Foto: Jure Banfi
Iz sosednje Hrvaške prihajajo žalostne vesti. Hudo je namreč zbolel bivši trener Mure Ćiro Baležević, trener vseh trenerjev.

»Dragi prijatelji, Slovenci. Naša ljubezen je brezmejna. Radi me imate in jaz imam rad vas, ampak moram vam sporočiti žalostno vest. Sem zelo, zelo bolan,« je za Sportklub žalostno novico razkril 86-letni legendarni hrvaški trener Ćiro Blažević, ki je znova zbolel za rakom.

Ćiro je bil nazadnje aktivne leta 2015, pred tem pa je vodil Hrvaško, Bosno in Hercegovino, Iran, Švico, Kitajsko, Rijeko, Dinamo Zagreb, Hajduk Split, Zagreb, Osijek, Varteks, Zadar in tudi Muro.

»Če me kmalu ne bo, in verjetno me ne bo, bi to priložnost rad izkoristil, da izkažem ljubezen in pozdravim vse moje prijatelje v Sloveniji.  Sporočam jim, da so lahko ponosni na to, da so Slovenci. Dosegli ste nivo civilizacije, po katerem hrepenimo mi, Hrvati. Na žalost moram reči tisto katoliško – zbogom. Zbogom, Slovenci moji dragi. Žal mi je. Zelo sem pesimističen,« je še za omenjeni portal sporočil Ćiro.

Komentarji (11)

Naša Mura (ni preverjeno)

Ćiro, legenda.... hvala ti za vse! Hvala za lepe besede!

Magyar Bacsi (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

ČIRO VELIKA LEGENDA ne pa neki topli brat opica Vali!!!!

Dares1 (ni preverjeno)

Ja zmagale smo hajduk,z zvezdo se mi vidi neodločeno,ali za tistim smo pa šli v 5.ligo. Si pa bil trener kak se šika.

MojsterPek (ni preverjeno)

Pa mi smo vas v pokalu ftrgali 3:1
To ne pozabi povedat ;)

In reply to by Dares1 (ni preverjeno)

Znalec (ni preverjeno)

Gospod z velkin G

BG1991 (ni preverjeno)

"Sporočam jim, da so lahko ponosni na to, da so Slovenci. Dosegli ste nivo civilizacije, po katerem hrepenimo mi, Hrvati."
.
Se vidi ka je že dugo nej biu v Sloveniji.
Vačik pa ka naj poven.... živi lidje nemrejo biti legende, samo Ćiro de se očitno hitro vpiso med legende. Tiste prave legende!

TL (ni preverjeno)

Ciro, nikdar nemo pozabo kak cundras, z biciklnon na prvi trening , pa kda vidis na treningi 2k lidij znas ka je mura en klub keri de skoz neka valau, pa se te kda ga nede (boze nedaj) de Mura institucija prejebe se svoje okvire, stenkasi znan ka vas bolij, ali pokazite malo respekta pa spizdite anonimne pickice, povejte kelko od vas je taksnih đekov lejko se nan je skriti pod tipkovniciv bravo . Ge san tudi lejko na tipkovnici mocen, vi pa drugo pac nevete

MojsterPek (ni preverjeno)

Sa štere tekme pa si se tij prpelo zaj z biiciklinon dumaou?!?
Enjaj pite

In reply to by TL (ni preverjeno)

TL (ni preverjeno)

Ajde ne seri taksnih glij najmenje trbej.

In reply to by MojsterPek (ni preverjeno)

Nevtralen (ni preverjeno)

Kaksni prizadeti novinarji objavljajo taksne naslove...res ste dno dna!! Ciro je v enem intervjuju za slovenski casopis med drugim povedal da je bolan,imel je raka...vendar pa to se ne pomeni da umira,da so mu stete zadnje minute..
Sramota za novinarstvo ste Sobotainfo,Pomurec,Ekipa...primitivno!

uni (ni preverjeno)

Za hrvaške medije pa je bil Ćiro bolj optimističen. Ko so ga poklicali, jim je potrdil, da se še vedno oziroma ponovno bori z boleznijo, a je zatrdil, da je vse pod nadzorom. »Ti vražji Slovenci! Rad jih imam, a so me praktično pokopali. Jaz se ne dam kar tako in se bom boril do konca. Še bova, moj sin, gledala veliko tekem hrvaške reprezentance, TO VAN SPOROČA VAM VSEM SLOVENSKIM ŠALABASERSKIH NOVINAROM KERI SI PRIREDITE ZGODBE ALI JIH KOPIRATE

Starejše novice