Na cilju se olimpijski prvak Primož Roglič ni ustavil, ker »mi nihče ni nič rekel v postajo«. Vsi so se že veselili, on pa je še naprej pritiskal na pedale.

Primož Roglič je na najboljši možni način odgovoril na vse nesrečne situacije, ki so se mu zgodile v zadnjih tednih in postal olimpijski prvak. Na današnjem kronometru je odlično razporedil moči in na koncu slavili z več kot minuto prednosti pred vsemi zasledovalci.

Njegova prednost je po prvem krogu znašala dobrih osem sekund, v drugem krogu pa je bila njegova vožnja v primerjavi z ostalimi »iz drugega planeta«.

»Ajde, greva zdej vse vn dat«

Na družbenem omrežju Twitter pa je novinarska ekipa Vala 202 delila posnetek, ki razkriva, kako je videti selektorska spodbuda za drugo zlato medaljo Slovenije na olimpijskih igrah v Tokiu. In to neposredno iz prve vrste, med samo vožnjo olimpijskega prvaka!

Na posnetku vidimo, kako se selektor slovenske kolesarske reprezentance Andrej Hauptman Rogliču v uho dere: »Ajde, greva zdej vse vn dat, da ti ne bo kej žou! Ajde, greva po zlato! Do cilja morš pridt 'mrtu'! Ajde, gremo Primož, k gremo po zlato, ajde!«

Takole pa je Roglič 'priletel' na zmagovalni oder ...

In še zanimivost. Na novinarski konferenci po osvojitvi zlatega olimpijskega odličja je Roglič razkril, da na cilju ni zaključil s pritiskanjem na pedale, saj »mi nihče ni nič rekel v postajo«. Še naprej je dajal vse od sebe.

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Prdni lujza (nepreverjen)

Bravo kapo dol

realnoo (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

realno gledano imamo od tega popolnoma nic:)
Tako, da si to zlato lahko v r vtakne... Za te izlete pa vecino gre iz mojega oz. nasega zepa-davki!

Zdaj pa navalite seronje kateri nimate v denarnici za pica burek:)

Gorickilajkos (nepreverjen)

Ponosni smo na roglica, pa tudi na pogacara, na vse ka so kdaj bili pripravljeni iti na olimpijske igre, tudi na doncica, pa tobeya, keri je nej slovenec, pa vseeno spila za slovenijo! Pogledni si kaksno evforijo je napravo toncek randolph pred leti kda je spilo za slovenijo. Poslušaj posnetek, kda je doncic pravo ka njemi olimpijske igre več pomenijo kak prstan, če si slucajno vsaj malo športni tip, znas ka v kosarki pomeni prstan. Kda to pravi naj boksi kosarkar na sveti, kapo doj! Nema veze ce tebe kaj pomeni, enin skuze tecejo, kda jih gledamo, samo ka se njihov trud za našo državo obrestuje. Pogledni roglica, kriplin do amena pred mesec dnevi na TDF, odpovedo nastope etap dale, samo zaradi toga ka se je lejko zacelil, pa osredotočil na OI. Skuze srece. En kur* me briga ce so to moji pejnezi, lejko san srečen ka san z mojimi pejnezi omogočil njihov "izlet" na OI. Ti si očitno nej slovenec, ali pa si na ić od tamo dole.

In reply to by realnoo (nepreverjen)

SporterMan (nepreverjen)

Doničić je tudi na ić in na pol od tamo dole. Dober post si zakljuco totalno primitivno.

In reply to by Gorickilajkos (nepreverjen)

Cavanashi (nepreverjen)

Ja, ampak ke seeno slovenec. ;)

In reply to by SporterMan (nepreverjen)

Jbg ffstgdfgjbc (nepreverjen)

In tudi ostali so vsi Slovenci!
Tebi očitno je samo tisti slovenec šteri je znani, tisti šteri pa je nej znani pa ga kritizejraš in popljuvaš. Tij si en tipičen zlovenski primitivec brez morale. Zlovensko prekmurski smrdljivi ritoliznik si in nikaj drugo! (brez zamer ali do takih primitivcev moram nazaj z takimi verzi, drugače ne gre).

In reply to by Cavanashi (nepreverjen)

SporterMan (nepreverjen)

To lejko napise samo clovek keromi je edini sport tipkanje po tipkovnici. Tisti ka smo se v zivljenji malo bole resno in tekmovalno ukvarjali s kerin koli sporton, znamo ka pomejni olimpijska zlata medalija.

In reply to by realnoo (nepreverjen)

GODŽIRO (nepreverjen)

Realnoo , ne bi si misli , da obstajajo takšni bolniki kot ti, eh, jebi ga , si pač motena oseba.VSAKA ČAST ROGLIČU , ZASLUŽENA IN PRIGARANA MEDALJA , PONOSEN SEM , DA SEM SLOVENEC.

Ofeden (nepreverjen)

Čestitke Rogliče ali ges navijan za našo gezero lejtno državo.

realnoo (nepreverjen)

Slovenija dezela seljakov kateri rabijo sporta in iger...vse ostalo pa ni pomembo. Bo dolocene se fejst bolelo ko bo dinarckev zmanjkalo.
Kot mi je eden rekel, moja firma dvignila sponzorska sredstva, bozicnico in regres pa znizala:) Ampak vseeno juhu ker bodo imeli sportniki:)

ALAN FORD ccc (nepreverjen)

Aja eden ti je rekel , meni je tudi eden rekel , da je v Muri našel 1200 g zlato zrno , upam , da razumeš point , če pa ne pa kar nasedaj štirim burekom , da bodo še tvoji vnuki , kao nekaj plačevali.

In reply to by realnoo (nepreverjen)

Starejše novice