Mura je včeraj v infarktni končnici tekme prišla do zmage nad Koprom in drži priključek z vodilnim dvojcem - Olimpijo in Mariborom. Nad sodniškimi odločitvami je po tekmi besnel predsednik Kopra Ante Guberac.

V zadnjem času se v slovenskem nogometnem prostoru vse preveč govori o tistih, ki bi morali biti čim bolj nevidni - o sodnikih. Tudi po včerajšnji tekmi med Muro in Koprom ni bilo nič drugače.

Tokrat so šle sodniške odločitve glavnega sodnika Davida Šmajca bolj v korist Mure. Slednji dvakrat ni opazil igranja z roko Dragana Lovrića, enkrat v kazenskem in drugič izven kazenskega prostora. Njegova piščalka je obakrat ostala nema, kar je izredno razburilo delegacijo Kopra v Murski Soboti.

Je možen celo bojkot pokalne tekme?

Po tekmi tako med zbrane novinarje ni stopil trener ali kateri od igralcev Kopra, ampak predsednik kluba Ante Guberac. Ta ni izbiral besed in je konkretno udrihal po sojenju v slovenski ligi.

»Očitno smo v tej ligi nezaželeni. To ni prvič ne zadnjič, to se je dogajalo tudi na prejšnjih tekmah. Jaz mislim, da danes Koper pod nobenim pogojem ni imel priložnosti zmagati. Igrali smo proti Muri in proti sodnikom. Pokal pa bomo videli, če bo na tak način sojenje, potem normalno, smo tudi iz pokala izločeni. Bomo fer in odigrali še te tri tekme do konca. Cel stadion je videl roko, to samo slep človek ne vidi,« je besnel Guberac.

V nadaljevanju si poglejte celotno izjavo, kjer je omenil tudi možnost bojkota pokalne tekme in marsikaj drugega.

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
njiva

Naj se tej bumbar zmisli,ka so lani po osvojeni drugoligaški kroni gučali on in igralci in se delali nekše frajere,da pridejo v 1.ligo ,ka do z okrepitvami kandidati za vrh lestvice.Idiot eden je šel pa so prvlekli stare iztrošene igralce in jim dali takšne plače,ki si jih ne more prvoščiti niti Maribor in Olimpija,zdaj je pa vse drugo krivo.
Si naprimer Vršič,Viler...itd. zslužijo 6.000€ plače?Naša liga je fejst,fejst preplačana in se se vrti okrog denarja,haska pa nikšoga.

Hmmmmm (nepreverjen)

"Cel stadion je videl roko, to samo slep človek ne vidi"

Ja, stadion pa prazen. Torej zakljucek: roko je vido nisce...

gost81 (nepreverjen)

Roka je verjetno bijla, s tem da je bila izven kazenskega prostora.

In reply to by Hmmmmm (nepreverjen)

afta he (nepreverjen)

Pa on je mislil na objekt, stadion, ne na gledalce. Stadion ima oči, po novem. Ha, ha.

In reply to by Hmmmmm (nepreverjen)

okinava (nepreverjen)

To pa je pozabo te Guberac kelko krat je Mura z kom izgubila zaradi sodnikov .Žal njim je ,da so izgubili nič drugo

Karl Marx (nepreverjen)

Tej Guberac je teżki primitivec pa neotesanec. Pouleg toga pa še mafijaš, tak kak njegov učitelj Popović.

Spineli (nepreverjen)

Če bi to bolelo da si butec do amena ,bi se Guberac kotalil po tleh od bolečin...

nezna šta priča (nepreverjen)

taj Guberac je smešan ha ha ha

Starejše novice