Znani so novi podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 23. oktobra, opravili 4458 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 1498 novih okužb, gre za 33,6-odstotni delež okužb. 

Opravljenih je bilo tudi 18.030 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR-testi.

Za primerjavo: Dan prej so ob 7507 PCR testiranjih potrdili 2270 novih okužb. Šlo je za 30,2-odstotni delež. 

V Sloveniji je trenutno 18.453 aktivnih primerov okužb.

Hospitaliziranih 475 oseb

Trenutno je po podatkih Covid-19 Sledilnika v bolnišnicah hospitaliziranih 475 covidnih bolnikov, od tega je 126 pacientov na intenzivni negi. 

V Sloveniji smo včeraj zabeležili pet smrtnih žrtev s koronavirusom. Skupno je po podatkih Covid-19 Sledilnika umrlo 4683 oseb.

Komentarji (35)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
someone1 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Potem pa tisti terorist Stevanović organizira proteste. Obsoditi ga za vojnega zločina in za vedno zapreti. Kot prvo pa ga ne pustiti v M. Soboto. Sobočanci resnično upam, da imate pamet usmerjeno proti temu teroristu.....

^^ (nepreverjen)

someone1........... Ne seri bodalo . Kaj pišeš,da ga nej v Mursko pustiti idi ,če maš jajca in prepreči . Ti nisi nič drugo kot pezde in lalek.Imaš dokaze ,da je terorist ?podaj prijavo

In reply to by someone1 (nepreverjen)

tanja flaškon (nepreverjen)

Moj do jebač Dejan svinskoglavi se je cepil sedaj se mu ne digne več ga bom prodala administratorji za ženskog pedra bo že dober naj se admiistrator jebe z njim

In reply to by ^^ (nepreverjen)

tanja flaškon (nepreverjen)

Moj do jebač Dejan svinskoglavi se je cepil sedaj se mu ne digne več ga bom prodala administratorji za ženskog pedra bo že dober naj se admiistrator jebe z njim

In reply to by ^^ (nepreverjen)

someone1 (nepreverjen)

to, da se organizira neprijavljene proteste v času epidemije je KAJ? To, da se ovira in skače po cesti je kaj? Teror iz tega sledi terorizem.

In reply to by ^^ (nepreverjen)

Ohjoj (nepreverjen)

Epidemija je razglasena, si ti to prepricani ali si spet prevec Kdo vam laže gleda?

In reply to by someone1 (nepreverjen)

Bellavista (nepreverjen)

Grozen naslov.Cepljen sem z obema dozama,ampak vse bolj dvomim v ta covid.Trenutno sodelavec pozitiven in cela njegova familija 5 oseb vsi samo malo smrkavi in nahodni.Sprasujem se kaksni so pa potem simptomi oz.znaki gripe in prehlada?

In reply to by ^^ (nepreverjen)

Fjdodjdo (nepreverjen)

Čudno, da se ni nikogar, ki bi komentiral da novinarji lažejo. Mislim, da nas mora res pošteno udariti epidemija, da se bomo zamislili, v kakšnem stanju je naša družba, politika pa naše ogledalo.

mele (nepreverjen)

Napišite tudi,da je dosti ljudi v bolnišnicah že cepljenih .Za kaj tajite .Informacije iz prve roke osebe ,ki v bolnišnici dela

opaaa (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ne bluze! Javno je objavleno kelko jih je!! Tak kak deca ste ka si niti mleka nevejte odpreti. To ze praf smesno ka je vse iz prve roke 🤣🤣🤣🤣

In reply to by mele (nepreverjen)

narod je čuda (nepreverjen)

Še več pa jih je necepljenih, ka bi zdaj rad povedo?

In reply to by mele (nepreverjen)

Z.S. (nepreverjen)

Pozdravljeni! Ker ste me zmerjali s teroristi,vas bom sodno preganjali! Lp

someone1 (nepreverjen)

Jokica??? Resnica boli kajne. V demokraciji obstajajo druge metode za nezadovoljstvo kot je organiziranje neprijavljenih protestov po državi. Če bi bili pravna država bi take osebe kot je Z.S. zdavnaj zaprli in nikoli več izpustili. Če bi bili protesti prijavljeni mi je vseeno kaj se derete. Ampak s temi dejanji dobesedno zajebavate vse povrsti. Policaje, ki morajo varovati drhal, zdravstveno osebje, ki se sooča s širjenjem virusa, in običajne državljane, ki jim je malo mar za vaše početje, ker jih ovirate pri vsakdanjih poteh. Če lahko kdo koga sodno preganja sem to jaz, ker vi kršite zakone. Vaša dejana so pač teroristična, zato ker terorizirate ljudi, ki niso na vaši strani.

In reply to by Z.S. (nepreverjen)

Alarmanten (nepreverjen)

Lani smo meli vse zaprejto, zdaj nemamo....
Lani smo meli isto okuženih in lidij po bolnicah pa je nišče nej biu cepljeni....
Letos pa kao stanje alarmantno.
Ka je tou zdaj?
Ali lockdowni in ukrepi ne delujejo ali so pa cepiva za en drek.... ali je pa vse to fkuper resno ena svetovna manipulacija.

Goricanka44 (nepreverjen)

Točno tak! Vceraj en pameten na TV je razlago ka je na den 6.000 okuzenih beri viroznih in de v predvidenjih tou v novembri nanesno 200.000/mesec, kar je glede na cepljenost malce nenavadno beri ocitno neucinkovito cepljeni narod, saj nas je se "samo" 500.000 lude necepljenih, ko odštejemo od 2 mio otroke do 12.let. Tak da po toj logiki de do decembra PC vsak mel in T kak veleumnega testejranja vec ne nucamo in smo na konje, zdravi kak Pišta. Ali ge kaj ne razmin?

In reply to by Alarmanten (nepreverjen)

Goricanka44 (nepreverjen)

Pozna što koga ka se je 2x okužo/prebolel?
In kje je sešteveh vseh okuženih v 20 mesecih, ve kdo, kje najti ta podatek? #sobotainfo morda?

In reply to by Goricanka44 (nepreverjen)

Hkffujvhh (nepreverjen)

PREHLAD NATEG IN PREVARA!

realnoo (nepreverjen)

50% krivi za stanje so ALA FEJK MEDIJI KAK JE TA PORTAL! PISEJO IN OBJAVLJAJO PRIREJENO, VSE ZA GLEDANOST!

Spectrumn (nepreverjen)

Če moraš imeti kartico v žepu (ali potrdilo na telefonu) kot dokaz, da si si dal v telo vbrizgati zdravilo, zato da imaš dostop do trgovine, zdravstvene oskrbe ali da se lahko svobodno gibaš v družbi, potem ne živiš več v svobodni državi in nisi več gospodar svojega telesa.

A (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ka vsak dan pozeres, spijes, kelko ostale svinjarije v usta deneš in te si baš najšo ka se ne boš cepo. Idiotizem brez primere.

In reply to by Spectrumn (nepreverjen)

Oplmm (nepreverjen)

Joj, daj zbudi se. Komu ti preko qr kode kazes preden gres v trgovino koliko vsega tega sranja kar nastevas si sam pozrl? Nobenemu. Ker si svoboden. Ne morem verjeti kaksna ovca.

In reply to by A (nepreverjen)

narod je čuda (nepreverjen)

Vah ti pa si woke. Strokovnjak pravi. 😂😂😂😂

In reply to by Oplmm (nepreverjen)

oleander (nepreverjen)

inteligenca ti je na rezervi..pajdas

In reply to by A (nepreverjen)

Pol77 (nepreverjen)

Če mate doma dojenčka pa vaš otrok obiskuje vrtec če je možno naj ostanejo doma.Fejst se širi RSV in za dojenčke je nej dobro.Bolnica je puna sten viroson.

Bajeer (nepreverjen)

ne pozabimo, da je Pfizer plačeval tolikšne globe zaradi lažnega oglaševanja svojih produktov, da se jim je na koncu bolj izplačalo kupiti The Reuters, preko katerega sedaj nemoteno laže in vodi enega najbolj razvpitih fact checker-jev, ki priča vse prej kot o resnici

narod je čuda (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Glavno ka FB pa YT strokovnjaki širijo resnico, ka bi li brez njih.

In reply to by Bajeer (nepreverjen)

ohjoj (nepreverjen)

Ajde strokovnjak, preveri. Napisi v google: AstraZeneca lawsuits, Pfizer lawsuits...FB doktori ste zame vsi tisti, keri ste verjeli ka trupla lezijo po ulicah, verjeli ste trugam ob bolniski postelji! HALO?!!!

In reply to by narod je čuda (nepreverjen)

6gfrr (nepreverjen)

Tako pravijo: "Nevladne organizacije bodo iz posebnega sklada za NVOje dobile dvakrat več sredstev kot do zdaj. "
Ta vlada ni pol procenta desna, ampak leva do skrajno leva, v opoziciji pa totalno levi. Izbire je izven parlamenta.

ohjoj (nepreverjen)

Pa kaj ma veze... Levo, desno, vse je podkupljivo!

In reply to by 6gfrr (nepreverjen)

Katimarij (nepreverjen)

Z evri za nove cepljene so pokazali, da zdravniki niso nič drugega kot farmacevtski akviziterji, zdravstvo pa le pridobitniška dejavnost, popolnoma nič drugačna od drugih, ki so delovanje podredile dobičku. Le kako zaupati zaslužkarjem?

Yutelsa (nepreverjen)

Višji ko je procent cepljenih, bolj se okužbe širijo. Tako praksa. PCT-pogoj je licenca za neodgovornost, definitivno PC.

Uipp0 (nepreverjen)

Nobenga cepiva ne rabite za covid, z znanimi zdravili in protokolom uporabe ste zdravi v 2, 3 dneh, ce pravocasno zacnete. Vse zapisano, gospod testira na sebi, ker je staknil covid in bo objavil v nekaj dneh. Danes ze zdrav. Ko bo objavim link. Covid je blazja oblika gripe, seveda ce se pravocasno zdravi, in te ne pustijo doma cakati, da se stanje slabsa, in vas potem odpeljejo na intenzivno. Zdravimo bolne, ne cepimo zdravih.

zulejha (nepreverjen)

što van pa še vervle lažnivci

. (nepreverjen)

Zakaj narod zaj z boni potuje in dela gužvo Vsepovsod? To je dobro za razširjanje virusa? Politika dela eno, pridiga nam pa drugo. Nemre se narod držati doma, če pa moremo iskoristiti vaše bone.

gost512412 (nepreverjen)

prihajamo v obdobje virusnih obolenj... nič novega ka je več okuženih v takših časih.... lani je bila ista pesem..

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice