Foto: Jure Banfi
Mura je Nogometno zvezo Slovenije zaprosila za prestavitev nedeljske nogometne tekme. Pa so jim ugodili?

V nedeljo, 15. avgusta, je bila predvidena tekma med Nogometno šolo Mura in Nogometnim klubom Radomlje. A Muraši so zaprosili za prestavitev. 

Šlo bi za tekmo 5. kroga Prve lige Telemach za katero pa je Nogometna zveza Slovenije sklenila, da jo bo Mura vseeno morala odigrati. 

Tako se nedeljska tekma med Muro in Radomljami ne prestavi in obvelja že določen termin 15. avgusta ob 17.00. 

Razlogi za prestavitev niso upravičeni

»Vodja tekmovanj ugotavlja, da ni izkazan upravičen razlog in niso podani pogoji za prestavitev tekme, zato se prošnji za prestavitev tekme ne ugodi in se tekma odigra v prvotno delegiranem terminu,« so zapisali na zvezi. 

Nadalje pa na ta sklep ni možna več pritožba, zato je uradno potrjeno - tekma v nedeljo, kljub prošnjam Murašev, bo. 

Tako si bodo lahko v nedeljo črno-beli zagotovili prvo zmago v letošnji sezoni Prve lige Telemach. Imeli pa bodo tudi prednost domačega terena, saj bodo nasprotniki pripotovali v Mursko Soboto. 

S spleta

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
en (nepreverjen)

Sicer nej to glih fer, glede nato ka so odobrili prestavitev Olimpiji pa Domžalan, ampak Mura si je izborila evropo do decembra in nemrejo zaj do decembra vse tekme v prvenstvi prestavljati. Tudi drugi teden majo evropsko tekmo v četrtek, pa en teden za tem imajo zopet evropsko tekmo v četrtek. Na tak ritem se bodo žal morali navaditi, ker vsake tekme vse do decembra pa res ne bodo mogli prestavljati.

A (nepreverjen)

Tou pa je banda žabarska Domžale so že 2x prestavile tekmo Olimpija 1x te je pa bilou razlog? Nema veze Radomljan gor načejšemo pa de. žabari se že bojijoMure nika drugo je nej razlog. Dvej leti je že nej Olimpija ali pa Maribor prvak pa trbej tou zriktati, banda pokvarjena. seveda ka nej trbej se tekme prestaviti samo ta v četrtek je pa izrednoga pomejna.

In reply to by en (nepreverjen)

11 (nepreverjen)

Redno do svicali tu so se pokalne de pestro.

Tati (nepreverjen)

Ja Domžale pa so imele opravlčljiv razlog, kakšen li je bil takrat. Dvojna merila, za ene tako, za druge tako. Kdo pa pravi da bo Mura prosila preložitev večkrat.

Krblaca (nepreverjen)

Če bi bila Olimpija ali pa kateri drugi klub bi prestavili tekmo, saj ste Domžalam ugodili prošnji... Ja saj res mi smo Prekmurci in uspešni

Terminator (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Če bo med temi prekmurci kateri iz Ižakovec ali okolice je tekma za njih že izgubljena.Da prekmarci niso čisti se ve,da so pa najbolj prismuknjeni iz Ižakovec in okolice pa nisem vedel,ker se je skoz govorilo za goričance.Bil sem na obisku pri soridnikih v Dokležovju kjer so čez cesto postavljene ovire za zmanjšanje hitrosti zaradi tovornih vozil.In tam skoraj vsak tretji psihično pritegnjen bedak,ko se pelje čez oviro hupa hahahahahaha.Spraševal sem okrog sosede kaj to pomeni in so odgovorili,da je to medsebojni razpoznavni znak guzičev kateri se na ta način medsebojno pozdravljajo in,ko se prevažajo čez ovire doživljajo nekakšen orgazen v riti in od zadovoljstva pritiskajo na sireno avtomobila hahahaha.
Sem videl že marsikaj v Sloveniji ampak kaj takega nikje in to lahko pride na misel samo največjemu psihično bolanemu navadnemu izmečku kateri je nevarnost za udeležence v prometu.
Vse povsod se buziči raje skrivajo tam so pa ponosni,da so toplovodarji hahahahahahaha.
Ker ne vedo z kom imajo opravka bi rad enkrat bil zraven in videl,ko bo sorodnik enega od teh ustavil in mu nametal batine,da ga par mesecov ne bo iz šok sobe aaahhaaahahahahahahahaa.

Ofeden (nepreverjen)

Poišče strokovno pomoč, mogouče še géj vüpanje…

In reply to by Terminator (nepreverjen)

Nimitz (nepreverjen)

Stebo resno dejansko neka neje vredi. Raka san fasau od tvoje blodnje od komentara. Prosim umakni se z interneta tele nevzgojeno.

In reply to by Terminator (nepreverjen)

Predator (nepreverjen)

Pred uporabo jezika preveri,če maš mozek vkloplene! Zakoj pa se hupa tan, pa se pozanijmle. De ti kristalno jasno!

In reply to by Terminator (nepreverjen)

Domačin1532789 (nepreverjen)

Maroša gas po konoplo pa čaj kuhat za poživitev

paliodrom (nepreverjen)
lopor (nepreverjen)

Sodniki nedo dozvolili, ka bi mura nej zmagala radomlje, vrvlite mi.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice