V Ženskem nogometnem klubu Pomurje Beltinci prihaja do velikih sprememb. Po naših informacijah je danes dosedanji predsednik kluba Branko Gros danes podal odstopno izjavo.

Kaj se dogaja v Ženskem nogometnem klubu Pomurje Beltinci? Osemkratne državne prvakinje so nekaj dni zatem, ko so izgubile derbi z Olimpijo, ostale brez predsednika.

Kot smo izvedeli iz virov blizu klubu, je dosedanji prvi mož kluba Branko Gros podal odstopno izjavo. Za zdaj še ni jasno, kdo ga bo nasledil na vrhu najtrofejnejšega ženskega kluba pri nas.

Novo vodstvo bo moralo ugrizniti v kislo jabolko, saj je poletni rezultat v kvalifikacijah UEFA Lige prvakinj - Beltinčanke se niso prebile v nadaljevanje tekmovanja - pustil posledice tudi v klubskem proračunu.

Novembra dobil novi mandat

Gros je novembra 2017 na čelu kluba nasledil dotedanjega predsednika Stanka Ivanušiča, na lanskoletni novembrski skupščini pa so mu člani kluba podelili novi štiriletni mandat.

Že konec lanskega leta se je šušljalo, da bi lahko klub dobil novega predsednika, a sta obe struji tik pred skupščino združili moči in sestavili skupno listo kandidatov za klubske organe.

Z dosedanjim predsednikom se poslavlja tudi dosedanji trener članske ekipe Marjan Rajbar, ki je vodenje ekipe prevzel po poletnem odhodu Sandija Bauerja.

Na današnjem treningu že z novim trenerjem

Beltinčanke, ki pred dnevi niso odigrale uvodnega srečanja zadnje tretjine državnega prvenstva - dvoboj s Krimom je bil za zeleno mizo s 3:0 registriran v korist Pomurja - v nedeljo odhajajo v Ajdovščino.

Pomurke so na današnjem treningu že pozdravile novega trenerja, Rajbarja bo, kot vse kaže, na klopi članske ekipe »žuto-plavih« zamenjal Zlatko Gabor - Ziko

Nekdanji strateg Mure ima bogate izkušnje z različnimi prekmurskimi klubi, kot trener Pomurja pa se bo prvič preizkusil v ženskem nogometu.

Aktualne državne prvakinje so šest krogov pred koncem sezone izenačene z Olimpijo. Če rivala do zadnjega kroga, ko bodo beltinška zasedba godila derbi, ne bosta izgubljala točk, Pomurju za deveti naslov zadostuje tudi remi.

A do tedaj bo potrebno dobiti še nekaj zahtevnih preizkušenj. Na in ob zelenici. 

Komentarji (4)

opa (ni preverjeno)

Ponovno ste v igri za naslov. Še par stvari da se uredi, pa ...

1 (ni preverjeno)

1.april

Đouže (ni preverjeno)

Kak nede če Kozic najzaj prišo,,,,največji mešalec dreka

janšist (ni preverjeno)

Za šparet domov deco v roke in kujat ka se kaj ne zažge, nej Janči.

Starejše novice