Foto: arhiv Sobotainfo
V Bosni in Hercegovini odmeva prometna nesreča, v kateri sta življenje izgubila dva člana Nogometnega kluba Sloga Bosanska Otoka. Iz avtomobila, ki je končal v reki Uni, se je komajda rešil Nusmir Fajić, bivši napadalec Mure in Maribora.

V soboto zvečer se je v Bosni in Hercegovini zgodila prometna nesreča, v kateri sta življenje izgubila dva člana Nogometnega kluba Bosanska Otoka.

V nesreči je bil udeležen tudi Nusmir Fajić. Nekdanji napadalec Mure in Maribora je za las ušel smrti, te sreče pa nista imela kapetan Nedžad Mujagić in pomočnik trenerja Adnan Fajić, čigar truplo še vedno iščejo v strugi reke Une.

Do tragedije je prišlo, ko je avto s peterico članov kluba iz Bosanske otoke z veliko hitrostjo prebil ograjo pred mostom in padel v reko Uno. Trojica se je uspela rešiti, ob Salminu Kahriću in Emrahu Bešiću tudi bivši član Mure in Maribora.

V ponedeljek so se v Bosanski Otoki številni na žalni slovesnosti poslovili od Nedžada Mujagića, še vedno pa poteka iskalna akcija za truplom Adnana Fajića. Nusmir Fajić je trenutke groze opisal za Avaz.

Trojica nepoškodovana

»Ta dan smo imeli tekmo in zmagali. Razpoloženje je bilo dobro, to je bila zadnja domača tekma, po kateri smo imeli tudi zabavo v lokalu.

Nato smo šli še na tekmo Posušje - Sarajevo, po kateri smo spili še nekaj pijač in se odpravili domov. Malo hitrejša vožnja, ki se je končala s tragedijo,« je Nusmir Fajić dejal s cmokom v grlu.

Šestintridesetletni nogometaš je tekmi pred tragedijo dosegel kar tri zadetke za zmago, kot je razvidno iz njegove izjave, pa je v nesreči izgubil bratranca. Upa, da ga bodo čimprej našli v strugi reke Une.

Trojica, ki se je uspela rešiti, ni utrpela poškodb. Ostajata pa šok in travma: »Sekunde so me delile do smrti. Grabiš, poskušaš in se boriš, uspel sem se rešiti.«

Trenutka nesreče se sam ne spominja, je še dodal za Avaz.

Komentarji (2)

njiva

To je bil napadalec, nej pa sklepani 100 kilski Maroša. Kuzmič idi po njega, pa še Daku-ja nazaj zrihtaj, te pa polovico tej balkancov pri Muri v rit nabrši, vred z Rajbaron.

Goriškem terjatev (ni preverjeno)

Pijandure !

Starejše novice