FOTO: zajem zaslona
Črno-bele pred vrnitvijo v Prekmurje čakata še dve preizkušnji, temperatura pred spopadom s Celjani pa vse bolj narašča. Iz Turčije se je oglasil tudi Rajko Rep, otrok Celja je podprl Muro.

Celjani, ki so se s zimskim kadrovanjem 'odeli' tudi v nekaj črno-bele barve, bodo prvi tekmec Mure v nadaljevanju Prve lige Telemach.

Zaradi dogajanja v zimskih mesecih je v knežjem mestu moč pričakovati vroč spopad, za dvig temperature pa pred dvobojem z objavami na spletnih omrežjih skrbita tudi oba kluba.

Spletni dvoboj so pričeli Celjani, ki so v Mursko Soboto poslali sporočilo, da v življenju ni vse črno-belo, a tudi v prekmurskem prvoligašu niso ostali dolžni. Danes so grofom pripravili še en odgovor.

»V življenju morda res ni vse črno-belo, je pa 'čarno-bejli' otrok Celja,« so pri Muri zapisali na svojem Facebook profilu in svojim pristašem ponudili krajši pogovor z Rajkom Repom, ki se s poljsko Termalico ravno tako mudi v Turčiji.

Nogometaš iz Rogatca je bivši član soboškega kluba, v Fazaneriji je igral v sezoni 2011/12, kasneje pa še v prvi polovici leta 2013, zrasel pa je v celjskem klubu. Kaj je danes 32-letni nogometaš sporočil navijačem Mure?

»Pozdravljeni muraši, zelo sem vesel, da vam tako uspeva in ste v zadnjih letih ena najboljših ekip slovenske lige. Spremljam vaše tekme, zelo ste mi všeč, saj igrate zelo lep nogomet,« je uvodoma dejal Rep.

Za koga pa bo navijal na bližajoči se tekmi med Celjem in Muro? Pri odgovoru ni okleva: »Zagotovo za Muro, saj so mlajši igralci in imajo veliko perspektive in ogromno talenta. Naj zmagajo svojo bivšo ekipo.«

Boste z Muro 11. februarja tudi vi odpotovali v knežje mesto?

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuteunej (nepreverjen)

Dvignila ceno iz 10$ na 45$ drolja😂

čarni vrag (nepreverjen)

Nogometaši so kak prostitutke. Idejo ta kjer dobijo več. Smešni so tej vaši nazivi otrok Mure in podobno. Na takšne fore padajo samo Black Gringosi.

Starejše novice