Potencialni lan party?

|

Enkrat julija de se mogoce v mikki organizejro en "malo vecji" lan party in me zanima ka si folk misli o ton.
mislite ka je interes za taksno zadevo?
igralci bi si seveda mogli prinesti svoje racunalnike.

Zaj je pa tu še stvar izbire igric za "tekmovalni" del, keri de mogoce prineso zmagovalcon neksne nagrade. ka predlagate ka bi se spilalo?
proso bi ka nastejete bar eno streljačino, eno dirkačino in eno strategijo, kera bi bla primerna za lan party.

vec de odgovorov, vecje de zanimanje, vecja verjetnost de ka de kaj s toga ;)
Vnaprej hvala za predloge

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Primož Vogrinec

Enkrat julija de se mogoce v mikki organizejro en "malo vecji" lan party in me zanima ka si folk misli o ton.
mislite ka je interes za taksno zadevo?
igralci bi si seveda mogli prinesti svoje racunalnike.

Zaj je pa tu še stvar izbire igric za "tekmovalni" del, keri de mogoce prineso zmagovalcon neksne nagrade. ka predlagate ka bi se spilalo?
proso bi ka nastejete bar eno streljačino, eno dirkačino in eno strategijo, kera bi bla primerna za lan party.

vec de odgovorov, vecje de zanimanje, vecja verjetnost de ka de kaj s toga ;)
Vnaprej hvala za predloge

ejc ec

streljačina : cod 2 cod 4 cod waw
dirkanje : nfs

ž ž

cod2 pa cod4, al pa kakša fifa.Mamo na prekmurski scene dobre slovenske playere keri špilajo fifo.Taka lejko kakšo fifo 1v1 pa cod2 al pa cod4 5v5!

dejan petje

+fifa 09
za fifo 09 lahko računate +15 igralcov
ps. drugače pa bo fifa lan čez 1 mesec v melinci, če koga zanima.

ž ž

Voogy, pomoje bi trbelo naprafte nekso zrebanje za igrice ale cod2 ale cod4 pa se za eno odločite.

Janez Kranjski

rFactor + kakši čeden MOD.
FPS pa COD (bilokeri), Battlefield 1 Forgotten Hope mod, Battlefield 2 AIX mod. Pravzaprav bi BF serija bijla kul izbira, ka ne bi bilo samo fraganja, ampak raznorazne drujge vragolije z vozili ipd.

Profile picture for user hehe Blaž Grabar

samo vupan ka de se to organizeralo...
kelko vidin jih je že prece ka se zanimajo

Janez Kranjski
-chaser-

Če misleš kaj konkretnoga mete, se prave ka de fajno tekmovanje pa dobra zabava te pač maš steljačine kere so najbole popularne, CoD4 in 2 pa CS. Sicer v prekmurje bole malo lidij špila CS. Pa tao vse 5vs5. Te FiFO 08 1vs1 pomoje več lidij špila kak pa 09. Vse ostalo pa je sicer v bole menšeh številaj, WarCraft FT,3, NFS, Quake, to vse ja pač bole malo lidij. In bedno je mete nekšo igrico ge pridejo 3je špilat ka te avtomatsko maš že prva 3 mesta.

Pa seveda ka je GLAVNO 18+ starost, zato ka je na lane bedno poslušate nekšo deco z besedame, noob, naap,cheater, R,..... ka me je se slabo da tao viden.

Ovače pa je seveda lan dobra zamisel še posebej prinas ka neje bil še nite en "LAN" praf.

18+ ? 
što de pa te sploj prišo špilat, ziher je večina pod 18

Primož Vogrinec

Super!

me veseli ka je taksen odziv v tak kratkon casi. vupan samo, ka vas vecina, ka ste kaj napisali dejansko tudi misli priti

Tak ka lejko potrdin ka Lan Party BO! trajo bi naj 3 dni neprestano (ce te ladali ;)) v prostorih kluba MIKK v soboskon gradi. fiksen datum van sporocin naslednji teden, kda do se tudi zacnile zbirate prijave.

glede igric zgleda ka obvezno cod2/4. ka pa kaksen ut, quake ali battlefield? to vec neje tak aktualno? :) naprej s predlogami prosin ;)
za strategijo priporocan red alert 2 ali pa age of empires 2. ali?
za dirkacine pa ne ven ka je tak aktualno... kaksen rally mogoce?
fifo zgleda ka tudi dosti spila tak ka bi te fifo tudi lejko dali v tekmovalni del. samo kak je s ten? to se te spila celotna ekipa ali 1v1?

fajn bi blo kaksne igrice kere do tudi tistin z malo slabsimi racunalniki delale...

No vupan ka de se še nabralo kaj predlogov in pa malo okvirno povejte keri te dejansko prisli.

Primož Vogrinec

chaser vmejs kak san tipko svoj odgovor si ti zgleda ka ze na par mojih vprasanj odgovoro :) 

zato se glih zbirajo predlogi za tekmovalni del ka nedo bedne igrice tan. vacik de se tekom lan partyja lejko spilalo ka de se scelo. za tekmovalni del de pa pac tocno doloceno kere igrice se spilajo pa po kaksnih pravilaj pa kak do ekipe razporejene.

mislin ka nede glih dobro omejiti na 18+ starost. ce se lejko mladina odi na koncerte vnicavat do valda na lan party tuj lejko prisli. ka se pa tice teh besed bos njin pa pac pokazo v igrici ka nemajo pojma pa do od sramote tiho ;)

vseeno pa mislin ka de vecino pristonih vsaj okrog 18... ali? 

-chaser-

Fora je v ton ka jih v prekmurje večina špila Online CoD2/4 in to še takše med 13-17 let . Saj mejne ne mote kelko so stare, več nas je bokše je. 

Strategija RA2 je ok. Fifa se ponavade špila 1vs1. Avtoje be kakšen Colin tude fajn bil znankar. Večina tejh igric dela na slabšeh računalnikaj. Fajn be bilo ka be samo narod napiso ka špilajo, pa tak be se bar približno znalo kelko pa ka.

COD4 obvezno pa nikse 18+. itak je lan tan so vsi merne si nisce nika nede vupo kak online :) no mogoce pa ka znas xD
sicer me pa boli kurac ce mi napise na lani citer pa noob pa neven ka. mogoce pa hekan na lani ka znas 

Janez Kranjski

Pri dirkačini (tekmovalni del) de se lejko melo kakršenkoli igralni pripomoček (beri: volan)?

Blaž Domanjko

tudi na grand lanu se lahko udeležijo mlajši od 18 let.
rabijo pa potrdila staršev ker je to mednarodno, verjetno toti v mikke nede newen kak med državami samo okolica. taka tisti ki pa pač se newejo obnašat pa naj sploh ne hodijo"!

enga varnostnika ka de takse v meto :)

ej ka pa alkohol pa to? xD 

Denis Veg

fajn ka se to organizira.. fajn bi še edino blo ka bi kdo objavil na http://www.slo-lanparty.com/ ka bi s ten še povečali udeležbo ;)  glede igric pa mislin ka najbolj popularno cod2, cod4 pa fifa 08/09 .. cu @ lan

Blaž Domanjko

ei vogy.  To ko bo 3 dni trajal lan.
Bo spanje tudi tam npr. v spalnih vrečah ?
Ko je bedno da se vozis vsaki dan pa comp. vlaciš sabo pa to.

Primož Vogrinec

freakzor mislin ka nede problem ce kdo tan malo zadrema. mislin ka majo neksne napihljive zadeve celo tam. spalka pa nikoli neje odvec ;) te cist razmin glede voznje domov. nadlezno. za hrano mo si pa mislin ka sami mogli zriktati. kaksne pizze se narocijo al pa kdo v trgovino skoci pa je. kak je kaj praksa s ten na drugih lan partyjaj?

noni: glede alkoja ne ven kak de to pametno... mlajsi od 18 nikakor! brezveze sranje na konci...

krvolok: ge ne vidin problema ce si volan seuf zemes :) pac ti pristejemo par sekund pri rezultati :P joke ;)

ka pa kaksne switche ma kdo doma ka bi lejko reskejro za tiste 3 dni? za ziher ka ce sfali portov ;) 

-chaser-

Spanje ?? nega spanja da omagaš te se pač nege ta bacneš.

Ge man enoga 5 portnoga viška smo be ga mogo najte

Blaž Domanjko

mya spalne vreče pa te prespimo tisti 2 noči ko je na vseh lanih tak ko trajajjo več dni.
eh hrano nej problem mamo poleg parka puno trgovin pa se hodimo po jeste. nej problem.  samo to za spanje je blo malo :D:D

Denis Veg

am VooGy na drugih lan party-jih (npr. Grand Lan ) je pač tak, ka si lahko vsaki sebo prinese spalno vrečo (če noče spati na blazinah, ker je to organizirano ponavadi v kakšnih telovadnicah, taka blazine tu odpadnejo). Taka mislin ka če že ker misli ka de spau na lan-e, ka spalna vreča nekak najbolj primerna :)

Janez Kranjski

Voogy, superca.
Nekšoga proizvajalca energijskih pijač za sponzorja -> šenki g33k beverage.

pa te se podnevi špila do večera te se pa spi večer pa opet dale geeka zajtra.
glede gestija na drugih lanpart-jih pa tude ali ides v trgovino vači je pa na samon dogodki en ka peče hamburgere pa to. samo tu toga nej tribej se skoci v trgovino al pa kaj :) 

-chaser-

Na lane spiš lejko samo da se redno bujte ka več nemreš, koma pijan ale pa maš štupline v vujaj.

Pa dobro naš mogoče što nuca kaj spanja v teh 3 dneh zakoj pa nej :) Naj si leže tan nendre v kote večer malo doj pa zaspi za par vr.

ž ž

3 4 5 red bullov ribneš, pa se zageekaš pa ti nede trbelo spate. Še posebej pa če do kakše nagrade:P Te boš tak smao mislo na nagrade pa na 1 2 3 mesto :D

Pomoje tude nebi nika narobe bilo če bi se par € dalo za vstopnino pa se te z toga nekše nagrade magari zrihtajo 

ž ž

kakše cod2! COD4444!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gogi ne seri! cod4 fajn  

ž ž

dečkee?!
de sploj minimalno 8 ekip cod4? 5v5?ale pa cod2 5v5?
ce je ze tak.. lejko se naprave kak de letos na NEST-lan 2v2 ale pa 3v3, če nede šlo 5v5
ZBERIMO MOČII!NAREDIMO LAN! :D:D:D

Goran Titan

če de šau oglas po cele slovenije te je možno naredite 5v5 samo to se te pa velke plac nüca.. drugače pa 3v3 resno nebi slabo bilo

-chaser-

Vejpa da se naprave končne plan te de se vidlo kelko lidij de se zanimalo pa te se lejko zguči kak de se špilalo. Zaj v naprej je bv gučate.

Primož Vogrinec

tako je... kda do se prijave zacnile zberati naslednji teden mo lejko kaj bole konkretnoga pravo. zaenkrat folga znati ka lan party BO in ka ste vsi lipou vableni ;) kak mo kaj več znal vas vse lipou tu obvestin ;) vi pa kar nadaljujte z predlogami. tnx

Denis Veg

geek se strinjan jaa :D si sebo prineseš sixpack redbulla pa ti je to zadoste.. ne rabiš spalnih vreč ;D

goX monitor začaj pucate
vači bi pa resno lejko blo 3 v 3 bar bi blo več ekip

samo barber

Lp.
falaaa baüge ka ste si zmislilee za en lann v ms. Ja ges san absolutno za ka de se cod2 špilo za ovo mi je pa vseeno, am glede gestija negaa panikee ka mamo vse puno fast fooda pa še ado(kebab+kamburger)pre zvejzde voze okole tak  ka neje problemm glede stopninee be lejko kakšnih 5 € bilo pša si te makar sami nekšne nagrade organizejramo 1 2 3 mesto ali neka.. vglavno ges mo se ga odeležil lana.

KRT

moj glas za cod4 ali cod waw

Samo Zavašnik

Torej atm je najbole aktualna FPS igrica COD4, čeprav v slo zaradi toga ka ma večina lidi zastarane PC-je se še itak fejst močno drži COD2, pa tudi če pogledneš na Xfire, sta to dvej najbole špilanivi FPS igrici. Glede dirkačin se da GRID, ge se še najbole pokaže "skill", NFS odpade, ka je to samo arkadno klačenje gumbekov. Fusbal se pa zeme FIFA 09 ali pa 08, kero se bole špila neven, ka me takše igrice ne zanimajo. Za RTS-je pa se mi zdi Warcraft 3, keri se najbole špila na lanaj, vačik se pa zeme Red Alert 2. Za 5v5 se mi zdi malo premali plac v MIKK-e, ka če mamo tan 5 teamov je to sprve 25 playerov samo za 1 igrico, če pa nameravate meti CoD2, CoD4 je to že cca 50-60 playerov, FIFA pa dirkanje pa skup nanese cca 20, te pa še warcraft 3 cca 5 al 6, pa smo na 85 playerov, za kar pa mislin ka nega placa tuj če se v cejle prostore mikka vselimo. 

Torej moja ideja:
CoD2 + CoD4: 20 teamov po 3v3 oz. 12 teamov po 5v5 ( samo dvomin ka se za cod4 6 teamov najde v prekmurje, za cejlo slovenijo pa ges gli nebi delo toga lana, mogoče v prihodnosti, samo za prvič je prekmurje zadosta )

FIFA: max 20, min 5 ka de sploj
GRID: max 20 min. 5 ka se sploj zača
Warcraft 3: max 20 min. 5

Lp, Samek 1337

( če de po 17.7 priden ges pa en team za cod2, če pa najden playere za cod4 5v5 oz. se odločimo ka de 3v3, pa san tudi za cod4 :) )

ž ž

kak lejko poveš ka nega playerov? za cod4?
fse gej samo vola more bite;)

samo barber

eh pa playere soo ale našš more se organizejratee povedate okolee pa bauuu samo bi se strinjo z samekonn ka je malo premalo mesto v mikee..  ka pa telovadnica kakšnaa??  na oš1 mala telovadnica to bi folgalo ali neka.. nwm no. ;)

Tribej odprejti okvirne prijave pa mo vidli kelko de se prijavilo 

ž ž

barber prešnjih postaj zgoraj je nešče napiso, ka je za 50lude placa. Pomoje bau plac..
Naj samo napravijo 1 den cod2 5v5 , 2 den cod4 5v5 3dan fifa 09 1v1 pa pri vseh treh dneh se še lejko kakše drugi turnir organizera.. nvm na blef mo pravo TURNIR V PIKADOJE? ka nede dugi čas:D ka se geekere spoznamo med sebo ;)

Zaj bi lejko vsake napiso keri ma ekipo ka bi prišla na lan ...ka bi vsaj približno znali kelko de nas pa to : 
cod2 - team influence (3v3)
pa še ena ekipa se dela za cod2 3 v 3

ž ž

hahahahahhahahahhahaaahahhahahahhahahhahahhahahaah

ČE DE COD4 5v5 - pridemo mi
če de cod4 3v3 - 2 ekipi! 

jolanka1337

na malih stvareh se gradij.
Tak ka če uspe tej lan izpelati dobro, se lejko plac špilanja, število udeležencof fejst povejčata.
Mij cod4 prijdemo itak. (nej kekec :D)
Pa zmejs ka kome nebi biu duge čas bi se lejko kakše poker ribno ali pa kaj takšoga...

Blaž Domanjko

pa geek nej ti trbej telko se v metate s toto cod4:D
cu@lan pa pokaži skill pa pol ok?

tnx<3

Blaž Domanjko

geek ne verjamem da je v prekmurju 6 ekip za cod4 ko so active pa zreli za gaming...

ali če bo de telko bojše

pa što se v meče lol :D
in te tu lan de po tvoje pravi pokazatelj skilla? idi na gl3 kak mo eni sli pa te mo vidli :) 

Freakzor poncoja mej sebof ga moren pozdraviti resno :) 

ž ž

Freakzor poncoja mej sebof ga moren pozdraviti resno :)

hahahhahaha

CoD4 Search & Destroy 2on2 (points: 912) - challenge:
CoD4 Search & Destroy 3on3 (points: 921) - challenge:

Pa razmen ge zakoj ti je COD4 problem ja :PPPPPPPP 

malo pa ze :) samo mi hekamo nas

CoD4 Search & Destroy 2on2 (points: 1.626) - challenge:
CoD4 Search & Destroy 3on3 (points: 1.471) - challenge:

palik se v mecen geek!!!!!!!! 

Goran Titan

hahahah :D  zasvojenec:P
cod 2 je naj bar konkurence namamo:P

ž ž

dobro zaj dečke neje forum namenjene za štukanje zaj kere je bokše kero ovo...mo vidle kak de na lane..Mislin pa ka je namen toga foruma pa fseh nas, izpelati pa naprafti lan kak se šika ;)

BREZ JASNO?! :p

itak de en den cod2 druge den cod4 tretji den fifa pa lejko vsi se spilamo!
problem? :D 

tak je prafff :D 
en den špilaš cod 2 druge den cod4 te pa še fifo :D

Denis Veg

mja to bi blo pošteno ka bi se en den igralo cod2 te cod4 te pa še fifa pa ostalo pač.. w/e glavno ka bon jas cigoja vida na lane :DDDDD hahaha ;D

Samo Zavašnik

No torej, se mi zdaj dozdeva, ka je najbokse ce se napravi 3v3 cupe za CoD2 pa CoD4, ka 5v5 de prijavlenih premalo ekip, pa nede tak zanimivo. Torej 10 teamov bi bilo zadosta za sakšo igrico, ali se v prekmurje najde več playerov?

Glede razporeditve po dnevaj se strinjan, ka je stoposto ene par playerov keri do/mo špilali obej igrici, pa de težko izvedljivo oboje v enon dneve, za te "postranske" igre tipa FIFA pa dirkaške + kakša tekmovanja bole za foro npr kakši Guitar Hero ali kaj takšoga pa se lejko cejli čas odvija, ka de za vse ka so tan zanimivo.

Glede serverov pa toga je pa še itak prehitro ka gučimo ;) 

Janez Kranjski
Janez Kranjski

Aha, torej bi po vaše tekmovalni del mogo biti sestavljeni s toga, ka vi najbole špilate in mate frekventne ware. Se pravi, ka do teami itak sestavljeni tak kak so že vači, telko pač, ka se s svojih sob preselite v en skupen prostor.
2x COD je preveč za tekmovalni del.

Samo Zavašnik

@ krvolok: Pogledni sestavo sakšoga večjoga lana v zadnji 2 lejtaj. Samo pogledni. Na 80% sta bile obej igrice cod2 pa cod4. Poleg toga so te še notri zrivali CS:S,keroga špilan, ale v prekmurje nega igralcov telko ka bi 3 teame fkup napravile. Battlefield serije se NE špilajo na večjaj lanaj, pa ne dvomin, ka če de te MIKK-ov lan uspešen, de se stoposto ponavlo. Glede dela ge praviš ka se preselijo v en skupen prostor, pa je točno to ;)

//swfobject plugin

/*Get the Flash Player<\/a> to see this player.<\/div>');
var params={};
var attributes={};
var flashvars = {};
params["play"]="true";
params["menu"]="true";
params["loop"]="true";
params["allowfullscreen"]="false";
swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/v/d_vBwIqnXpM&hl=en&fs=1&", "flash2009528124243", 370, 270, "7.0.0", false, flashvars, params, attributes);
/*]]>*/

/*Get the Flash Player<\/a> to see this player.<\/div>');
var params={};
var attributes={};
var flashvars = {};
params["play"]="true";
params["menu"]="true";
params["loop"]="true";
params["allowfullscreen"]="false";
swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/v/GtyxVzAwtNE&hl=en&fs=1&", "flash2009528124312", 370, 270, "7.0.0", false, flashvars, params, attributes);
/*]]>*/

To so igrice kere se spilajo na lanaj ;)

Janez Kranjski

Saj, to je glih moj point, ka se drujgo ne špila kak CS pa COD na velko - leta in leta. In vupan si povedati, ka san COD špilo že, kda je večina tu še plavala za Karpati. In ravno zato pravin, ka je 2x COD brez veze, ker ga eni mamo že prejk glave. Ali se špila dvojka, pa je te nekši drujgi FPS v modernon časi, ali pa štirka pa je kakši drujgi FPS na temo WW2 (ali pa tudi ne, saj je vseeno). Gučin za tekmovalni del, kakopak.

of pa fragmovije gor zakeli pa ti si gotof resno :)

osiris: pa lejko bi me ze prle vido oziroma si me tude lekar (pa lejko si me vido na gl2 :P)
gogi: ka si z ten mislo? :)

Za začetek bi dobro bilo naprafte COD2&COD4&FIFA pa če de odziv dober še drugič kaj druga za gamov :D

Rok Petje

Več kot 10 ekip za vsako igro dvomim. ČE pa bo to zelo odlično.  Zgolj za informacijo mi smo nazadnje na Grand Lanu imeli 13- cod 2 in 12 ekip COD4. Prijavljenih pa 2x toliko. Ta

pa saj bokse ka bi 3on3 bilo samo to je pa nej tisto pravo :) 

-chaser-

Še enkrat poven ka se brezveze štukate, zato ka de se vidlo pa znalo kak pa ka da do prijave končne.

Samo Zavašnik

Ja, resno, zakoj bi se mi tu svajuvali, če do organizatore odločile :D 

ne samo ga poznan 

Uroš Dervarič

heke lejko njan na compi gor? :D
ka tu bi nuco par dni ka zbrišen vse pa to :P
vseeno cu :)

Goran Titan

pizdo vi ste že v tau temo spadnole:D zaj še gučte za geste pa pite:P na konce pa s toga nikaj nede

ka nede! seveda ka de 

Janez Kranjski

Ges ne vidin problema, ker je mehanika COD-a genau takša (beri: fragfest).

ejc ec

si predstavlate ka be v glavne šteker vdarela strela da bi vsi naj bole špilale ?  xD

dominik maček

vij ste gotove resno...fsi povrste...kakše pijšete gor:)  strategijo bi špilo of, of urban terror, resno naš...fore ne mejte...
fajn cod2&cod4&fifa  pa cu@lan

-chaser-

Moreš date špile kere večje obseg naroda špila, nemreš mete samo FPS pa Fifo.

dominik maček

-chaser-
na večjih lanaj se špila:cod2,cod4,fifa,cs 1.6, css pa quake...
prinas je npr. najbole razširjena cod scena pa fifa...

TAK JE. FAJN JE KA SO POLEG KAKŠE AVTOJE PA STRATEGIJE ALI JEBIGA REALNOST JE TAKŠA KA ŽE NA VELKIH LANAJ NEGA EKIP V TON NEJ KA BI TU BILE.
COD2 (5v5), COD4 (5v5), COD5 (5v5), FIFA 2009, CS 1.6 (5v5), CSS (5v5), Warcraft 3 (1v1), Quake 3 (1v1), Red alert 3 (1v1)
Se je recimo špilalo na GRAND LAN#2 oziroma naj bi se. Zaj pa povej ge boš dobo playere za večino od teh igric za lan v MS če so jih že tan kumaj dobili 

dominik maček

na gl je sicer nej bila warcraft pa red alert...:D ka san še san biu tan:)

pa praven Se je recimo špilalo na GRAND LAN#2 oziroma NAJ BI SE.
Prešte zgoraj :)
COD5 je tude nej bilo! 

Majkel Đekson

lan parti keri nema quake 3 (ut2k4?), pa warcraft 3 je nej lan
 to je defakto izbira

pizda, inda se je skill kazal v nekšij kul igraj,  zdaj pa samo gejevstvo gerkoli, fu

Anja Gomboc

Vi, ki ste g33ki, eno vprasanje na hitro:
Nvidia GeForce 9600M GT je za kaj? Imam jo v laptopu in me zanima, ce pozene zadnje spile na high performance.
Hvala za off-the-topic odgovor.

Janez Kranjski

Zadnje špile @ high ne, je pa solidna grafa za laptopa. Vse, ka je do zdaj bilo predlagano, bi delalo brez problema.

Janez Kranjski

No, zaj san malo pogledno po neti, ka se špila na večjih lanih (Quakecon, DreamHack ipd.) in se presenetljivo zraven COD pojavijo imena kot Battlefield, Quake, UT, Wolfenstein: ET, Team Fortress, ... And the list goes on. Pa še to je samo FPS del. Tak ka nej tak vztrajno zatrjevati, ka se le in samo COD špila.
Aja, še neka me zanima. Kak si vi, ka tak fejst navijate za 5v5, predstavljate tekmovalni del z že v naprej sestavljenimi ekipami? Ka pa recimo tisti, ka nemajo ekipe in bi radi špilali? Pa argumenti v stili "ka ste vi vsi gotovi" so nej argumenti. Sploh.

Rok Petje

krvolok to je res, samo v Sloveniji je scena malo drugačna. Recimo mi smo na Grand lan uvrstili quake zaradi promocije in da smo malo pogledali sceno. Na koncu od 230 tekmovalcev so trije igrali quake :)
Sicer pa imamo na GL vedno odprte prijave za vse igre, kjer bi bilo vsaj 8 igralcev in do sedaj ni bilo interesa. Razen za seriji COD in CS ter FIFO.
Glede tistih, ki nimajo ekipe se, da to rešiti tako, da ob prijavi dodaš ˝polje˝, kjer napišejo, da potrebujejo ekipo. In ko je pet takšnih, tisti igrajo skupaj. Za predčasno izmenjavo kontaktov lahko poskrbi za določeno igro postavljeni admin. 

Janez Kranjski

Aha, se pravi clan wars pod pretvezo lanpartija. To nemre biti v tekmovalnon deli, o ton ges gučin, ker je enostavno nej fer in uravnoteženo.
Te bi direkt svojo lestvico mogli meti pa tekmovanje, či si že ščete kak klani meriti tiče.
Cilo pa bi ta polarizacija prišla do izraza na takšon menšon lani, ge bi recimo meli 20-30 lidi, ka bi na vso silo radi špilali COD in 10 "navadnih smrtnikov", med kere prištevam tudi sebe, keri bi tudi radi tekmovali, ampak so brez klana. Na večjih lanih razmuljivo nega problema, ker je prisotnih na stotine igralcov, pa se lejko ekipe delajo po mili volji.
Konec koncev mi je pa itak vseeno, ampak bi rajši vido, ka je zadeva fer do sakoga posameznika, ka de se je udeležo.

Janez Kranjski

Kakorkoli že, ges podperan zadevo in mo se je po vsej verjetnosti udeležil, pa magari mo pasjanso kartali.

Rok Petje

Ja ja tu se popolnoma strinjava glede tega, da ni primerjav med LANi, jaz sem na splošno govoril o slovenski sceni  in lanih, ki se ponavadi izvajajo in eni izmed možnih rešitev glede ekip za takšen sistem tekmovanja, ki je na večini lanih. Se pravi z vnaprej določenimi ekipami.
Je pa to stvar posameznika, ki bo organizator, kako bo zastavil stvari. 
Zagotovo bi bilo zanimivo tudi videti tekmovanje, kjer bi se recimo ekipe formirale z žrebom, to bi bila  zagotovo ena dobra opcija. Bi še jaz mogoče prvič probo COD :)

Blaž Domanjko

kaj se na forume neka derete vse prek. Bog vas vido:S
vepa lan je za 3 dni najlepše cod2 cod4 pa fifa. 3 v3 je najlepše pomoje ka 5 v 5 jih nega dosta.  Pa fifa 1   v  1 kaj se štukate neka noname igricame ka jih prvič neki posameznik špila pa se tu dere ka bi moglo bite gore. To je itaq izbira organizatora!

Janez Kranjski

kaj se štukate neka noname igricame ka jih prvič neki posameznik špila
Ne mlati prazne slame. Dejstvo je, da ne igrajo vsi COD 24/7, pa naj je se to tako nedojemljivo...
Organizator se bo pa (po vsej verjetnosti, kot mi je tudi sam povedal) odlocil na podlagi popularnega mnenja.

Blaž Domanjko

fortress wow.... Kuj nekaj za lan ko prideta 2  špilat veš. GG Prekmurciii!
macek retardo če misliš ka mate prekmurci najlepše jezik se motiš..

štajerska<3MARIBOR<3VIOLE

ž ž

nej zaj z nekšime Violame pa z Štajercame v uletavate...
Mene se vide ka je tema o LANe...

ž ž

nejde se što je začo..ovak nasplošno..
Taka dajte fsi predloge ka napravimo tej lan kak se šika...

Frekazor če neboš sixpack red bullov prineso, sploj ta ne ode;);) :D

ž ž

hahaha:) ka nemo spau ger 1 mesec:D

VIOLE de naprej noso vejpa resno ka je van nej jasno zmerite se malo če nej pa lejko ideš ta v MB fajn pa tan lan napraveš :)
No glavno mislin ka bi se za prvič moglo špilati pač COD2 COD4 pa FIFA lejko se pa še kaj cuj dene pa se tak malo špila nvn. Če de uspelo se lejko pogosteje organizejra pa sakič bokše.
Skratka odprejti prijave že 1x, povedati pravila pa datum pa mo vidlli 

Simon Poldauf

Pozdravljeni vsem skupaj!
Uradno lahko potrdin datum lan partiya in sice de se dogajo od 16.do 18.julija. Promocija še sledi.
Začnolo de se v srejdo 16. vgojdno končalo de se pa v pejtek večer z "slavnosno" podelitvijo.
Prijave do se začele najkasneje jutri in do v elektronski obliki, razen za igralce pod 16 let kere do pa mogli prijavnico fizično prineste z podpison in kontaktno številko staršov. Ge pa kak še sporočin.
Ka se pa tiče samih igric pa vas prosen ka še naprej komentirate ka kak je že voogy napijso mo na podlagi toga izbrali špil. Z pravilame mo še tude počakale ka jih sestavimo tude na podlagi izbrane igrice in število prijav. Skratka za vse te pravočasno obveščene.
Tekmovalnoga dela se van nej trbej udeležite za špilanje!!! Drugače se lejko špila ka koli!!
Forum mo rejdno spremljo (2x dnevno) in tude odgovoril na kakšno vprašanje kak mo pač sprote dobivo informacije.
lep pozdrav mikk-s crew     

ž ž

okej mikk LAN ge pač man za tebe oz. vas eno vprašanje. Mene zanima gda de točna informacija, za cod2 in cod4 ali de 5v5 ale pa 3v3. To bi lipo proso ka se še napiše.Ka znan,znamo pa fsi ostali se pripravte pa si zriktate playere.
GE SAN ZA COD4!

grega grega

3v3 de najbokše !! ka za 5 playerof v vsakoj ekipe neven či se najde !

jolanka1337

-kelko se okaule gučij pa tak pravijo ka je krmelj med najbaukše izpelaneme lane v slo..(mnenja drugeh). Zaj pa newn če se špila cod4&cod2  so tan zmejs izvedle tude 1on1 tekmovanje @ cod pa mislen ka jih je bla večina prav zarade toga tude fejst zadovolna.
-za prijave pa tak, najbaukše ka bi se nekše prijave odprle ali pa ka bi se prijave zbejralo na nekše email ali nekaj msn ... pa bi vidle kelko se jih do 15julija prijave bi vsaj se melo okvirno kelko plejerov bi prišlo špilat na lan. Ka zaj ponavade je drugot tude tak ka se dosta gučij na lan pa jih te prijde mogoče 60% tisteh štere so blij tak ziher ka pridejo.
-hitro si trbej zgučate okvirne datum malo pa prijave odprejte ka ovak da se tak dugo razpravlalo ka nakonce sploj lana ger nede ali pa de negda avgusta ali nekaj. Saj glede datuma pomoje neje velke problem samo če smo za akcijo trbej skup staupete pa se zgučate že enx :D

3V3 COD4!

Team size: 3v3

Gametype: Search and Destroy

Groupstage: 2 groups with 6 teams (Teams play with each other. Best 4 teams from each group advance)

Groupstage type: MR12 one map (Bash for side, teams will eliminate maps and the map that is last, will be played)

Playoffs: DoubleElimination (2 maps, first team to 21 wins). If teams play 20:20, there will be overtime until we get a winner

Maps: Crossfire, Strike, Crash, Backlot, Citystreets

Mode: Promod v 4.22

Če bi bilo 12 ekip seveda :) Vači se pa malo spremeni. Pa to je copy/paste from GRAN LAN

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet