Policija zbira informacije o neznanem moškem, ki so ga včeraj potegnili iz Drave. Kdo je pokojni moški, policiji do sedaj ni uspelo ugotoviti. Ga poznate?

Operativno-komunikacijski center Policijske uprave Maribor je prejel obvestilo, da so med rednim vzdrževanjem na Hidroelektrarni Zlatoličje, včeraj ob 12.15, iz kanala reke Drave izvlekli truplo neznanega moškega.

Moški je star okoli 40 let, visok 180 centimetrov, temno rjavih kratko pristriženih las,  rjavih oči, srednje  postave, z rahlo poraščeno brado in brki (neobrit).

Oblečen je bil v majico s kratkimi rokavi, modro-zelene barvne kombinacije, z napisom »AD ŠTAJERSKA«, in v kratke hlače črne barve. 

Obute je imel črne nogavic in črne športne copate z belimi vzorci, z napisom Kipsta.

Policija prosi za pomoč: Kdo je pokojni moški?

Kriminalisti so opravili ogled kraja najdbe trupla. Opravljena je bila tudi obdukcija  pokojnega. Dosedanja kriminalistična preiskava ni pokazala suma, da bi moški umrl zaradi tuje krivde. 

Kdo je pokojni moški policiji do sedaj ni uspelo ugotoviti. Prav tako na mariborski in sosednjih policijskih upravah nimajo prijave pogrešane osebe, ki bi ustrezala opisu tega moškega.

Ker s klasičnimi metodami dela policisti in kriminalisti za sedaj ne morejo ugotoviti identitete pokojnega moškega, naprošajo za pomoč javnost.

Poslali so fotografijo pokojnega s prošnjo za objavo in poziv javnosti, da v koliko prepoznajo moškega na njej ali pogrešajo kakšno moško osebo, naj to čim prej javijo na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
HojSS PRESS (nepreverjen)

Hmmmm, AD ŠTAJERSKA bi lahko bilo Atletsko društvo Štajerska.
Mogoče je živel sam in ga zaenkrat še noben ne pogreša.
Niti ni tako slaba ideja, da bi država imela od vsakega prebivalca DNK v bazi.
V bivši državi si ob izdaji osebne izkaznice dal prstne odtise.

vkm (nepreverjen)

nebi prvo preverili v AD štajerska? :)
kaj toga do tude štele pod korona umrle?

Starejše novice