NASILEN rop avtomobila namenjenega prevozu invalidnih otrok

|

Kljub temu, da nisem od sodišča dobil nobenega OBVESTILA o nasilnem rubežu, so danes ob asistenci policije vdrli v garažo in odpeljali avto namenjen prevozu invalidnih otrok 15. letnega Timoteja v šolo in 24. letno Tamaro v VDC.
In to bi naj bila pravna država, ki brez obvestila OROPA človeka sredstva, ki ga nujno potrebuje za NORALNO življenje družine.

http://picasaweb.google.com/Slovenec51/BoKdoUKREPALZoperSodnicoKiSeJePodKrivoIzjavoSePodpisala#5458102349310986594
http://picasaweb.google.com/Slovenec51/BoKdoUKREPALZoperSodnicoKiSeJePodKrivoIzjavoSePodpisala#5458102364253505682
http://picasaweb.google.com/Slovenec51/BoKdoUKREPALZoperSodnicoKiSeJePodKrivoIzjavoSePodpisala#5458102376316745234
http://picasaweb.google.com/Slovenec51/BoKdoUKREPALZoperSodnicoKiSeJePodKrivoIzjavoSePodpisala#5458102387988468210

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Bonifacij Rumpelstilski

@Nacionalist: "Je lahko kaj hujšega kot imeti težko prizadetega otroka."

Hujše je gda mata dva težko prizadeta otroka takšnoga stariša kak je Krpan!

Vesna Dolšak

Včasih se sprašujem, čemu služijo Krpanovi umotvori tu; po moje bi rad vzbudil pozornost na nek način, očitno je je imel v rani mladosti premalo, pa zdaj hoče tisto nadoknadit. Res pa je tudi, kar pravi dexter: bogi otroci, ki imajo take starše, niso si sami krivi, saj si staršev ne moremo izbirat. Vsaj ponavadi ne.

Zoran Vogrinčič

Long story short... krpan trdi svoje in pravi ka je resnično (ne pravin ka je nej..). Isto tak lejko en drugi trdi svoje, pa pravi ka je tisto resnica. Zato mamo sodstvo ka razsode, če pa je sodstvo pristransko, so pa mehanizmi ka se to prijavi, oz zamenja razsodnik. Z neplodno debato na forume nede nišče dobo nazaj zarublenoga avtomobila.

Franc Majcen

@AnaLiza
kaj si mislila s tem : bogi otroci, ki imajo take starše ?

Avto Citroen Berlingo z obojestranskimi drsnimi vrati  sem kupil na kredit IZKLJUČNO  zaradi najinih prizadetih otrok, da sem ju lažje dvigoval v avto in iz avta, saj se brez njiju nisem nikamor peljal. Ravno zaradi tega, ker je dvigovanje v 18 let star OIpel Karavan predstavljalo pravo muko zame saj je hčerka težka 60 kg smo si omislili ta avto v katerega sem jo lahko dvignil naravnost iz vozička brez pripogibanja.  Otroka sta namreč naravnost uživala v vožnji, sedaj, ko pa sem kredit končno odplačal,  pa nam je avto zarubil gospod, ki se želi okoristiti na naš račun! 
Če ne bi imela prizadetih otrok takšnega avta ne bi rabila in bi se lahko še naprej vozili v 18 let starem Oplu !  Ja, ko sem avto končno odplačal so me OROPALI  pri belem dnevu, da sodnica poplača stroške, ki jih je imel "gospod s tožbami in KRIVI pričanjem na sodišču !
Sbinjarije, ki se dogajajo na naših sodiščih je treba obelodaniti, da se PREPREČIJO zlorabe , ki si jih POSAEZNI sodniki dovolijo. S takimi ZLORABAI pa dejansko blatijo celotno sodnoo vejo oblasti, tudi sodnike, ki pošteno opravljajo svoje delo ! To pa je razlog, da se objavijo krivice, ki se dogajajo na sodiščih.

Zaradi koga so sedaj bogi otroci, da ju ne morem več peljati NIKAMOR. Prava podlost je, da nas je "gospod" tožil in vlagal nove tožbe tudi 8 mesecev po PODPISU dogovora o ureditvi lastne poti in to na podlagi krivega pričanja in PRIREJENIH dokazov. 1,3 metra ŠIROKO pot je slikal tako kot, da bi bila široka 4 metre in to tudi trdil na sodišču, čeprav sem objavil dokument občine v katerem piše, da je pot NAENJENA izključno vožnji z invalidskim vozičkom. Tega DOKAZA pa sodnica sploh ni upoštevala. Kaj takega počno samo koristolovci brez morale !
Pošlji mi na ZS naslov tvoje elektronske pošte pa ti lahko vse DOKAŽEM !

Prvo se prepričaj kaj je res pa potem OBSOJAJ tako kot to počne sobochanec, ki že ob samem pogledu na moj nik pobesni kot hudi bik na rdečo coto !

čriček

Nacionalist@ oz Krpan ,pa izmisli si še kakšen nadimek ,da boš lahko imel  še več opravka z nami ,smetmi ,kot nas sam imenuješ,oz. zmerjaš .Pa daj odgovor na tisti, Pasji sex z raco ,ki se nahaja na tvojem Picasoju ,ali so te slike v tvoj ponos na tej strani ,ali so postali kužki tvoje naslednje žrtve in predmeti poniževanja.

čriček

MCC RTV Slovenija-nov naziv, Martin krpan 1, objav še in še,seveda se ve od koga ,Krpan ,Nacionalist.

incognito incognito1

@Krpan
"Betežni kot ste sploh niste SPOSOBNI prebrati vsega kar napišem. Zato KONČUJEM debato ! A D I J O ! "

Sobochanec

@Krpan
"Betežni kot ste sploh niste SPOSOBNI prebrati vsega kar napišem. Zato KONČUJEM debato ! A D I J O ! "

Tou se je preveč lepou čűlo, ka bi lejko bilou rejsan. Krpanov povratek de hiter, v nouvon gvanti z nouvin imejnon pa z nouvimi ešče bole betežnimi idejami.

Franc Majcen

Meni je uspelo, da je Ustavno sodišče s Sklepom Up 513/10 zaustavilo prodajo zarubljenega avtomobila, s katerim sem vozil moja invalidna otroka. Sodišče mora izvršbo zadržati do PRAVNOMOČNE  odločitve o moji zahtevi za izvzetje avtomobila iz postopka rubeža, saj sem z njim dokazano vozil moja invalidna otroka v šolo in VDC.
Me pa zelo zanima ali bo sodnica Majda Bakan Šiftar spoštovala omenjeni Sklep US, saj v našem primeru  ne spoštuje niti Ustave še manj pa zakonov Republike Slovenije.
Prava sramota pa je, da Urad varuha človekovih parvic ni mignil niti s prstom, da bi zaščitil pravice mojih invalidnih otrok, pravice, ki jih imata po 52. členu Ustave in so jima KRŠENE !
http://picasaweb.google.si/Slovenec51/BoKdoUKREPALZoperSodnicoKiSeJePodKrivoIzjavoSePodpisala#5470274699788234610
http://picasaweb.google.si/Slovenec51/BoKdoUKREPALZoperSodnicoKiSeJePodKrivoIzjavoSePodpisala#5470274704551178882
http://picasaweb.google.si/Slovenec51/BoKdoUKREPALZoperSodnicoKiSeJePodKrivoIzjavoSePodpisala#5470274709280288658

Moja Slovenija

Nadaljuj svojo pravico krpan, to je začetek in konec sodnice Bakalove. Bravoooooooooo

čriček

Krpan -sodišče se bo moralo najprej  odloćiti o  predlagateljevem predlogu ,torej še nisi nič dobil ,razen da je postopek ponovno v presoji sodišča.Sicer pa otroci rabijo prevoz,in smatram da boš avto dobil nazaj vendar ti bodo stopili na ,denarne prejemke  ,in to je po navadi ,davčna.

Franc Majcen

Če ne bodo prej stopili na prste tožniku, ki je lagal na sodišču !  Na podlagi krivega pričanja pa mu je sodnica tudi priznala sodne stroške, ki jih sedaj terja od nas. Ker sodnica vztrajno ščiti tožnika  nasprotuje kazenskemu pregunu tožnika zaradi krivega pričanja, zato pa se zadeva vleče že skoraj tri leta.

Rubež avta je bil dejansko namenjen ZASTRAŠEVANJU, saj so bili prepričani, da se bom vsral in odstopil od kazenskega pregona !  

čriček

Krpan-kakor koli gledaš ,si nekomu trn v peti ,pa če na to gledaš z tvoje strani ,vidiš svoj prav,drugi prav pa ima tožilstvo ,oni delajo tak kakor jim piše v papirjih ,oz zakonih.Vedno omenjaš to določeno sodnico ,ter trdiš da ni fer do tebe.Pa glej ,kaj si ji uspel dokazati v teh letih ,čisto nič ,tebe pa še vedno obračajo okoli prsta ,omenil si zastraševanje,,ne krpan ,zlomili te bodo ,in to na njihov način ,počasen vendar uspešen način.Premali smo proti aparatu ,ki nam dirigira ,nažalost Krpan ,pa tudi če imaš prav.Saj veš ,ko so kupovalicepivo proti ,svinjski gripi,gripe ni bilo cepivo je ostalo, in kdo je imel prav ,tisti ki je odločil o nakupu ,mi pa smo ostali še dalje s..... .

Franc Majcen

Sklep Ustavnega sodišča je prva stopnica k  reševanju mojega problema !
Subsidiarni obtožni predlog zaradi krivega pričanja na podlagi katerega je sodnica dosodila vse v korist tožnika in mu prisodila tudi vse sodne stroške ne vodijo tožilci ampak JAZ !

Že dejstvo, da je US tokrat sprejelo Sklep meni v korist  dokazuje, da so nehali verjeti sodnici ampak so začeli upoštevati tudi DOKAZE  !
Veš sem človek, ki ga poraz ne ZLOMI ampak mu da NOVIH  MOČI !
Temo sem odprl samo zato, da odprem OČI tudi drugim ljudem kaj vse se na našem sodišču dogaja in da smo v Radgoni  BILI  daleč od pravne države. Ravno tako mišljenje, da nič ne moremo mi je tuje. SKUPAJ s seznanjanjem ljudi o svinjarijah, ki jih posamezniki počno lahko dosežemo korenite spremembe v miselnosti posameznikov, da so bogovi in, da jim je vse dovoljeno !  Taka sprememba pa je NUJNA !
Lep pozdrav

xzft4

Niti jaz ne poznam Krpana ter zgodbe, a se mi kljub temu zdi nečloveško, da se odvzame ravno stvar, ki je nujno potrebna za te otroke. Očitno je tudi tukaj prisotno hrepenenje po denarju, za človeka pa se nihče ne briga.

lubadar

Poslušaj Krpan!
Dobro ti je svetoval nekdo na forumu , ki pravi, da najemi odvetnika, ti pa se spravi delat, da ga boš lahko plačal. Pri vseh(več kot desetih) izgubljenih pritožbah na višjih instancah je očitno, da si trmoglavec, ki sili z glavo skozi zid, pa čeprav zaradi tega trpijo celo tvoji otroci. Tudi odgovor Ustavnega sodišča nakazuje, da boš zopet popušil. Stroške, ki si jih s svojim neproduktivnim tožarjenjem povzročil, pa naj po tvoji logiki sedaj plačujemo mi davkoplačevalci. Malo morgen. Sam velikokrat pomagam in sem takoj pripravljen prispevati za boljše življenjske pogoje vseh prizadetih(tudi tvojih) otrok. Za nesmiselne sodne stroške pa kar pljuni v roke in to po "krpanovo", pa boš zaslužil celo za Čeferina.

Franc Majcen

@lubadar
Se ti ne zdi, da si ZGREŠIL naslov za tvoj protest  ?

Tvoj protest bi moral nasloviti na sodnico Majdo Bakan Šiftar,  ki ne spoštuje Ustave in slovenskih zakonov  pri svojih odločitvah,  ampak uporablja balkanski način odločanja"Kadija tuži, Kadija sudi ČEPRAV jo plačujemo slovenski davkoplačevalci. 
Tožarjenje je začel "ugledni" gospod z visokimi dohodki, ki si ni hotel urediti poti do hiše, ki jo je podedoval. Dogovor o tem, da si bo uredil dostop do lastne hiše je gospod celo podpisal na občini.  Kljub temu pa je s tožbami nadaljeval in izsiljeval, da mu dostop jaz uredim. 

Daj povej kje je tu morala človeka, ki nekaj podpiše, dogovora pa se ne drži, ker je UGOTOVIL, da bo glede na naklonjenost sodnice dosegel vse BREZ  DOKAZOV, da so njegove zahteve upravičene ? 

V kolikor bi sodnica odločala v skladu z Ustavo in zakoni Republike Slovenije bi zadeva bila rešena že na prvi obravnavi.  Sodnica sama je s svojimi pristranskimi odločitvami multiplicirala pritožbe saj ne upošteva nobenega dokaza, ki sem ga priložil.

Najlepši dokaz njenega pristranskega sojenja  je vsekakor Sklep Ustavnega sodišča, ki je ravno zaradi njenega nespoštovanja Zakona o pravdnem postopku   zadržalo izvajanje rubeža !

lubadar

Nič nisem zgrešil. Še DESET KRAT si prečitaj moje mnenje. Ustavno sodišče
TE NI OPROSTILO PLAČILA STROŠKOV, ki si jih naredil s tožarjenjem, ampak je samo prekinilo postopek rubeža avtomobila, kar je verjetno tudi pravilno, če je bil res namenjen za prevoz invalidnih otrok.  Torej ti niso dali prav in sedaj so verjetno po tvoje tudi ustavni sodniki "balkanci". 

Franc Majcen

@lubadar
balkanec si ti, ker nič ne razumeš ! Namesto, da bi prebral zakaj je dejansko do te terjatve prišlo tiščiš glavo v pesek kot noj in se sprenevedaš !

Ker je tožniku stroške priznala sodnica na podlagi krivega pričanja in prirejanja dokazov  sem zoper njega vložil kazensko ovadbo. Subsidiarni obtožni predlog pa je sedaj na Višjem sodišču v Mariboru.
Ko bo zadeva končana bo tudi dolg odpisan na breme  "gospodea", ki se je poslužil krivega pričanja pa bodo prešli tudi vsi stroški !
A M E N !

mile82

Krpan... se zavedaš, ka de v primeri će tožbo spušiš? Pa ka sodnica da tožbo proti tebi?... Ti se zavedaš, kak ti njo blatiš?... Nej san nej na tvojoj, pa nej na njenoj strane, ka si kaj neboš mislo....

lubadar

Opa, pazi da se ne razpočiš. No vidiš, tisti ki ti takoj ne dajo prav so po tvoje balkanci.
Kako se je že pričela ta zgodba? Aja nekdo je nekomu preprečeval dostop do hiše in potem se je rodila strašna zarota v katero so vpleteni gospod ki je krivo pričal, sodnica, kar nekaj višjih sodnikov, tem se bodo pridružili še ustavni sodniki in ne boste verjeli, pri tem imajo sigurno zraven prste še UDBA, KGB, STASI in SECURITATE, vendar pa se krpan ne bo dal in bo obračunal z njimi tako kot je njega dni Krpan z cesarskimi uslužbenci.  

Franc Majcen

@lubadar
bilo je malenkost drugače :
Nekdo je po pokojni materi podedoval hišo na kateri je bila hipoteka. Ker mu je grozil rubež zaradi zapadlega dolga avstrijski banki jo je hotel na brzino za hrbtom upnika prodati. Tu pa je nastal problem saj zaradi rekonstrukcije ceste leta 2000 ni imel več dostopa do hiše. Zato je naslovil zahtevo na občino, da mu omogočijo dostop do hiše. Tam pa so njegovo zahtevo zavrnili saj so mu za soglasje za širitev magistralne ceste plčali odškodnino. Kot žrtveno jagnje so ga poslali k meni naj se z mano dogovori za služnost. Jaz pa sem vpis služnosti odklonil saj v nobenem primeru nisem bil dolžan reševati problema, ki je nastal s posegom v prostor. Ker na njegove zahteve nisem pristal mi je zagrozil, da bo zahteval odstranitev na novo postavljenega plinohrama, ker ogroža njegovo hišo. V strahu, da bom na začetku zime,  bilo je sredi novembra, ostal brez kurjave, sem takoj začel iskati ponudnike drv. To pa je gospod samo čakal saj je takoj, ko sem jaz pripeljal drva in jih začasno skladiščil na edinem delu, ki je naš,  na našem dvorišču slikal drva in me šel tožit, zaradi  varstva služnosti po 212. členu SPZ. Sodnica pa je njegovo tožbo spremenila v tožbo zaradi motnje posesti po 426. členu ZPP kot, da bi bilo dvorišče njegovo in mu jaz motim posest.  Potem pa še reči, da to ni pristransko sojenje.
Po vložitvi tožbe so  na občini našli moje soglasje k širitvi magistralne ceste, kjer pa je bila navedena moja ZAHTEVA, da po končanih deli omogočijo vesm neoviran dostop. Zato smo se sestali na občini in dogovorili, da si bo "gospod" uredil dostop za našo hišo in dogovor tudi podpisali.
Kljub podpisanemu dogovoru si dostopa ni HOTEL urediti ampak je še 8 mesecev po podpisu vlagal tožbe i izsiljeval, da mu jaz priznam služnost in se odpovem celotnemu dvorišču v njegovo korist.
Nadaljevanje pristranskega sojenja pa lahko slediš zapisom na začetku ! 

Franc Majcen

Končno mi je po 4. mesecih in pol le uspelo, da sem dobil nazaj NEZAKONITO zarubljen avto. Saj je Višje sodišče v Mariboru na podlagi moje pritožbe razveljavilo vsa izvršna rubežna dejanja, ki jih je sprejelo in naročilo  Okrajno sodišče v Gornji Radgoni.
http://picasaweb.google.si/Slovenec51/BoKdoUKREPALZoperSodnicoKiSeJePodKrivoIzjavoSePodpisala#5509615031859925394
Toda to je šele začetek reševanja in razveljavljanja pristranskih sklepov Okrajnega sodišča Gornja Radgona v mojo škodo !
Res pa je, da še s tem ni konec Tantalovih muk na sodišču, saj moram na Vrhovnem sodišču R S doseči, da sodišče razveljavi celotno nazakonito terjatev, ki jo je sodnica priznala tožniku na podlagi laganja na sodišču !

Vse preplačam

Pri nas velja zakon da ce nimate v avtu vgrajene kletke za dusevne bolnike avto nima statusa za prevoz invalidnih oseb ali dobesedno avto mora biti posebno prilagojen za prevoz invalidov.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet