biti
Zdravo
Priprave za MIKKov Lan Party potekajo po planu ;)
dokaz:
Torej jutri v soboto 18.7.2009 se začne okrog ene ure. Pridete sicer lejko že prej...
Pridite pa jutri vsi! tudi tisti keri ne mislite fife spilati ker de se cod in ostalo tudi prej spilalo! telko ka nete v nedelo ali ponedeljek komaj odili ;)
LP
kak zaj ju3 se cod4 špila?
al v nedelo?
odpiši
najboukse de ka jutri pridete VSI... tak za fifo kak za cod. ce te vsi tan se lejko ze jutri zacne tekmovanje za cod... tak 2 kak 4. sicer de se pa celi cas spilalo vse...
joj, kak mo te mi ne spilamo fife pa mo ta si nesli compe te pa nic nede?
Glejte gre za fun lan party na katerem boste lahko prosto igrali 3 dni skupaj, kolikor si boste pač želeli (in kar boste želeli). Seveda pa bo tudi tekmovalni del za vse tri igre. Na kakšen način in s kakšnim sistemom se bo določilo šele, ko se bo videlo koliko bo tam prisotnih in kdo bi kaj igral. Prav tako kdaj bo potekalo tekmovanje. To je odvisno kdaj bodo tekmovalci prišli.
Tudi v primeru, da se prvi dan začne samo FIFA ostali še vedno lahko igrate cod s tam prisotnimi po želji. Zaradi mene se lahko vsak posamezni dan izpelje en cup za vsako igro, če boste imeli voljo. Eden pa pač šteje za končno zmago (ena izmed možnosti)
Je pa vse odvisno koliko bo prisotnih. Ker ni vseeno če bo 14 ekip ali pa 5....Zato se bo potek določil šele na LANu po 13. uri. Tega pa ni mogoče naredit, če se boste tam prikazali v ponedeljek. Zato predlagam, da se držite ure, ki so jo napisali organizatorji. To je ob 13. uri.
Ne pozabite gre za zabavo....
Če se lan zača vutro ob 1 te se pride ta vutro malo pred 1 ali pa prle pa konec. Pa nema veze če se špila worms ali COD ali FIFA. Prle mo tan prle de se začalo
Prostor je skoraj pripravljen :)
Ges (na žalost) lejko komaj jutri priden. Kda se odprejo vrata vgojno? :D
jao.... pa ge san mislo ka je cod v pondejlek kak piše :S ju3 pa tudi nemren ka man fuzbal neka.... tak ka meni bi pondejlek kak piše gli fajn prišo... seveda bi prišo z svojo "ekipo" treh igralcov... tak ka zaj prosin če me što določno informera kak je to... vsake den se vse špila?
Torej Lan party se je uspešno začno!
Prisotnih je cca 40. kapacitete so skoraj zapunjene :)
iseka: tekmovalni del cod2 mo izvedli v ponedeljek, ja. tak ka lejko te prides ce nemres prej. nemren ti pa obecati ka de platz ;) mogoce bos naklaj :P
LP
Come one, come all! ;)
voogy ge san itak nej san ka bi prišli 3je kak ekipa... tak ka če nede mesta ali kaj verjento boš vutro več znal te me informejraj :D
Ge še pa te je kaj mesta? Na slikaj zgleda vse zapunjeno.
Kak mo mi špilale cod2?
Če nega mesta :p
vmes še je nekaj fraj :)
ne bojte se, mesto se že najde ;)
ge še kaj mesta?
ka te vutro pridemo za cod2
Prostor še je ja. Nekaj igralcev je šlo domov.
ka je tou za bracketa zakoj mogo mido_1 menje zmagati?
V bistvu ni manj igral
Šlo je za double elimination sistem, kar pomeni, da vsak, ki izgubi v winner bracketu (zgoraj) se preseli v loser bracket (spodaj) in mido ni izgubil nobene tekme oz. po domače vsak ima ËpopravniË izpit v kolikor izgubi prvo tekmo v WB.
Kratki video utrinek iz MIKKovoga Lan PArtyja ;)
//swfobject plugin
Chevapcic Himself
.. ge san definitivno biu prepričani, ka de Wizl grand champion ..
Chevapcic Himself
.. iz te tabele mi je tude nej čistak jasno, kak je te Excalibrus prišo v finale z mido_1 oz. zakoj je še prle v finale 2 špilo z Denis 7 in te tak po zmagi prišo v boj za championa?
Zato, ker sistem double elimination predvideva takšen sistem, da npr. Poraženec v finalu winner bracketa igra v finalu looser bracketa in v primeru, da tam doseže zmago igra ponovno finale za kočno zmago.
Če pogledaš na začetek: tisti, ki so izpadli v prvem krogu so igrali nato v 1. krogu LB bracketa, tisti, ki so bili poraženci v drugem krogu so nato se pridružili ostalim v LB v drugem krogu itd....
Chevapcic Himself
.. a tako je to ..
V kratkem bodo rezultati prvega dela tekmovanja v COD4
Video "prelet" MIKK Lan Partyja ;)
//swfobject plugin
Chevapcic Himself
.. VooGy, definitivno bi mogo date eno dobro gamersko muzičko podlago k ton videe ..
Rezultati skupinskega dela v COD4
:D
Pravkar se je zaključilo tekmovanje v igri COD4, kjer so končni zmagovalci postali igralci ekipe ejected.
Single elimination sistem:
Tekmovanje v COD4 je potekalo v dveh delih. V prvem delu je bilo na sporedu ligaško tekmovanje, kjer se je vsaka ekipa pomerila z vsemi nasprotniki. Najboljše štiri ekipe so se nato preselile v single elimination sistem (polfinale).
Že končana tekmovanja:
Končni vrstni red COD4:
1. ejected
2. Zoom
3. VPR
Končni vrstni red FIFA:
1. Mido_1
2. Exalibrus
3. Denis7
Jutri bo na sporedu še tekmovanje v COD 2. Na voljo je še nekaj prostih mest. Tekmovanje se bo pričelo predvidoma ob 14. uri.
Zakon
ob kelki se to zača gnes? ob enih?
iseka..preberi moje zadnje sporočilo..:P
ups, sorry
zdaj pa še eno bedasto vprašanje.. ne najdem več tistega članka o mikku ko je vse napisano kaj za opreme je treba met :D
Tule boš vse prebral: http://sobotainfo.com/mikklan
Z manjšo zamudo se je tekmovanje v COD2 pravkar pričelo.
DOBER LAN! Čestitke adminon za dobro delo in potrpežljivost ;)
jap mislim da je bla bolsa izbira od nesta glede na odzive iz pirana
najboksi lan. tudi jes mislen ka trbej. ekoja pa vizla pohvalite.
Zaključilo se je tekmovanje v igri COD2, kjer so končni zmagovalci postali igralci ekipe ZOOM in s tem se je zaključil tudi mikkov prvi lan party. Rad bi se zahvalil vsem udeležencem, še posebej pa soorganizatorjema WIZL in EKO, ki sta se nenormalno potrudila, da je MIKKov Lan Party izpadel tako dobro kot je.
p.s. wizl in eko upam, da bosta imela še voljo sodelovati z nami na bodočih lanih ;)
LP
Poldi & Voogy
Fajn, da je bila velika večina zadovoljnih :)
Dober lan GG eko&wizll dobro sta opravila svoje delo tudi z ostalim smo bili zadovoljni ;)
cya next year?:)
Zelo dober lan ;D 3 in 4 mesto kar zadovolne...
Orgnizatorje so bilij super, so se kak je blau že povedano nenormalno potrudele ka bi blau vse ok pa ka bi se vse fajn zaključelo kak se je.
Mislen ka ene že komaj čakamo mikkLAN#2.., čimprej kak de možen lan številka 2 nan tau sporaučte admine!
Jap lan je bil zakooon! Vsi organizatorji pa vsi ostali so odlično to spelali tak ka se je resno dosta smijalo pa špilalo!
Okoli 13 pic FTW!
Kumaj čakan na naslednjoga!
POHVALE vsen !
