Po svojem udarnem nastopu na protestih in državni proslavi, ki jo je prekinil z megafonom, je Zlatko včeraj na RTV Slovenija v oddaji Vikend paket nastopal s prav posebno zaščitno masko, ki mu ni zakrivala predela ust.

Kmalu za tem se je na družbenih omrežjih, še posebej na Twitterju, začela huda debata o primernosti oziromaa neprimernosti takšnega nastopa na javni televiziji. Prek Twitterja se je med drugim oglasil tudi premier Janez Janša in njegovo potezo ostro obsodil, saj naj bi šlo za neposredno kršitev Zakona o nalezljivih boleznih in kaznivo dejanje zaposlenih na RTV.

Odzval se je tudi Andrej Dočinski, predsednik Sindikata zdravstva Slovenije, zaposlen na Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana, ki je prav tako kritičen do Zlatka in odločitve RTV, da so ta nastop predvajali na javni televiziji. Pravi, da zaposlenim v zdravstvu, ki so vsak dan izpostavljeni tej bolezni, ni vseeno, ko vidijo kaj takega.

Andrej Dočinski, predsednik Sindikata zdravstva Slovenije

Zlatko je že odgovoril Janši, in sicer mu očita rokovanje z avstrijskim kanclerjem Kurzom:

»Inšpektor Janez! Za razliko od vas, se jaz Kurtzca nisem dotikal.« 

S spleta

Komentarji (25)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
100-100 (nepreverjen)

Verjetno se te Zlatko niti sfojga körca več ne dotika.

Dakoj (nepreverjen)

Što koga jebe? Političarge se pa lejko rokuvlejo pa brez maske pa tau!

Risto Kubura (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

sere zlatko
vzame edvard kradelj lopatko
in zakoplje
zlatkovo govno u titov grob

Koli (nepreverjen)

Pa se poscije na risto kubura.

In reply to by Risto Kubura (nepreverjen)

zola (nepreverjen)

haha. slovenski ali bosanski "Karen". Teh posnetkov je malo morje na redditu :)

Bučkoe (nepreverjen)

Nagnat ga nazaj ovce past v Bosno, RTV pa razpustiti in na novo ustanoviti,zdajšnji zaposleni pa naj gredo delat na Covid oddelke,ker primanjkuje osebja, pa da vidimo junake.

čikapajo (nepreverjen)

Zadnjič so bili na TV v oddaji Tarča Krek in trije zdravniki !! Krek se je preseraval z masko.
Vsi trije zdravniki pa so bili BREZ !!! Pazi zdravniki !!! In dva celo z doktorati !
Ko je Krek nekaj bluzil o maskah mu je voditeljica lepo razložila, da studio na RTV NI JAVNI pristor in zato tudi nošenje mask ni obvezno.
Kaj Janez tega ne ve ???? Žalostno!

nikotina (nepreverjen)

Kak neje javni prostor če ga vsi plačuvlemo???

In reply to by čikapajo (nepreverjen)

čikapajo (nepreverjen)

Marsikaj plačuješ pa ne moreš kar tako tja.

In reply to by nikotina (nepreverjen)

........ (nepreverjen)

Pravi se oglasajo, čelavi de predavo o prekrskih in kaznivih dejanjih, prokleti lovov. Pa tej doktore, golazen od golazne, oni se pa lejko vlacijo po italiji pa vse posedi in te vso sranje prinesejo k nan, kak jih je nej sran banda pokvarjena. Bravo zlatko, edijne ka si neka vupa.

Čergoli (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

BRAVO ZLATKO ti si doktor za puklastega usranega janoša!!!!

per (nepreverjen)

Točno tak ka d nas dugo tej prekleti puklasti zajebavo v vsako smet se potekne samo svoj prag ma zamazani

In reply to by Čergoli (nepreverjen)

komedijanti (nepreverjen)

Zaj pa si dobro prisluhnite!! Što se tak obnaša kak te Zlatko, pa njemi podobni, naj v slučaju , ka zbolijo za k. v. 19, od države ne pričakujejo nič, ampak jih še kaznovati, ka namerno ogrožajo življenja ljudi!!! Ne ven što je te betežen človek? Lejko ga je sran. Ne ven zakoj vas tak moti Gosp. Janša, či pa do zaj nobena vlada razen njegove nej bila vredna za nič.

Parklin123 (nepreverjen)

Tovariš Janša se pravi, nej pa gospod Janša. Ka je s tebov naroube?

In reply to by komedijanti (nepreverjen)

Lopovi, lopovi… (nepreverjen)

"Ne ven zakoj vas tak moti Gosp. Janša, či pa do zaj nobena vlada razen njegove nej bila vredna za nič."

Tij se zajebavaš, gelibar?

In reply to by komedijanti (nepreverjen)

........ (nepreverjen)

Mas tij pravi vzdevek, komedijant si pravi s ten ka si napijso. Gospod komedijant te tvoj celavi tozi drzavo se pravi tuj tebe ka je s tebof narobe ka njemi se vrvlas. Sto komi skode, ne boj tak sprestrasene pa posrane glede toga virusa.

In reply to by komedijanti (nepreverjen)

Bonge (nepreverjen)

Tej bosanske pritepenec se malo preveč dovole. Če se njeme tű kaj ne vijde, se lejko sele nazaj v svojo vukojebino. Samo Bosna njeme nede sake mejsec nakažüvala skoro 2 đürđa na račun un de pa sral po oblaste.....za moje pojme je un slab muzukaš povrh pa še balkanski lenuh in primitivec.

dosta je 2 (nepreverjen)

pa mi vsi moremo 13 evrov plačuvate ka si nacionalka po svoji lastni režiji takšne budale na televizijo dejve te lejko??, če jo mi vsi plačuvlemo peticijo za prepoved nastopov toga preseratora na javni tv

navijač pa pou (nepreverjen)

glede tarče in Erike: obvezno nošenje maske v vseh zaprtih prostorih javnih zavodov -še posebej ko gre za prenos v javnost...rtv je nej privat ustanova!

navijač pa pou (nepreverjen)

pokazo je je svojo glupo inteligentno zamisel s to masko-zraztrgano masko je poniževalno do tistih ki nosijo masko

Vipko
Truplo

Pišite kar hočete, vendar so taki "modeli", kot je ta Zlatko (kdo je sploh to, kaj ta dela koristnega za družbo?) v manjšini. Zakaj torej dovoljen nastop na javni televiziji? Saj je jasno: po eni strani jočejo, snemajo reklame v svojo korist, kako se jim bo zgodila krivica, če se malo zapre pipa, po drugi strani pa promovirajo take ljudi. Nekaj ne štima oz. je jasno, da hočejo na vse kriplje nagajati vladi. Ne glede na posledice!
Sam ne trdim, da javne, nacionalne televizije ne rabimo. Še kako jo rabimo. Njeni dokumentarci, otroški program, športni je sicer bolj na nuli, izobraževalne oddaje, so pozitiva za gledalce in meni tistih 13 eur ni žal, da jih plačam. Vendar bi se morali vzdržati določenih navad, tudi, da objavljajo take zadeve. Napadejo šolsko ministrico, a hkrati zamolčijo, da je bil na dogodku brez maske tudi njihov direktor, pa voditelj programa... pa še marsikaj bi se jim lahko očitalo. Ker moramo televizijo plačevati vsi in vsi se ne strinjamo z njihovim sporedom, velikokrat lažnivim poročanjem..., čudnim selektiranjem objavljenih prispevkov, bi tudi tu morala delovati demokracija. Ali pa naj plačuje nacionalko tisti, kateri meni, da vse delajo prav!

dosta je 2 (nepreverjen)

Popolnoma strinjam z napisanim, na nacionalni ravni televizija kot televizija bi morali vsakršno koli propagando bilo katere strani strogo sankcijonirati, tudi sarkazme kot je ta v omenjenem prispevku, ostati bi morala neotralna ampak samo na znanstvenem, strokovnem in mednarodnem načinu komuniciranja z populacijo in daleč od promocije vidnega člana provladnega gibanja, ker po tem se kot javni medij opredeliš za določeno politično sfero iz proračuna katerega polnimo vsi volilci.

In reply to by Truplo

cent (nepreverjen)

Janša gleda rtv, ne plačuvle pa prispevka? Intervju z Urško je tudi gledo? Prle smo meli na vladi komedijo, zdaj pa tragedijo.

black panter

To je tisti cefur,keri misli ka je reper

nagicigan (nepreverjen)

ja pa kaj ste pričakovali od idiota zlatka - čefurja???????

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice