Mobilni operater se uporabnikom za današnje težave s telefonskimi klici in prenosom podatkom opravičuje z brezplačnimi gigabajti prenosa podatkov.

Kot smo poročali, se je mobilni operater Telekom danes soočal z več naključnimi izpadi svojega mobilnega omrežja. Številni uporabniki so tako poročali o težavah pri vzpostavljanju mobilnih klicev in prenosu podatkov.

Po pojasnilih družbe je do izpadov prihajalo med 14.05 in 17.30 uro po celotni Sloveniji in torej niso bili omejeni na posamezno območje. 

V znak opravičila zaradi današnjih motenj pa je operater zdaj sklenil naročnikom mobilnih paketov podariti 5 gigabajtov prenosa podatkov.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
12 (nepreverjen)

Zal politicno od vseh barv pokradena firma....tako so jo unicili da se osnovna stvar crkne.....kaj bo pa cez par let..konkurenca boljsa po vseh kazalnikih..delat in zasluzit

ohz51632

To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem prejel 29736 dolarjev za delo 3 ure na dan. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov odnesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden.

------- >>>>> www.Trade46.Com

.. (nepreverjen)

Iz dneva v dan je vse slabše, tu ponujanje česa itak ne rabiš nič ne pomaga.

Starejše novice