Aleš Cipot/fotolens.si
Iz NŠ Mura so sporočili, da je Tio Cipot pogodbo s črno-belimi podaljšal do leta 2026.

Šele 19-letni otrok Mure Tio Cipot je podaljšal pogodbo z NŠ Muro, kjer igra že od otroštva. Pogodba z Muraši ga bo po novem vezala do 30.6.2026.

Doslej je dres Mure v Prvi ligi Telemach oblekel na 26 tekmah in ob tem dosegel dva zadetka, uspešen pa je bil tudi minuli četrtek, ko je zabil enega od dveh zadetkov za zmago na prvi tekmi kvalifikacij za Konferenčno ligo proti FC Sfintul Gheorghe, so zapisali na spletni strani črno-belih. 

V lanski sezoni je prav tako dobil priložnost v kvalifikacijah za Ligo prvakov in dvakrat zaigral na tekmah skupinskega dela Konferenčne lige. 

Tio Cipot: »Mura je moj klub in vesel sem, da sem danes podaljšal pogodbo. V tem klubu sem zrasel in se razvijal skozi leta, naposled pa prišel do tega, o čem sem sanjal, do igranja v članski konkurenci pred polno Fazanerijo. Zadovoljen sem, da bomo s klubom nadaljevali po skupni poti in verjamem, da se bomo v prihodnjih letih veselili novih uspehov«.

»Čeprav je Tio star šele 19 let in čeprav ima, kot sam rad pravi, noro glavo, smo ga v klubu pravilno usmerjali, da je navkljub mladim letom postal eden vidnejših članov naše ekipe. Vemo, da ima dovolj kakovosti, da nam lahko pomaga pri uresničevanju naših ciljev. Zavedamo se, da ga bo pot, v kolikor bo nadaljeval s takimi predstavami, prej ali slej vodila drugam, a pomembno je, da se je odločil, da svoj potencial še naprej razvija pri Muri,« je o Cipotu dejal športni direktor Mure Denis Rajbar.

Podobno meni tudi predsednik NŠ Mura Robert Kuzmič: »Tio je dokaz več, koliko potenciala ima naša nogometna akademija. Delo z mladimi je temelj za razvoj kluba in veseli smo, da lahko govorimo o novem produktu nogometne šole. Želim si, da tudi drugi v nas prepoznajo sredino, kjer lahko razvijejo svoj talent in verjamem, da bodo tudi drugi nogometaši šli po Tiotovi poti. Želim mu čim več dobrih predstav v čarno-bejlon tudi v prihodnje in naj ve, da verjamemo vanj.«

Komentarji (13)

Kurir (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Od kdaj je tou dragulj te je Tomi je doktor za njega

Llaci (ni preverjeno)

Tomi horvat je star 22, tio komaj 19. Pri 19 je tomi komaj prišo v muro in še na klop je težko prišo na začetki.

In reply to by Kurir (ni preverjeno)

murajevecna77 (ni preverjeno)

Kurir:
zelo nespametno razmišljanje imate. Tio je eden redkih tako perspektivnih mladih nogometašev. Tudi Horvat je zelo dober. V nogometu je 3 leta izkušenj zelo veliko. Povprečna profesionalna kariera nogometaša je 15 let. Torej je v 3 letih možno zeloo veliko dosegniti, kot tudi izgubiti. Ko se igralec zavzema zase, za svojo igro, za boljšo prijodnost-ce ni poskodb-je to samo voda na mlin!
Pa srečno!

In reply to by Kurir (ni preverjeno)

realnooo (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

fuc* you pa te fusball. Vedro brez dna!

Boy24 (ni preverjeno)

Tio je magnet za tuje klube in ženske.

anton77 (ni preverjeno)

Kak oča!!!! Saka čast!

In reply to by Boy24 (ni preverjeno)

febo (ni preverjeno)

Daso lorbek hara po splitu

. (ni preverjeno)

Čestitke tak se dela.

Zelenicatrate (ni preverjeno)

Mali de še veliko dosego v življenji! Podporo od nas navijačov ma 99%! Tisti 1% so samo provokatori pa nevoščljivci keri vrvlen ka še samo bole začinijo njegovo perspektivnost!

12 (ni preverjeno)

Dober manager.....na fantu je da dela in se pokaze
Se već domaćih

konžar (ni preverjeno)

Bravo, dobra poteza.

Hshhss (ni preverjeno)

Pujča

tetova (ni preverjeno)

Vrag njegov, v šoli pa je bil vrageči zdaj de pa glavni pri Mujri,

Starejše novice