Normal
0
21
false
false
false
SL
X-NONE
X-NONE
MicrosoftInternetExplorer4
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Table Normal";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:"Calibri","sans-serif";
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:"Times New Roman";
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
LAN je bil odličen, vsi smo se fajn mele, čestitke Ekoje pa Wizle, pa tudi vsen tisten keri so po blackoute popravlale mrežo, pa ka je na konci vse dobro v spadnilo, poleg toga pa san ges meu na LAN s seuf Zippo fajercag, keroga san si tak resno dugo želo, pa san si ga na letos na Malte ( 3 dni pred lanon ) končno kupo. Pa čeprav so mi doma cjeli čas gučali ka naj ga neman s seuf, san ga meu.... zdaj ga pa več nega. Če ga je keri od vas ka kadite zeu, ka bi si nažgo, pa ga je te v žepi pozabo ali kaj takšoga, ga lepo prosin, naj mi ga vrne, to pa zato, ka ges doma resno neščen cejli čas poslušate "San ti pravla...!", pa saj mislin ka znate kak to ide, po drugi strani pa zato, ka san si ga tak dugo želo, zdaj pa samo na inauk svali. Računan ka moj čisto čaren Zippo najde pot nazaj k mene. Če ga je ger što pri kon vido, naj ga spomne ka ga Samek1337 išče, pa pogrejša.
Računan na poštenje.
p.s. Znan ka se vsi pitate zakoj san ga meu s seuf. Tau se tuj san pitan, ale ipak bi ga rad nazaj meu
Blaž Grabar
lan je bil ql...se že veslin mikk lan party #2 (vupan ka de)
Fala za vse pohvale. Iz organicijskoga vidika je lan bil uspešen. Vsa tekmovanja smo izpelali. Edina težava se je pojavila zadenj den pri mreži ampak smo jo uspešno rešili. Drugače se meni zdel lanparty fejst vredi in mo z veseljon pomago tudi pri naslednjon:)
Spletna stran pa bo v naslednjih dneh dosegljiva tudi na interneti.
Se strinjam s tem kar je napisal wizL, pa tudi vročina ni bila tak grozna. Lahko bi bilo hujše :)
p.s:
Eden izmed igralcev pogreša CD z igro COD4. Če je kdo pozabil cd v svojem računalniku, naj javi.
cod4 dvd smo locirali. zdaj ostaja samo vprasanje kak ta dvd spravti do pravoga lastnika ;)
najlepsa hvala vsem keri ste se mikk lan party-ja udelezili, vupan ka de naslednjic tudi vsaj tak fajn kak je blo zdaj. Eko, Wizl vama pa še extra zahvala za vse:) se vidimo na naslednjon lani ;)
koncno san se malo naspal :)
LP
Kak CD spraviti do lastnika? Ti samo povej kda lejko lastnik uleti ta po CD priden ge tude ka man še biciknil tan :)))))
Pa osebno san najšo tak ka nete iskali.
Evo se mojiva dva centa. Super je bilo, nega kaj. Spilalo se je do onemoglosti. Za drujgic znan, ka mo mogo malo vec spati, ci scen biti zbrani, ker to je bil na konci ze cijsti mindfuck. Cestitke se vsen zmagovalcon, ka so odnesli kolajne v posameznih igrah. Organizacija je za prvic bijla tudi nadpovprecna. Se vidimo naslednjic!
Se razmisla ze o naslednon lani? Kda de? :)
Blaž Grabar
cJEgan čudno ka si nej pc tan njal :D
eh to pa nej
Pozdrav vsem skupaj!
Ka se tiče CD-ja de za šankon taka se lejko po njega prijde kda koli.
PA VSEN ŠE ENKRAT FALA!!!!
ja tnx vama tudi poldi in VooGy
test
test
eh ne sagaj me ka san že mislo ka de mikk lan #2 :)
Hehe, nej nej... Neka samo sprobalven.
test
test
zdravo, pardon ka palek staro temo gor odpejran ale mejne samo zanijmle če ste kaj slučajno vodje prišlavale gda bi lejko biu mikklan#2, ka meni se je prva različica zdela zakon, pa to fajn ka se lidje dobijo pa skup malo odšpilajo par tekem..
Malo bi geeko palik?:D
pa malo bi če bi se dalau :D
zaj fajn kakšen xmas lan.. ka praveš? :D
Narod poglednite si tou! Lan party dogaja!
http://allamater.pcstil.si/
14-16