Vir: Facebook, NK Nafta 1903
Kljub temu da Nafta 1903 večini igralcev ni podaljšala pogodbe, pa je danes že predstavila novo okrepitev.

Nafta 1903 je v Lendavi v ponedeljek opravila prvi skupni trening in začela s pripravami na novo sezono Glavni trener József Bozsik je priprave na sezono začel s 14 igralci.

V ekipi so se v zadnjih dneh zgodile velike spremembe, saj večini igralcev niso podaljšali pogodb. Nafta 1903 v novo sezono vseeno vstopa z velikim optimizmom, saj je predstavila svojo prvo okrepitev – Zorana Lesjaka.

Lesjak, hrvaški nogometaš, je dobro poznan slovenskim ljubiteljem nogometa. Odraščal je v Čakovcu in se nogometno kalil na akademiji hrvaškega NK Varaždin.

Igral je za več hrvaških klubov, svojo kariero pa je nadaljeval tudi onkraj meja Hrvaške. Slovenskim navijačem je še posebej znan iz sezone 2010/11, ko je igral za Nafto Lendava, ter iz sezone 2011/12, ko je branil barve NK Maribor. Poleg tega je svojo nogometno pot preizkusil tudi v Italiji.

Poleg Lesjaka pa naj bi za zdaj ekipo zapolnili tudi Haris Kadrič, Darko Hrka, Amadej Marinič, Luka Božičković in Zsombor Kálnoki Kis.

Komentarji (6)

ccccb (ni preverjeno)

Nk Olaj ? Madžarska liga

fiks (ni preverjeno)

Starček, ki že dve leti sedi na klopi za rezervne igralce..ne se hecat...:-)

Bumbar54321 (ni preverjeno)

Ko vam je leta 2011 na derbiju gol zabil, ste pa tiho bili...

Kanta (ni preverjeno)

Nk Fylaní Paprikasz

tutu (ni preverjeno)

Če se še što spomni: Mura 05 je 2011/12 bila tik pred Evropo. Za to so v zadnjon krogi nucali zmago nad Celjon, Koper pa neje smel zmagati v Maribori. Mura je svoje opravila in Celje zmagala 3:0. Ob konci tekme v MS je Koper še izda vodo z 1:0. Vsi smo nestrpno čakali in gledali v telefone in čakali, ali Maribor da gol. In te je prišla odrešitev: Maribor je dal gol za izenačenje v 89. minuti. Strelec je bil Robert Berič, asistent pa Zoran Lesjak. Taka kakoli je špilo za Nafto, ge ga man v pozitivnon spomini :)

U2 (ni preverjeno)

tij pa rejsan maš dosaden život ka ti je tou tak zanimivo....nika nej, uživaj dale, za sobota info si idealen

In reply to by tutu (ni preverjeno)

Starejše novice