Ljuljana se je znašla na seznamu 15 najbolj varnih božičnih destinacij v Evropi. Organizacija European Best Destinations vsako leto objavi seznam evropskih mest z najlepšimi in najboljšimi božičnimi sejmi.

Letos so pri ocenjevanju upoštevali tudi možnost zagotavljanja zdravstvene varnosti in Ljubljano prepoznali kot varno destinacijo za obisk tudi v teh kriznih časih. 
 

Na skrbno izbran seznam destinacij so uvrstili destinacije, kjer bo možno doživeti božično pravljico, obenem pa bodo strogo upoštevana zdravstvena in higienska pravila.

Slovenijo so skupaj s prestolnico prepoznali kot eno najvarnejših destinacij to zimo, saj ima v primerjavi z ostalimi, hudo prizadetimi evropskimi državami s covidom-19, kar 12-krat manj resnih primerov na milijon prebivalcev.  

Vir: Instagram.

Vsem tistim, ki ste se spraševali ali se bo Ljubljana letos sploh zasvetila v soju prazničnih luči, je odgovoril tudi župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković
 

Vir: Instagram.

Z božičnim okraševanjem Ljubljane, ene najlepših destinacij v Evropi, so že začeli 

Po praznično okrašenih ulicah in božičnem sejmu se bo možno sprehoditi med 27. novembrom in 2. januarjem. Seveda ob upoštevanju ustreznih zdravstvenih in higienskih ukrepov. 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tutu (nepreverjen)

"Slovenijo so skupaj s prestolnico prepoznali kot eno najvarnejših destinacij to zimo, saj ima v primerjavi z ostalimi, hudo prizadetimi evropskimi državami s covidom-19, kar 12-krat manj resnih primerov na milijon prebivalcev. "

Kak pa je to možno, če pa na JJ-TV stalno mutijo, kak v Ljubljani vladajo kolesarji, morilci, ogroževalci javnoga betega, šteri so (poleg drugih nepazljivih in ignorantskih levičarov) edini in glavni krivci za visike številke po celi Sloveniji?

Machiavelli

Najbolj varno zato ker se se na njivi v Kazahstanu vec dogaja kot v slovenskem mestu.

Starejše novice