Ponekod že poročajo o toči, nevihte so že opustošile osrednji in severni del države.

Burnemu vremenu kar ni videti konca. Smo še v mesecu maju, a narava že močno kaže zobe.

O močnih nalivih s točo poročajo v osrednji in severni Sloveniji, po poročanju Neruje.si pa bo sistem neviht potoval v smeri Posavja, Podravja in jugovzhodne Slovenije.

Črni oblaki, ki jih spremljajo tudi udari strel in močan veter ter dež, so že prisotni v Podravju in Pomurju.

Komentarji (2)

HojSS PRESS (ni preverjeno)

Namesto, da bi uredili obrambo proti toči, da bi skrajšali čakalne vrste v zdravstvu, da bi sezidali več neprofitnih stanovanj, da bi vlagali v razvoj in nova delovna mesta, raje minister Tonin vlaga skoraj 800 MILIJONOV v železje, ki bo ležalo v vojaških skladiščih !!!!!!!!!

In poslanec Horvat to vse lepo požegna !!!!!!

čarni vrag (ni preverjeno)

In ta ista stroka, kera to guči ka se moreš cepiti, ti v isti sapi tudi povej ka te cepivo ne zaščiti pred virusom in ka si tudi po cepljenju še naprej prenašalec virusa. Zakoj ste se torej cepili?
Če odmislimo oslarijo o čipih in ostalih nebulozah, me resno zanima zakoj se ljudje cepite, če vas pa to cepivo ne obvaruje pred boleznijo, niti druge ne obvaruje pred tem, da jih vi nebi okužili? Ali pa pač spadate med tiste keri se zdaj tak na velko cepijo samo za to ka do lejko nekan šli?
Kakšna je to bolezen kera nuca takšen marketing tak kak ga ma tej virus? Strašne zadeve se same promovejrajo in ne rabijo vlad in strok ka bi nan razlagali kak je nekaj nevarno. Če samo pogledneš retoriko politikov in stroke, ka čuješ? Cepite se ka te lejko šli na morje, cepite se ka te lejko šli v gostilne, cepite se ka te lejko šli na koncerte, cepite se, cepite se, cepite se....
Nišče pa več ne omenja ka se naj cepimo ka nemo zboleli, ka nemo druge okužili, ka mo reševali življenje......
Nej..... cepite se ka te lejko nekan šli. Torej..... vi ka se cepite na podlagi pripročil takšne stroke ste isti kak tisti ka se ne cepijo zato ka mislijo ka do jin vstavili čip.
Po moje je bole resnica ka so cepljeni tisti ka so vodljivi. Ges se ne mislin cepiti nikoli, pa nej zaradi nekše teorije zarote ali koga koli drugoga. Pač san se odločo ka mejne nešče nede napelo na cepljenje na podlagi prirejenih podatkon in samo zato ka mo lejko šou na morje. Pa san nej glih neizobraženi kak trdiš ka smo tisti ka se ne cepimo. Cejlo leto san se pazo, se držo ukrepov ka san nej zbolel, zdaj pa kak zdrav človek naj sprejmen nekšo cepivo za keorga mi nišče ne garantejra ka de me pred bilo čim zaščitilo. Vi ka ste cepljeni bi mogli biti zadaj označeni kak največja grožnja, nej pa mi necepljeni. Vi te zdaj mislili ka ste rešeni in te opustili zaščitne ukrepe in te veselo raznašali virus še naprej med narodon.
Mi je pa najbole smejšno ka naprej vlačite teorije zarote tisti, keri ste verjetno tudi pred enin leton tiste ka so gučali ka de se zgoudili in ka se zdaj dogaja, označevali za teoretike zarote. Pazi ka se nede čez pol leta tudi kaj od tistoga ka zdaj označuješ za teorijo zarote pokazalo kak nekša nova normalnost.

Starejše novice