Odslej bo pot do navijaših artiklov NŠ Mure bistveno lažja, saj je zaživela spletna trgovina. Danes in jutri na voljo otvoritveni popust v višini 15 odstotkov.

Vsi tisti, ki stiskate pesti za črno-bele iz Murske Sobote boste lahko od danes naprej uradne izdelke vašega kluba kupili kar iz naslonjača z le nekaj kliki. Tako se ne bo potrebno več stiskati v gneči pred stadionom, da bi si kupili dres, šal ali drug artikel, ki predstavlja vašo pripadnost soboškemu prvoligašu. 

Na voljo celo uhani, milnik in vzglavnik

V spletni trgovini Mura Shop lahko na izbrani naslov naročite priljubljene navijaške artikle, plačilo lahko izvedete takoj in izdelek bo na vaš dom dostavila Pošta Slovenije.

V spletni trgovini so na voljo različni artikli, od oblačil, dresov, lončkov, šalov, kap, dežnikov do obeskov, zapestnic, brošk in celo lasnice. Za vse izdelke pa velja otvoritveni popust v višini 15 odstotkov, ki ga lahko izkoristite danes in jutri, da obdarite sebe ali razveselite svoje bližnje, ki so pripadniki črno-belih.

Spletno trgovino lahko obiščete na povezavi tukaj.

Komentarji (4)

Jsnddbnd (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Bobi se je ze baje prodal. V zalaegerazeg! Tak se vsaj govori

afta he (ni preverjeno)

Mladinci Mure kar so celo sezono gradili so sedaj v zadnjih dveh tekmah pogrnili in to na domačem terenu. Obakrat vodstvo nato pa poraza. Kako to? Mladince selite k članom, potem pa ni haska ne pri članih in ne pri mladincih.

Lp890 (ni preverjeno)

Bobi naj samo ide ka je za kurac.

12 (ni preverjeno)

Dobro prodajajte

Starejše novice