2 velkiva beliva zafca

|

tak. včeraj san bil tan pri ovi bencinski črpalki na zahodi Sobote (tan kak se ide proti Tišini) pa san vido 2 redno velkiva bejliva zafca kak v miri jejta travo, pa sploj sta se nej nika bojala. mislo san ka je pač naključje, ka so nekomi vujšli ali pa kaj, samo mi je kolega pravo ka jiva je on tudi enok vido točno tan na iston placi. wtf je to? ka tan pač živita? kak jiva je nej še avto povozo ali pa lisica ali pes ali kuna pojela? zakoj nejdeta kama drugam, v kakšo šumo ali neka? redno mi je smešno pa čudno vse skuper     jiva je vido še što? lejko što pojasni te ''fenomen'' ?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
žćč

tak. včeraj san bil tan pri ovi bencinski črpalki na zahodi Sobote (tan kak se ide proti Tišini) pa san vido 2 redno velkiva bejliva zafca kak v miri jejta travo, pa sploj sta se nej nika bojala. mislo san ka je pač naključje, ka so nekomi vujšli ali pa kaj, samo mi je kolega pravo ka jiva je on tudi enok vido točno tan na iston placi. wtf je to? ka tan pač živita? kak jiva je nej še avto povozo ali pa lisica ali pes ali kuna pojela? zakoj nejdeta kama drugam, v kakšo šumo ali neka? redno mi je smešno pa čudno vse skuper     jiva je vido še što? lejko što pojasni te ''fenomen'' ?

Alja

ti zajčki so nonstop tan :D Se mi zdi ka jih ma ova gostilna... samo san jih vidla pro Posediji že :D

/ /

ti zajčki so tan cele dneve, pa se pasejo pri posediji, so pa od tiste gostilne.......se nemren spomnite kak se zove

yellow

Bil je še čaren, pa ne ven zakoj ga več nega

Kiki Kikinjo

zafca sta od posedija in sicer kelko ge znan so jiva meli za nekšo reklamo za golf rabbit da so jih odavali zaj sta pa pač ostala

Jaja zajčka sta od Gaja... Resan ka so meli še enga rjavoga, samo zgleda ka se je nekomi zelo povido, pa si ga je domau odpelo... :(

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet