FOTO: Jan Vitez
Pomurski plesalci pokazali, kaj znajo.

Plesalci Plesne šole Zeko s plesno produkcijo ob zaključku polletnega obdobja že tradicionalno pokažejo vse, česar so se v pretekih mesecih naučili. Včeraj so tako pripravili jubilejno, 10. dobrodelno zimsko produkcijo. V telovadnici Osnovne šole I Murska Sobota je v sklopu dveh predstav nastopilo približno 400 plesalcev.

Najprej so se predstavili otroci, ki plesne korake pilijo v vrtcih in šolah, v popoldanskih urah pa je nato sledila še predstava plesalcev, ki trenirajo v Murski Soboti. Letošnjo prireditev so sicer zastavili nekoliko drugače, saj je prav vsaka točka pripovedovala določeno zgodbo.

Znova z dobrodelno noto – tokrat za Martino

Na plesišče so stopili številni državni prvaki in dobitniki medalj na evropskih in svetovnih prvenstvih ter s svojimi plesnimi gibi navdušili številčno občinstvo. Obenem pa so z dogodkom opravili tudi dobro delo.

Izkupiček tokratnega dobrodelnega srečelova bodo namreč namenili Martini Smodiš, navdušeni plesalki latinskoameriških in standardnih plesov na vozičku. Sredstva bodo pripomogla k nakupu novega, po meri narejenega vozička, s katerim bo Martina lažje in bolje tekmovala.

O državni prvakinji in reprezentantki smo sicer poročali že pred kratkim, ko so sredstva zanjo zbirali z dobrodelno plesno predstavo Project X v Gledališču Park.

Nekaj utrinkov z včerajšnjega dogodka si oglejte v spodnji fotogaleriji.

FOTO in VIDEO: Jan Vitez

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bridki (nepreverjen)

Prireditev na vrhunskem nivou, odlični efekti ter posnetki.

oioioioi (nepreverjen)

na nivoju kaotičnosti-cirkus...

In reply to by bridki (nepreverjen)

Starejše novice