V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 26. januarja, opravili 15.946 testiranj na koronavirus in potrdili 1850 novih okužb, gre za 11,6-odstotni delež.

Opravljenih je bilo 5418 PCR testov, od katerih je bilo 1430 pozitivnih, delež pozitivnih pa je bil pri tem 26,4-odstoten. Opravljenih je bilo tudi 10.528 hitrih antigenskih testov, od katerih je bilo pozitivnih 420, gre za 4-odstotni delež pozitivnih testov.

Na Covid Sledilniku smo preverili, v katerih občinah so včeraj zabeležili nove primere okužb.

V Pomurju včeraj 106 novih okužb v 17 občinah

Minuli ponedeljek so največ okužb potrdili v soboški občini, kjer so našteli 22 novih primerov. Sledi ljutomerska občina, kjer je bilo odkritih 11 novih okužb. Deset novih okužb so potrdili v občini Gornja Radgona, devet v občini Radenci in osem v občini Moravske Toplice. 

Po šest novih okužb so potrdili v občinah Tišina in Grad, po pet v občinah Lendava in Puconci, štiri nove okužbe beležijo v beltinski, križevski in črenšovski občini. Tri ove primere so odkrili v občini Turnišče, po dve okužbi so zabeležili v občinah Sveti Jurij ob Ščavnici, Apače in Cankova. Po eno novo okužbo pa beležijo v Šalovcih, Razkrižju in Kuzmi.

Včeraj novih primerov niso zabeležili v osmih pomurskih občinah. 

Po zadnjih podatkih je Pomurska regija še zmeraj v rdeči fazi, a čisto pri meji s črno, saj je sedemdnevno povprečje okužb pri številu 74 (nad 75 je črna faza). V Splošni bolnišnici Murska Sobota je bilo sicer danes, 27. januarja, hospitaliziranih 88 covid bolnikov, od tega 18 na intenzivni terapiji, dva bolnika s covidom pa sta v zadnjem dnevu umrla.

S spleta

Komentarji (19)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Slovenskiovcar (nepreverjen)

Pa ka ma veze v kaksi fazni barvi smo? Hahhaha

Cato the Censor

Rumena zlata viola..whatever. Volk je snedel Rdečo kapico. Mogoče čez 2 leti pride lovec in jo reši. Mogoče.

formula1 (nepreverjen)

S prihodom angleškega seva bodo okužbe drastično padle, tako kot so v Veliki Britaniji

win95 (nepreverjen)

A niso rekli da ko bo cepivo bo konec vsega. Zdej pa cepivo je pa ni nič bolje. Zdaj pa še sev pa ne vem kaj se ne. Res je ta vlada zelo smešna. Samo da dobijo sredstva iz EU.

878 (nepreverjen)

točno tako... janša je skoz govoril, do cepiva bo treba zdržati... no zdaj imamo cepivo že en mesec, on pa kar ne more iz izrednega stanja, on bi še kar vse zapiral pa policijsko državo gonil... tipu je lajf izredno stanje in represija, ob tem non stop orgazmira... in ne bomo mi odprti nikoli - dokler bo ta vlada ne

In reply to by win95 (nepreverjen)

doctore (nepreverjen)

Vlada dela dobro. Imamo angleški sev, itd. pri nas. Nimamo pa še nobenega primera gripe. To pa tudi nekaj šteje. Ha-ha.

vodka (nepreverjen)

Nej mi je jasno od kje se vzame telko okuženih, če pred regijskim centrom za jemanje vzorcov cele dneve skoraj žive duše nega.

Nbknn (nepreverjen)

Iz dneva v dan je bolj jasno da gre za PREVARO oz NATEG!

Gigidaag (nepreverjen)

Poglejte si video kako nam lažjo podkupljeni mediji in politiki
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=133989615214925&id=18288161…

TexRex (nepreverjen)

S svojimi bednimi članki z senzacionalističnimi domnevam v naslovih blazno resno informirate prebivalce pokrajine ob Muri,.... Nimamo gripe, praktično ni prehladov, splošni zdravniki skoraj nimajo pacientov, a je lahko sploh boljše?! Številke bodo padle, ko bodo bolni ostali doma in ne bodo hodili na teste, sploh upokojenci,...!

PAZITE KOMENTATORJI (nepreverjen)

Kazenski zakonik

Grožnja
135. člen

(1) Kdor komu, zato da bi ga ustrahoval ali vznemiril, resno zagrozi, da bo napadel njegovo življenje ali telo ali prostost ali uničil njegovo premoženje velike vrednosti, ali da bo ta dejanja storil zoper njegovo bližnjo osebo, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do šestih mesecev.

(2) Kdor stori dejanje iz prejšnjega odstavka proti dvema ali več osebam ali z grdim ravnanjem ali orožjem, nevarnim orodjem, drugim sredstvom ali na tak način, da se lahko telo hudo poškoduje ali zdravje hudo okvari, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.

In reply to by TexRex (nepreverjen)

1F1 (nepreverjen)

Kelko pa dobi če grozi dvema milijonoma?

In reply to by PAZITE KOMENTATORJI (nepreverjen)

Floki21 (nepreverjen)

S kakšnim velikim navdihom se pa vi veselite zrežirane črne faze 😄 ... aja šola do petka potem je razlog znan ... krivo šolstvo da se ni držalo ukrepov ... pa pavza do velike noči ...

Molo (nepreverjen)

Holkast v smrdljivi coni Rog v lj. Pogljete slike na siol. Našli več kot 300 ukradenih koles, novih narkomanskih igel in nove še zapakirane bele tehnike. Toliko o kulturniki ki protestirajo.

Pizzbbbb (nepreverjen)

Ti gnoj eden podkupleni smrdeči kero ti je delo tuje boš s takimi zdaj žalil protestnike a te ni sram da sodeluješ v tej prevari in uničiješ življenje lastnim otrokom in sebi si totalni debil brez možganov!

In reply to by Molo (nepreverjen)

realnoo (nepreverjen)

DANES SE PELJEM MIMOK PETROLA, OMV, MOL IN MI PADE V OCI CENA DIZLA KATERA STEJE NAD 1,12 EUR. V SLABIH TREH MESECIH SE JE DIZEL PODRAZIL ZA DOBRIH 12%. PRAV TAKO OPAZAM, DA SO CENE MED PONUDNIKIH ENAKE.

ZAKAJ SE TU NE RAZISCE O CEM SE GRE, BOGATENJE, KARTELNO DOGOVARJANJE...? KAJ LAHKO PRICAKUJEMO DO KONCA LETA 2021 50% PODRAZITEV DERIVATOV?
V AUT JE DIZEL ZA CCA 7 CEN CENEJSI...

MEDIJI TEGA NE VIDITE???

čarni vrag (nepreverjen)

Ne vem kakšna epidemija je to, ka mamo v Soboto že en mesec vsaki den okoli 20 okuženih. Virus se širi naključno, zato je nemogoče, ka bi bilo število okuženih stalno isto.

Hansakh (nepreverjen)

To ni epidemija to je NATEG oz PREVARA ČLOVEŠTVA!

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Mmmm (nepreverjen)

Gripe ni, ker se držimo ukrepov, COVID pa je, ker se jih ne.
(Grdi Slovenci, pridni Slovenci!)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice