Foto: Jure Banfi
Čarno-bejle pred nadaljevanjem sezone zapušča Nino Kouter, ki bo nove izzive iskal v Turčiji.

Nino Kouter je zapustil Fazanerijo in se v zameno za odškodnino preselil v Turčijo, kjer bo odslej branil barve drugoligaša Manisa FK

»Nino se je z nami veselil naslova pokalnega in državnega prvaka, z dobrimi igrami v Muri pa si je izboril tudi vpoklic Matjaža Keka v slovensko reprezentanco,« sporočajo iz NŠ Mura.

Za Muro je Nino v prvi slovenski nogometni liki, drugi slovenski ligi in slovenskem pokalu zbral 201 nastop, ob tem pa dosegel točno dvajset zadetkov. Za Muro je zaigral tudi na štirinajstih tekmah v evropskih tekmovanjih in se dvakrat vpisal med strelce.

»Nino Kouter po štirih uspešnih letih zapušča Muro in se podaja novemu izzivu nasproti. Nino je veliko dal Muri, tudi Mura pa je njemu dala veliko in iz njega naredila reprezentanta. V klubu mu želimo veliko sreče v nadaljevanju kariere in verjamemo, da se naše poti nekega dne ponovno srečajo,« je ob odhodu povedal Denis Rajbar, športni direktor Mure.

Komentarji (27)

Proizvodnja (ni preverjeno)

Srecno in uspesno nadaljevanje karijere v Turčiji mu želim! Naj bo uspesen oziroma boljsi, kot Bohar, ki je eden od stebrov Osijeka.

Mura7475 (ni preverjeno)

Žal njemi klub ne omogoča, ka bi grato bokši od Bohara. Osijek špila Evropo pa je v vrhi hrvaške lige, on de pa špilo v drugi turški ligi. Mogoče pa pridejo hitro v prvo turško glede na to, ka ma klub puno pejnez.

In reply to by Proizvodnja (ni preverjeno)

Kiki Riki (ni preverjeno)

Samo Mura iz Murske

Riki Kiki (ni preverjeno)

Samo Mura iz Sobote !!!

In reply to by Kiki Riki (ni preverjeno)

Ofeden (ni preverjeno)

Še itak si se nej nafčo? Že fčeraj san te popravo ka pravi Prekmurec povej Mura iz Sobote!

In reply to by Kiki Riki (ni preverjeno)

Mjkox (ni preverjeno)

Samo ka tak "sposoben" rajbar za njega samo 300tisoc skasero je zalostno... tou je zaj pokazalo njegvo sposobnost... dobro ka ga nej senki dal...

sapapap (ni preverjeno)

še to je bilo preveč. Vreden je toliko kot ponuja trg. In to celo samo neka turška liga.

In reply to by Mjkox (ni preverjeno)

Mura liga 3 (ni preverjeno)

Evo se malo pa marusa,male cipot itddd do prva postava....z teme te vi harala slo ligo?nite za prva 3 mesta nede se van izslo,nej pa kaksna evropa...ge neven ale ste slepe ale zaljubljene v to vaso muro

Gg (ni preverjeno)

Se vidi ka nemas pojma, Marosa pa Cipot sta dalec od pozicije Koutera, namesto njega je Lorbek priso, v napadi pa sta Škoflek pa Lotrič prišla tak ka mislin ka nede problema. Tij pa si verjetno prekmurec ka za Maribor navija pa je fauš domacomi klubi.

In reply to by Mura liga 3 (ni preverjeno)

Vrana orginall (ni preverjeno)

Ocitno si ti eden od tistih slepih katerivpo parku spijo v soboti

In reply to by Gg (ni preverjeno)

Dares1 (ni preverjeno)

V roku dveh let bo nazaj pri Muri,če ne prej.

auaua (ni preverjeno)

če bo slučajno mura v 2 ligi, drugače ne bodo vzeli nazaj. Zakaj bi 30 letnika jemali v ekipo. Treba je mlado okrepitev ki imajo kondicijo.

In reply to by Dares1 (ni preverjeno)

Matoš (ni preverjeno)

Daj henjajte stejmi betežnimi videi..

Ahahah (ni preverjeno)

Pa ka je to za videoja?vuzgemo se kaksne svece pa prinesemo roze?ahahahah

pomurc (ni preverjeno)

Upam, da je Koutru jasno, da si je s tem prestopom zaprl vrata reprezentance. Dvomim, da bo ga kdo klical iz 2. turške lige v reprezentanco.

en (ni preverjeno)

Bože moj kama je te človek šal špilat. Malo si pogooglajte te klub pa te vidli kakši bogi stadion majo. Prinas gorički klubi v občinski ligi majo bokše stadione. Samo za enin golon majo eno malo tribunico, pa to je vse...

pomurc (ni preverjeno)

Spor Toto Akhisar Stadium je stadion, kjer igra Manisa - zgrajen leta 2018, sprejme več kot 12.000 ljudi in v bistvu zgleda fantastično.

In reply to by en (ni preverjeno)

A (ni preverjeno)

en Ne filozofejraj malo si pogledni pa te pijši.

Slepa kobila (ni preverjeno)

Ti si reano slepi....ka ti mislis ka je murinen stadijon bog i batina😂😂✌️Ti si vec od soboskoga parka pa murin stadion nej vido

Trubarjeva Slovenka (ni preverjeno)

Nino, vso srečo ti želen. Drži se, pa fala ti.

65u65uz (ni preverjeno)

nino srečno ale tu se vijdi ka so lejta odišla pa se ide malo slujžit te pa kak veteran nazaj v muro. Vodstvo trbelo de nekšne okrepitve nej samo "deco" v igro pošilati ovak tiule več dugo nemo vidle pa prlej 2 ligo.

Milan Veliki (ni preverjeno)

Žepe do si napunili,vse ostalo pa zapravili. Vsako dnevna slovenska zgodba

bebinho (ni preverjeno)

Zdaj je v Muri čas debelih krav. Nebi jim dovolo, ka zapravlajo pejneze, naj jih vlagajo v mlade! Pa 300 gezero za Koutra? Halo? Pa kje dobiš igračino tipa Kouter za 300 gezero? Se jim je sfuzlalo ali ka? Jasno mi je ka ste Bobiji morali podmazati... ali 300 za Ninoja je drobiž. Pa dajte šanso še malome Cipiji. Na koncu še pohvala: tou, ka je prišlo so rejsan okrepitve. Murina deca. Še Bohara potegnite nazaj. Ja, znan....

Vaše ime....... (ni preverjeno)

Za Ninoja je MUra dobila blizu 1 milijona!

In reply to by bebinho (ni preverjeno)

Bebinho (ni preverjeno)

.... ka nemo gučo o Žigi. Največji dragulj Mure ste odali za drobiž. Pustili bi dečka, ka odšpila par reprezentančnih tekem, magari samo za mladince. Kda te palik meli enoga Žigo?

moja mura (ni preverjeno)

Saj lahko gre zdaj gda se je v Muri išolal in naučil igrati

Robin hud (ni preverjeno)

Pojep se je nafco fuzbal spilati v TISINI, isto kak kous, pa prlej se mali pavel pa par podobnih, v muri so se decki samo malo updejtali. Polek toga pa taksen je zivot, en magarec tuj ide prek zavoda delat izpit za tovornjak, te pa spijzde v Austrijo delat. In ka bi zaj rad? To ka njemi zavod placa izpit, to so tude davkoplacevalski pejnez. Bos ga zaj touzo ka je zahrbtna svinja? Sprijazne se z zivlenjon pa odraste ze enok!

Starejše novice