Vir: Facebook Viljem Julijan
Društvo Viljem Julijan zbira finančna sredstva za dveletnega dečka Bona, ki ima hudo bolezen.

Društvo Viljem Julijan zbira finančna sredstva za dvoletnega dečka Bona. 

Bono bije bitko s časom in s hudo redko boleznijo - »kavernomi« žilnimi tumorji, ki napadajo njegovo drobno telo. 

Dveletni deček se je rodil z redko vrsto žilnih tumorjev po celotnem telesu, med drugim jih ima kar 33 tudi v možganih in enega v hrbtenjači, zaradi česar tudi ne more hoditi. 

Zaradi bolezni fantek ne more hoditi, zato nujno potrebuje posebne fizioterapije, ki letno stanejo 30.000 evrov in si jih njegova starša ne moreta privoščiti

Potrebuje vsaj dve leti fizioterapije 

Po napovedih nemških zdravnikov bo Bono strnjene fizioterapije, s pomočjo katerih bo lahko shodil, potreboval vsaj dve do štiri leta.

Letni strošek terapij je okrog 30.000 evrov, zato si v Društvu Viljem Julijan srčno želijo, da bi za malega borca do konca leta zbrali vsaj 60.000 evrov.

Mali borec je pri svoji rosni starosti pogumno prestal že več operacij, pri petih mesecih starosti je bil kar en mesec na intenzivni negi na pediatrični kliniki, pri enem letu starosti pa je prestal tudi zelo težko operacijo hrbtenjače na univerzitetni kliniki Tübingen v Nemčiji.

Zbiranje finančnih sredstev 

V Društvu Viljem Julijan so začeli zbiralno akcijo za Bona, za njegove nujno potrebne fizioterapije, ki so njegovo edino upanje, da bo lahko kdaj hodil, drugače se fantek nikoli ne bo mogel postaviti na noge in shoditi.

Za malega borca Bona lahko prispevate z SMS donacijo s ključno besedo BONO5 na 1919 ali z nakazilom na TRR SI56 0400 1004 6908 898, sklic SI00 882021, namen »Donacija za Bona«. 

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
realnoo (nepreverjen)

pa koliko je teh drustev v sloveniji? Niti centa drustvom ker niso pod nobenim nadzorom! Naj se obrnejo na palcico pomagalcico...

100-100 (nepreverjen)

Realnoo, či ne misliš pomagati bar lidi ne puntaj. Mogoče boš ednok san nüco pomoč, Te lidge se trujdijo in to samo zatou, ka gratajmo lidge eden drujgomi. Nej fseposedi viditi zarote, lopovščine.

In reply to by realnoo (nepreverjen)

realnoo (nepreverjen)

ce je tebi to pumpanje folka se mi smilis!
In ja, velika stevilka podobnih drustev ima v prvi vrsti SAMA SEBI POMEN, ce razumes!
So pa drustva po slo sistemu zelo slabo nadzorovana in hitro prihaja do mahinacij.

Zato pa zalostna zgodba gor ali dol, DRUSTVU NITI CENTA.

Me pa zanima zakaj se ta starsa ne obrneta na PALCICO POMAGALCICO...???

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

Kolok (nepreverjen)

Naj Pocivalsek prispeva, on tak rad resuje zivljenja. Ali pa ovi kripto frajeti iz SDS podmladka keri sluzijo milijone z maskami.

. (nepreverjen)

Ci se pct pa vse to tak promovera naj politike stopijo za narod skup tudi :) upan ka mali cim prle zdrav grata 💪💪💪

normalen (nepreverjen)

Žalostno, da nimamo denarja v državi za naše potomce, ki bi morali doživeti veselje v igranju pa sem prebral in tudi prispeval 20 eur preko sms in srčno upam, da bo pomagalo staršem izpolniti največjo željo še predvsem pa, da bo nekoč prikazan posnetek kako veselo teče.

Mjkox (nepreverjen)

Man san 2 otroka podobnih let pa si nemren predstavlate ka bi to moja deca bilii... je pa zalostno z stranij drzave ka nemre poskrbete vsaj delno za tej otroke... mo pa san tude nakazal nekaj, ker nikole neven ka de z mojo deco pa kda mo san mogoce nucal pomoc

ŽivaŽalost (nepreverjen)

Glavno ka se na velko kupujejo neuporabni oklepniki in letala za vojsko... za deco se pa more žicati okoli ali pa zbejrati zamaške. Ali nema veze, glavno ka vlada dela dobro....

SvinjskoGlaviMesec (nepreverjen)

Vprašajte Tonina. Zgleda je denar, da je vrgel miljone našega denarja za tovorno letalo. Na koncu bo to tovorno letalo kot naš falcon. Podajali si ga bodo kot poceni kurbo.

Andrej Actros (nepreverjen)

Glavno ka je za frčaflan

Starejše novice