Okoli 188.00 učencev in 74.000 dijakov se po koncu prvih šolskih počitnic vrača nazaj v šolo.

Šolarji so lahko v počitnicah uživali devet dni, če prištejemo še zadnjo oktobrsko soboto in nedeljo.

Kot poroča STA, bodo naslednje počitnice imeli že čez manj kot dva meseca.

Osnovno- in srednješolci bodo med božičnimi in novoletnimi prazniki prosti kar od 25. decembra do 5. januarja. Pri tem jim petka, 3. januarja, ne bo treba nadomeščati.

Zimske počitnice za učence in dijake z vzhoda države bodo od 24. februarja do 1. marca, za tiste z zahoda države pa teden dni prej. Znova bodo nato prosti v tednu pred 1. majem.

Komentarji (5)

Zamišljen (ni preverjeno)

Sporočam da v OŠ Tišina počitnic otroci sploh niso imeli ker so bili obsipani z domačimi nalogami in domačim branjem. Se dobro da nismo rezervirali počitnic drugače bi delo nesli s seboj. Žalostno in egoistično gledano učitelji so pozabili da so tudi oni imeli otroke s katerimi so želeli preživeti brezskrbne počitnice. Kam pelje ta naravnanost do otrok? Iz naših otrok delajo živčne razvaline.

brum (ni preverjeno)

Lejko dejte domouv vzemeš pa se naj doma šoula pa te nede doživljo stresov in de gda de odrasel prišo v kruti svet realnosti lepo ohranjeni in pomehkuženi. Pa po možnosti ta ga vidva oba stariša za rokico pelala v prvo službo in ob enon preverila ka nede slučjano tan doživljo kakšnih stresov. Pa sigurno boš odo na fakuteti gnjavit za roditelske sestanke. Jebalo vas tou vaše modruvanje glede šoule. Lejko ga pa tudi v privat šoulo prepišeš pa te celi den pouleg njega v klopi sidiš ka nede postal živčna razvalina. Prokleto no, takšni stariši kak si tij delate iz dece živčne razvaline in mentalne invalide s tou vašo permisivno vzgojo. Te pa odrstejo in nemrejo normalnoga stika navezati ali pa ohraniti zdravoga odnosa s partneron. Vedno iščejo nadomestek za mamico, kera njemi je celi život vse k riti in od riti nosila, zdaj pa panika gda se more san znajti. Živčne razvaline prej.....

In reply to by Zamišljen (ni preverjeno)

Gospod brum (ni preverjeno)

Na kero solo pa hodijo tvoja deca gospod brum, ka mas tij tak dobre izkusnje?

In reply to by brum (ni preverjeno)

peklenjšček (ni preverjeno)

Res konec počitnic ?No ,če ne bi zdaj tu prebral bi še vedno mislo da so počitnice lepo ,da smo obveščeni . Edino ne razumem kdo je bil tisti konj,ki je izmislil besedo krompirjeve počitnice ?

brum (ni preverjeno)

Fala ka ste objavili tej članek, vačik bi gnes vgojno pozabo deco v šoulo poslati. Resno hvala ka ste nas obvestili ka je konec počitnic. Man občutek ka so bila deca doma 2 leti glede na to ka se za konec počitnic po nouvon objavljajo članki.

Starejše novice