NEsposobnost voznikov PRINAS !
Pozdravljeni !
Mene zanima sledeče, saj se vsak dan razburjam od NEsposobnost voznikov v okolici MS. Namreč ko se pelaš iz smeri Sobote v smer RAKIČAN...
1. GE Se konča tabla za sobota se lehko pelaš 90 km/h ker nega nikše table za omejitev
2. Te je ovo postajališče za avtobus ge je tabla 60 km/h in seveda kot piše v pravilniku to VELJA do prve naslednje table oziroma do prvega KRIŽIŠČA katero je za nekaj metrov dalje... sepravi od TAM dalje spet 90 km/h !!!
3. To drži spet do izvoza desno za bolnico Rakična kjer je omejeno do table RAKIČAN 70 km/h
in ko pridemo v Rakičan je lepo 50 km/h saj smo v naselju...
no in ZDAJ ME ZANIMA zakaj morajo VSI (95%) ljudi prinas VOZIT tou celo POT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! F*king 50 km/h ????
ČE BI SE TAK PELALI NA IZPITNI VOŽNJI NEBI NITI EDEN NAPRAVO
******************** I Z P I T A ***********************************
aja pa te še od konca rakičana pa vse do Lipovec se pelamo DALE po**anih 50-70 km/h
prosin za nekšo RAZLAGO saj ges več tou nerazmin...
LP
Komentarji
naj kaznujejo policaji tudi takše ka ovirajo promet, nej samo takše ka vozijo prehitro... mogoče so res počasni vozniki nej tak nevarni kak pehitri, ampak ti pa dosti prlej zapravijo živce pa potrpljenje :)
ja pa še pozabo dodato ka je ISTO proti BAKOVCAN :P sepravi smer proti TUŠ Centri...
Tüde ges se soočan s tou nevolo, kera me rejdno para živce - še posebno, kda san slučajno v sile - taka be najrajše prek njega skočo:)
no, samo nej je tou samo prinas - ete prek v avstrije jih je pa 96% takšnih:)
kriza...
res katastrofa ja, da nisi v 1 minuti ampak v 2 dveh v rakičanu
Mido1 je z ËoneËstrani
Meni pa na živce idejo takšni, ka gda se not v vejs pelan in do table bremzan na 50km/h, tak ka man pri tabli lepo 50, ka se mi 50cm od avtoja zalepijo zadaj.
res katastrofa ja, da nisi v 1 minuti ampak v 2 dveh v rakičanu
san gli ščel praviti, ja; ka je duže post piso, kak pa tan časa zgibi
pa nejde se za 1 minuto - ide se za živce kere zgibiš, kda se moreš za neken 70 pelate tan ge je 90. pa pomožnoste maš 1.2 avto s keren je bole težko prehitejvate
prehiti ga,pa se pred njim 40-30 pelaj,pa ga ti jebi nazaj :)
nesposobnost ali varnost? naj se vsaki pela kelko preceni ka je sposoben (pa nej zaj 1o al pa 20km/h).. če pa koga to tak ogromno nervejra pa komot lejko prehiti..
@respect
ka bi naj to pomenilo z ËoneËstrani
Se strinjan z avtoron teme!
Je pa še ena drujga stvar:
Zakoj je narod tak nemaren z parkeranjon?
Nekša oseba more ite na bankomat. Ka napravi? Na cesti se stavi, če se spomni, da desni žmigavec, pa ide do bankomata.
Tou se dogaja na lendavskoj pa na gregorčičovoj ulice (tuj ges opažan).
Te pa šče ovak nasplošno parkeranje: Ljidgej sploj nevejo parkerati avtojof - postavijo ga nekak naključno - tak kak da nebi črt bilo. Je tak teško ite malo rigverc, pa naprej, pa popravite avto, ka je lepo med črtama?
Seveda se pa tude najdejo takše za kere pravila parkeranja ne valajo - avto sparkerajo na pločnik, na kolesarsko stezo, v dovoze, na ceste,... In ponavadi je parkirišče (ali pač nekšo čedno mesto ge lejko avto pistiš) menje kak 100m vkraj.
Zadnje čase se pojavla doste invalidov - ljidi kere parkerajo na parkirišče za invalide. Samo telko ka nemajo nikše nalepke ka so invalide.
To parkeranje za invalide me najbole svadi pri špari! Sakši parkera na ton, ges delan včasi 10 krogov okoli ka nikak kraj ide pa parkeran pa sploj ne pomislin ka bi na invalidaj parkero!
Falabogi je eto gda san bil v špari prišla policajka na biciklini pa vo pisala kazni :)
Man za seuf že preci prevoženih kilometrov po Sloveniji ali kda pred seuf vidin vozilo z MS (sploj Lendava) in SG registracijo se mi kar fajn pritisk dvigne. Nej mi je jasno ka pripomore k tak slabi vožnji omenjenih, vupan samo ka de se to čimprlej izboukšalo, ker je stanje katastrofalno.
40 se pelajo, te pa še fajn telefonirajo.
na lendavske ulice tak zmagajo z parkiranjon tan pri bankomate. Tak se fajn narod sparkira, ka če se ga ščejš ognite moreš lepo prek na ove vozne pas zapelate, ka bi njeme takše listek z kaznijo gor napiso, tak je že tej obvoz pa gužva te se pa eden najde pa še dodatno zbrko dela. Seveda pa mene tuj svadijo kda se sparkirajo gor na kolesarsko stezo.
Glede ceste MS - rakičan lidje pozabljajo ka se omejiteve opošteva do naslednjega znaka oz. do križišča, ale to je teoretično znanje ka se ga kao pozabe takoj kda pole odpišeš.
Po moje pa najbole noro vozijo bačije z celjsko registracijo, predvsem na avtoceste so to praf posebne cvetke v nevarne vožnje.
no me veseli ka nejsan san takšoga mišljenja...
@ Brank0 tou tuj nekaj krat doživel...
@ rooskie se strinjan za lidi z celjsko registracijo...
@ niina naj se vsaki pela kelko preceni ka je sposoben se delno strinjan ampak če bi tak pelali avto na izpitni vožnji dan roko v OGENJ ka nebi napravili izpita! nepravin ges ka naj leti 110 km/h na voro ampak tistih 90 km/h
npr. vgojno med tednom ges nucan do službe 15-17 minut po vožnji kakšna je lehko
v nedelo z vožnjo po PRAVILIH 50-70-90 avtocesta 110 km/h pridem v 10 minutah in kaj je najbolj pomebno se nejezim NEpretiravam na cesti NEizgubim živcev brezveze...
ajde še nakak razmin dedeka (čeprav po eni strani več nebi smel dugo avto voziti)... AMPAK me pa zelo jezi tisti mladi VOZNIKI (če boste malo pozorni boste opazili... ) ka vozijo SLUŽBENE avtoje.. seprawi so v službi kakšnoga kole reklamnoga avtoja in vlečejo čas na CESTI ! že sem doživel ELEKTRO MARIBOR ter glij gnjes TELEKOM !!!
@ ŠIMI ges vozin MS registracijo z LENDAVSKO oznako :P
ps: pa neje čudno ka niti eden neje omenil AVTO ŠOLO saj vozijo po pravili ! zanimivo ne?
LP
Heh te ste vij šče nej vidli kak se vozijo naši primorci pa italijani, tej šče delajo cvetke na cestaj.
Samo v informacijo.
50kmh, 70kmh, 90kmh (odvisno od table)... Je maksimalna dovoljena hitrost, nej obvezna.
Namesto "prepočasne" vožnje bi se rajši bunili pa poskrbeli za bokšo varnostno razdaljo.
@niina: kdor ni sposoben varno pelati po tej cesti po omejitvah, ki so mimogrede nizke za tako cesto, ne bi smel meti izpita. Ravno tako kot tisti, ki niso sposobni peljati 60 ali 70 km/h skozi nekdanje cestninske postaje, ipd...
Glaven problem je v tem, da za vozniski izpit rabis samo kaksen mesec casa pa kaksnih 600 al 700 EUR....napravi ga pa itak vsak. Prej ali slej. Potem se pa cudimo od kod nesrece...
v lj nucaš skoraj pol leta ka izpit napraviš.
samo to ne pomejni ka je tudi kvaliteta.. 99% žensk ne vej ge je cajgar za temperaturo vode na armaturki in zakoj to trbej gledati.
Preverjanje nivoja olja v motori je pa itak neka nenavadnoga. Kakša še pijta či motor ma sploj olje..
Problem so pa avto šole, ka sploj ne razložijo teh stvari, komisija ob glavni vožnji pa teh stvari ne zahteva - žalostno!
Branko Boldižar
Vsak voznik za katerim se nabere kolona vozil (vsaj 3 ali 5 nejsan siguren) mora vozilo ustaviti na preimernem mestu ter spustiti za njim vozeča vozila naprej.
Če to ne napraviš se lejko celou kaznuje...
Kak je pa v primeri kolone pri zgoščenom prometi pa nevem - kolona Beltinci - MS npr.
BB: ce se ne motin je v ton cleni poleg se "ki ga ne morejo varno prehiteti"
či maš corso 1.0 pa se nešče šlepa 70 namesto 90 ga žmetno prehitiš! razen či je rejsan duga ravnica pa daleč nikoga nasproti.
kiri more avto zavirant doj staviti či se za njin pela 6 opel cors 1.0 in ga nemrejo varno prehiteti ka avto nejde?
Voznik ne sme brez upravičenega razloga voziti tako počasi, da bi oviral druge udeležence v cestnem prometu. Kadar se za vozilom, ki vozi na čelu kolone s hitrostjo, ki je nižja od največje dovoljene hitrosti na cesti ali delu ceste, po katerem vozi, in nižja od hitrosti prometnega toka vozil na smernem vozišču, nabere kolona vozil, ki ga ne more varno prehiteti, se mora voznik na prvem primernem kraju umakniti z vozišča in pustiti kolono vozil mimo.
Tou je v 30 členi zakona
zakoj pa policija ne izvaja kazni za takše prekrške? premala kazen pa se njin ne da s ten ubadati pa rajši nekoga stavijo ka vozi 10kmh hitreje v vesi... ccc
najmanjša hitrost je polovica omejitve... torej se ge leko pelan 45 ge je 90 pa se leko si na glavau postavite ;D
ge tudi začutin adrenalin v žilaj gda vidin CE na avtocesti. drugače pa eni pač ne vejo pravil pa majo vseeno izpit. še itak bokše kak tisti ka jih znajo pa jih zavedno kršijo. ovi ka se mi za rit zalepijo pa me tak svadijo ka mo začno bremzati pa naj se zaletijo
ka se pa cestninskih postaj tiče pa mislin ka so vsi sposobni skozi se pelati 70 samo so tan dosta krat policaji. ge tan vozin 40 takkak piše. (san se že pelo s kom ka je pripelo 120. znaš kakša kazen je to? 3X prekoračitev hitrosti...) polek toga pa rejsan neje varno zato ka ne vidiš ka je za hišico - lejko je kakša žival ali pa celo človek.
Če piše ka trbe 40 skoz cestninske pelati, se moremo 40 pelati. Tak pač je. Ges se tudi lejko 120 skoz pelan bp, ampak se ne, ka se 40. Zato ka nikdar neveš ka te čaka, kak je žćč povedo. Tan vsi bremzajo, mogoče komi oli za bremze vo teče po asfalti, ti pa se 120 prineseš te pa si tan kak tej: http://www.videonet.si/video/86/cestninska-postaja
Škoda ka nemreš editerati.
Ali pa nikak drugi misli, ka vsi 40 vozijo pa menja zadnji moment pas, ti pa se 120 prineseš, te pa grata to:
@matt: presti si se enkrat tisti clen zakona, ki govori o tem. Ni govora o najnizji dovoljeni hitrosti, ampak o tem, da ce nekdo vozi pocasneje od najvisje dovoljene. Torej si ti s 45 km/h in kolono vozil za tabo, ki te ne morejo varno prehiteti, v prekrsku. Bo slo?
Mejne pa najbole svadi gda si v koloni pred semaforon pa ti of prvi zača 5 sekund po tiston gda že gorij zelejna komaj šaltavati v prvo.... te pa se še 10km/h skouz križišče pela pa komaj po 200m začne malo hitrej pelati. Takše bi ges kazno... ka so v avtošouli nej poslüjšali ka se je potrebno čim hitrej vö iz križišča odpelati... nej pa ka se 200m v drüjgoj pela pa te komaj v trejčo šalta. Tou so najvejči pacijenti.... dekl se mi zdigne gda vijdin takšne šofere ka so krijvi za tou ka se v enon zelejnon intervali za pou menje avtojov skouz križišče pripela kak bi se v normalnih pogojaj moglo.
Pa ka nemo gučo še o tistih s krščakami...
@dexter : ja se strinjan stebof... tou se tuj dosta dogaja... telko je toga ka se vse nespomniš.. na 1x :)
gnjes pa mel situacijo ...malo prle se glij pelo iz smeri moravske toplice proti bogojini in na cesti lepi ravni brez prometa naleto na enoga z registracijo KR keri se pelo 60 km/h !?!?!?!
a naselja-kakše koli table 1 km pred njin ali za njin NIGE !!!!
Ka pa tej finte.. zavijaš v križišči iz prednostne na levo, kontra pa kolona. pa čigli de majmun stal na mere, te nede skoz pusto. Rajši zabarikadejra križišče, tak ka te nemre vo nej of iz stranske ceste pa nej of z glavne (primer pri pokopališče v ms, kak se zavija na industrijsko)....
only12345 moreš razmiti, ka takši z drugimi tablicami so turisti in pač malo gledajo kama do lejko šli. Malo bole toleranten si pa lejko, ok?
San prle pozabo povedi, ka se mi totalno odpela, gda v križišči zavijaš levo in za teuf pač grata rdeča, ovin levo pa desno od tebe pa zelena in že TAKOJ silijo v križišče. Eto se mi je odpelalo gda san od špara šao pa zavijo levo proti noršincan in san pač dugo mogo čakati, tak dugo ka so že ovi z leve pa desne zeleno dobili in mi je model na levi začo trzatiri pa budale kazati, tak ka san popizdo!!!!! ka bi šao vo pa njemi povedo če ne pomli, ka v ZVCP piše ka lejko v križišče ideš te, gda se sprazni :)
@dexter ma prav glede toga v križiščih. Speljavanja so neverjetno počasna, pa namesto ka se jih prigura čimveč skoz rdečo se li neka čaka. ka se čaka?!?
omeno san že tüde nesposobnost avstrijskih voznikov - gnes se pelan v Zeltinge ka majo dela na ceste, pa je en pas zaprejte, pa je resno bole ozke prehod bil - ali bili smo trije avtoji, trajalo pa je nege 8min ka smo prišli 30m dale, ker je ena voznica pač rabila malo dlje časa, taka so se že delavce se smiđale.
@mido1 z Ëone´strani san mislo voznike, ki vozijo prepomale ipd.
ne mores iz mojega posta sklepati kak jaz vozim
isto kot bi jaz napisal da si iz "one" strani tako imenovani norci na cesti
Avstrijski vozniki morda delujejo kot umirjeni, ampak so po drugi strani grozni izsiljevalci prednosti. Recimo ... na avtocesti voziš po voznem pasu, z desne strani se priključuje avto in želi zaviti na vozni pas, kjer voziš ti. Če se ne motim, zakon nalaga, da v takem primeru, če je prehitevalni pas prost, daš smerni kazalec in zaviješ levo na prehitevalni pas in tako omogočiš varno in hitro vključitev drugemu avtomobilu na avtocesto. Problem je, da so kot kaže Avstrijci tako navajeni, da te drugi, ki vozi po svojem pasu, mora spustiti, da vsepovsod izsiljujejo prednost. Recimo, ti voziš po prehitevalnem pasu in prehitevaš kolono avtomobilov, ki vozijo po voznem pasu. Kar naenkrat dva metra pred tabo Avstrijec nenadoma zavije pred tebe na prehitevalni pas, s tem ogrozi varnost vseh udeležencev v prometu pa še nekaj samoumevnega se zdi. In to ne delajo posamezniki, ampak (vsaj na naših avtocestah) skorajda vsi z avstrijsko registracijo.
hm.. tou drži! samo ges man takši izkušnje ogromne (preveč san na cesti... ) in kak mi sami slovenci tou delamo me še najbole razjezijo kak pravi BBC avstrijci ! že vozin od 2000 leta pa nej malo :P in kda se pelan do Dunaja recimo me vse "straj" saj od Graza dale se tak izsiljuje ka tou neje istina... polek toga v poletnih časih kda se začajo dopusti mi fejst na živce idejo razni turisti keri se delajo pametni kak neven ka pa nepoznajo ceste recimo...
Dexter, se popolnoma strinjam. Pa saj ni čudno, če se v križišču pred semaforji eni gledajo v špegl, eni berejo cajtnge, eni pišejo SMS-e ... itd. Kak naj pol sploh opazi zeleno luč? Tak bi ga blo treba v rit sunit, da bi bil v momentu na oni strani križišča. Zarad tega je pa tolk gužve v križuščih, velikokrat brez potrebe. Če bi se vsi spakirali v najkrajšem možnem času skoz križišče, bi blo te gužve dosti manj.
@Kiri...................@niina: kdor ni sposoben varno pelati po tej cesti po omejitvah, ki so mimogrede nizke za tako cesto, ne bi smel meti izpita. Ravno tako kot tisti, ki niso sposobni peljati 60 ali 70 km/h skozi nekdanje cestninske postaje, ipd...
skozi cestninske postaje je najvišja dovoljena hitrost 40km/h.....in dosti dosti voznikov se pela več kak 40....tudi jaz vsak teden vsaj 3-krat ampak nejde se kelko si sposoben pelati ide se kelko je dovoljeno.
Glede avtora teme pa san včeraj odo v rakičan v bolnico na obisk in san prišo do končnoga sklepa:
kda se konča tabla MS maš nekje 300m in se začne tabla 60km/h in potem od križišča dale se spet za 300m zača tabla 60km/h......in od križišča dale je spet za 300-400m spet tisto križišče za bolnico in je 70km/h......
zaj pa mi naj nešče povej kak de tou v vidlo ka mo ges sakih 300m pospešo na 90km/h pa pali za 300m dol bremzo na 60km/h????????
in avtor teme ali što pač ma corso 1.0 ali 1.1 ka pač je mi naj razloži kak njegova corsa razvije na tak kratkoj razdalji 90km/h????????????
nej tu nekaj pametovati zaj ker tudi ges nikol tu ne pelan 90, ker te moreš sunkovito pospeševati in bremzati, pelan pa od table MS pa do table rakičan od 70-80km/h.....tan ge je dovoljeno 60 pač malo pribremzan ge pa 90 pa malo pospešin.......
bi pa tu od sobote pa do zadnje table kak je 60km/h lejko dali 70km/h in bi bil problem rešeni.....
dosta san se vozo po toj cesti in je resno nej tak kritično kak eni opisujete......vsak je kdaj malo zamišljen ali ima svoje probleme.
rajši bi malo komenterali ka je z nami slovenci narobe ka dobimo med zadnjimi avtocesto in se po njej ne vejo nekateri voziti in s tem ogrožajo sebe in druge udeležence v prometu.......dosta sobočancov je ka se nevejo po avtocesti pelati, ali križni promet, pa pravilo srečanja v križišču brez semaforov......nemajo pojma eni in tou je dosti bole nevarno kak pa če boš se za enin dedekon z goričkoga pelo 50 namesto 60......
@študent
ges san pa prišo do sledečeg sklepa:
očitno je ka si dosta menje izkušeni voznik od mene :P ker takše pijšeš
em... tak kak so TABLE tak moreš voziti ali ?! taka nej meni tu palamudri zakoj bi mogo ali zakoj nebi mogo.. in če ti "nepalaš" po pravil sepravi voziti NEVEJŠ ! polek toga dan roko v ogenj ka sten ka bi tak vozo na izpitni vožnji BI SPADNO !
po drugi strani meni tou glij na kurac ide ka recimo takši kak tij "študenti-dedeki-luzeri keri zabušvlejo na cesti ka se jim neda iti v služb" mi te pamet solijo po cesti pa recimo pelajo se iz sobote do rakičana sakši den! ali do beltinec, etc saj vseeno.... in te vij-tij boš mi tan "mrdo" po cesti 60-70 km/h ge je 90 km/h !
Zna se zgoditi ka napravin 1000 km dnevno in te naj ges nebi mel pojma a? Vozin po 3 državah na 1 den :P ali nej ges pojma neman a? Je razlika v ton keri je dosta na cesti in keri nej ! in če to nepriznaš LAŽEŠ
ps: pa boj brez skrbi nevozin CORSO , saj se mi pri letnih 40.000 km prevoženih nebi glij + bil takši avto meti se ti nezdi? ka pa za avtoja pelan pa nemo napisal ka te boš pa najšo izgovor kakši ka lehko "pametuvleš"
LP
@only12345......če bi tij napravo 1000km dnevno nebi piso takše bedarije.....gvušno voziš tovornjak....tovornjakari so pa najbole nevarni kda pridejo iz tovornjaka v avto.....tabla pomeni neko pravilo in tan neje postavlena brez razloga, ker se nejde ka nejsi sposoben pelati več, problem se je staviti če pride do koj, oziroma če te stavi policaj.....ka boš njemi tij spalamudro????
izpitno vožnjo san napravo z 16urami, kar je bilo tistoga časa minimalno ka si mogo meti, pred ten san pa po nemčiji napravo okoli 200km....s kombijon na avtocesti!
in ne pametuvli mi ka je na 300m iz 60 pospešuje na 90 in spet bremza na 60....telko izkušenj pa tudi man. pa vozin audi A6, clio,....če te zanima mogoče. naj ti poven tou: sedanji avtomobili predvsem audi, bmw, mercedes automatiki se ne pospešuje na kratkih razdaljah in pali bremza, ker od bremzanja boš hitro vničo-skuro bremze......pozanimli se če ti je tou kaj novoga zaj!!!!!
MALO RAZMISLI KDA NEKAJ NA PAMET GUČIŠ: povej mi keri lejko v službo pride kda šče, pa na cesti bluzi????nega več takših služb, edino če si atekov sinček pa ati ma fermo tij pa se gori pa dol voziš po varaše, pa pač ideš kama na mesto njega.....se pa strinjan ka eni nemajo pojma o vožnji in tou nikoli nejsan zanikal!
only12345......... v vednost........tabla neje postavlena zaradi avtobusnoga špostajališča, ampak zaradi križišča!!! tak ka če si že tak čeden, izkušeni se vsaj pravilno izrazi!!!
Nikjer ne piše, da moraš peljat točno 60/h, bog ne daj, da bi "centek" več ali manj in da moraš od table 60 do table 90 prito točno na 90 pri tabli. Malo heca ...
Res je, da ljudje ne znajo vozit, mislijo pa, da so super vozniki, če dirkajo, kolikor gre, ne glede na to, kakšna je cesta. V križiščih je pa tak katastrofa. Cincajo in delajo oslarije. Ne vsi, da en bo pomote, jih je pa kar nekaj.
@AnaLiza......saj kak si pravla nej se trbej točn o držati, pa malo spremljaš promet pa vidiš če se da pelati več ali nej.....samo kak de pa v vidlo ka de eden z decov, davo gas pa bremzo pa pali ga......vej do pa boga deca bruhali.....in moti me tou ka eni vidijo samo svoje probleme, pač če se odpravlaš na nakšo pot ali kama koli ideš malo prlej....
only12345.....nej je problem gas dati pa leteti, problem se je stavite! bi tij mogo viditi pa se enkrat pelati poleg kda je protokol, ka se pela.......pa te nebi gučo kak se vozi.
pa daj ka zaj tu bluziš?! dokeč si se nej javo smo se vsi lepo menili... niti eden se nej na drugoga spravlo, pametoval...
mater vedno se nekši more najti ka je "pameten" v kakši koli debati..
ka boš znal... NEvozin kamion in lekar nikoli nemo... vozo pa san po nemčiji (do essen-a 3x, dresden, munchen, regensburg) Avstrija (dunaj nekaj krat), Češka (Brno), Madžarska (ogromnokrat Budimpešta + ostali del madžarske) Italija nekaj mest+(Trst ogromno krat) Hrvaška (Zagreb + morje itak), Srbija (Beograd) pelo ..1 den v 4ih državah (italija,slo,avstrija in madžarska) in seveda bil na ogromnih mestih od dolenjske, gorenjske,notranjske,primorske do štajerske, koroške ,prleške-prekmurske predele + san letno delo 6.000 km samo z motoron, kombi že tuj 1 x pelo... ;) hehe :P vso ostalo relacijo san vse delo z avtojon... in te po takših velkih mestih, ogrominh iskušenj de mi nekši "voznik" iz sobote pametoval... ka vozi sobota-rakičan ... sakši den pa se boji pelati v maribor,ljubljano... ker je tan bu-ba ?!?!? takši obstajajo pa priznaš ali nej!! ... in če tu boste pametovali ka tou neje istina ka takši vozniki NEobstajajo tisti lažete kak ste velki !!!
ja in? ka če sem se zmotil? priznam evo maš prav in ? sem človek.. ali? motiti se je človeško.. zaj se tu neka dereš kak kakša mačka ka njeme na rep stopiš... sten kak pijšeš lepo dokazuvleš ka si nestrpen do drugoga so-človeka in do njegovoga mišljenja... taka se malo umiri in premisli... pa ti še zadnjič napišen in odgovorin na tvoj post.... brez skrbi boj glede moje "NE" izkušenosti saj sem preživel, videl DOŽIVEL ogromno stvari od nesreč avtojev, motorjev, kamionov in ja si lehko misliš.... PROTOKOL-a san že tuj skoz dal...
pa za bedake keri bluzijo po cesti (ka si omeno) in so v službi še 1x ker očitno nejsi prebral...moj post... mislo san na TELEKOM, VARNOST , pa še kakšo drugo firmo... ka zabušavlejo na cesti ka JIN IDE DELOVNI ČAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa mi lehko bluziš tu neka gor ali dol... meni pač je nej vseeno ka mo zamudo... v službo ali ka se mi NEbiDAlo delati !
em pa še to vozniki KOMBIJOV pa so itak največji modrijaši na cesti , nesramni wanabiji kateri mislijo ka so NEuničljivi...
zaključek iz moje strani je še ta ka... nažalost smo lehko še tak pametni, izkušeni, mamo lehko dobre avtoje nesreča NEčaka in lahko nažalost dohiti vsakega od NAS tudi mene in ja zaradi NESPOSOBNIH voznikov na cesti...
taka želim sen lepo varno vožnjo! PA držte se PRAVIL
LP
@only12345.....pravo san samo moje mnenje.....ne vozin kombija......velke črke san uporabo ker si jih tudi ti pač.....in nazadnje bi še dodal to da če si pri 18-ih letih opravil izpit si sedaj star približno 27 let......in pri teh letih bi se lahko malo lepše obnašal in malo bolj z odprtimi očmi gledal na svet. telekom, varnost, pa pošta so pa itak lidje za sebe.....ker jin je glavno ka majo službeni avto, nič ne pazijo, vse 4 žmigavce......s takšime se ne obremenjujem.
p.s. če si mislo menej ka delan relacijo sobota-rakičan si se malo zmoto. in mi je nej nikše problem pelati maribor-ljubljana. tudi tujina nej!
ok :) peace.. nejsan na tebe mislo.. ker niti nemren znati nej?! vglavnon mislo povedati ka so takšni...ljudje-vozniki!
ps: se pa fejst motiš ka ges negledan na tej svet z odprtimi očmi... ! tu se ZELO MOTIŠ
ps2: takši san zaradi toga ka vijdin kak smo grdi eden do drugeg, kak nega spoštovanja do drugih, kak zavist poka po šivih, kak se krade in kak se svinjari okoli... in če zaj vupan povedati ka si mislim... razmišljam z svojo glavo te trebej me napadati a? saj takše ljudi so vedno najprle pospravili hehe :)))))) mater se mi nepiše dobro... ajde
LP
Pozdravljeni !
Mene zanima sledeče, saj se vsak dan razburjam od NEsposobnost voznikov v okolici MS. Namreč ko se pelaš iz smeri Sobote v smer RAKIČAN...
1. GE Se konča tabla za sobota se lehko pelaš 90 km/h ker nega nikše table za omejitev
2. Te je ovo postajališče za avtobus ge je tabla 60 km/h in seveda kot piše v pravilniku to VELJA do prve naslednje table oziroma do prvega KRIŽIŠČA katero je za nekaj metrov dalje... sepravi od TAM dalje spet 90 km/h !!!
3. To drži spet do izvoza desno za bolnico Rakična kjer je omejeno do table RAKIČAN 70 km/h
in ko pridemo v Rakičan je lepo 50 km/h saj smo v naselju...
no in ZDAJ ME ZANIMA zakaj morajo VSI (95%) ljudi prinas VOZIT tou celo POT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! F*king 50 km/h ????
ČE BI SE TAK PELALI NA IZPITNI VOŽNJI NEBI NITI EDEN NAPRAVO
******************** I Z P I T A ***********************************
aja pa te še od konca rakičana pa vse do Lipovec se pelamo DALE po**anih 50-70 km/h
prosin za nekšo RAZLAGO saj ges več tou nerazmin...
LP