Nokia 5800 xpressmusic

|

A ima kdo ta telefonček in kako je zadovoljen z njim? Zanima me še, kakšna je kaj poraba baterije ob zmerni rabi telefona (5 sms/dan, recimo tam pol urce pogovorov)?
Namreč čez slab mesec mi poteče pogodba pri mobitelu in rad bi nabavil nek nov telefonček. Sicer sem bil od vsega začetka uporabe mobitelov lastnik sony ericssona, a mi trenutno res ni noben model tak všeč, da bi ga zdaj nevem kako rad imel.
vesel bi bil kake iz prve roke informacije (ker večina podatkov na netu je samo pljuvanje z eni strani lastnikov SE, z druge nokia, tak da res ne moreš nič pametnega prebrat. Glede samih karakteristik, ki jih opisuje proizvajalec je pa itak vse tak tak, da ne moreš verjet, dokler stvari ne probaš)

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Miki Makoter

A ima kdo ta telefonček in kako je zadovoljen z njim? Zanima me še, kakšna je kaj poraba baterije ob zmerni rabi telefona (5 sms/dan, recimo tam pol urce pogovorov)?
Namreč čez slab mesec mi poteče pogodba pri mobitelu in rad bi nabavil nek nov telefonček. Sicer sem bil od vsega začetka uporabe mobitelov lastnik sony ericssona, a mi trenutno res ni noben model tak všeč, da bi ga zdaj nevem kako rad imel.
vesel bi bil kake iz prve roke informacije (ker večina podatkov na netu je samo pljuvanje z eni strani lastnikov SE, z druge nokia, tak da res ne moreš nič pametnega prebrat. Glede samih karakteristik, ki jih opisuje proizvajalec je pa itak vse tak tak, da ne moreš verjet, dokler stvari ne probaš)

Primož Zrim

moj kolega ga ima pa je z njim zelo zadovoljen, tudi z baterijo pa mobitel uporablja občutno več kot si ti napisal da bi ga! :)

Miki Makoter

in kak kaj v povprečju batarija držij? kelko dnij?

Se X1 je že premoderen :D

BOCo

Baterija zdrži 5-6 dni če stvarno misliš 5 sms pa pol vorice pogovorov tudi do tedna dni. :)

Nino Škalič

Baterija meni zdrži kakšne 3-4 dni. S tem, ka kar dosti slikan, sneman, navigeran, san na interneti, gučin, pišem, gledan filme, poslušan muziko... V bistvi super stroj!
p.s.: zraven si kupi etui! Ka ne boš potro ekran za 3 dni. ;)

Miki Makoter

Ja glede enkrana sem pol itak mislo nabavit zraven invisibleshield.
No morem se prvo it na mobitel zmenit. To bo zopet komedija, ko bom zopet vsak torek ali kdaj že imajo ta dan klical, če je prišel telefon in mi bodo rekli "prosim pokličite naslednji teden".

leon casar

Jaz jo prodam če kdo kupi... kupil sem jo ko je prišla ven, malo manj kot pol leta nazaj...
gor še orginal folija za ekran!

/ /

pa še z moje strani.....

če si mel sony nejdi na nokio 5800.....
mel san SE p990, potem SE p1i nato nokia 5800 in sem komaj čakal da jo prodam, sedaj imam X1 in ga ne menjam.....
ta nokia je cela plastična, palčka po nekaj časa pada ven, so mi zamnjali ker je šlo pod garancijo, zmrzoval mi je, slab fotoaparat, edino kae je imel dobro je bilo občutljivost na dotik in ločljivost, se pa tudi ne more kosati z x1....

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet