Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za ponedeljek, 13. maja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Danes zgodaj sprejemate svojo neodvisnost, dragi oven, in cenite nekaj spontanosti. Ker pa vas aspekt Venera-Saturn krepi in podpira, ko dan napreduje, je skrb za dolžnosti in odgovornosti zadovoljiva.

Urejanje vaših finančnih zadev ima lahko pozitiven učinek na vseh področjih. Počutili se boste bolje, če boste ubrali konservativen pristop in se morda počutili bolje pripravljeni za sprejemanje pomembnih odločitev, zlasti glede denarnih zadev ali skrbi za osebno lastnino.

Tudi na ljubezenske zadeve danes vplivajo predvsem praktični premisleki. Čas je, da cenite preproste užitke in udobje, namesto da bi šli predaleč ali se prepustili občutku, da potrebujete več, da bi bili srečni.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Dan se lahko začne z vznemirljivo ali nepredvidljivo energijo, dragi bik, vendar se hitro spremeni v stabilno obdobje. Ceniti preprostejše stvari v svojem življenju postane bolj naravno, ko dan napreduje, in to je prijeten občutek.

Izžarevaš privlačen, tih magnetizem. Občutek namena in jasnost sta zdaj gonilni sili. Morda boste z nekom okrepili vez s praktično podporo ali pomočjo. Ljudje vas običajno cenijo bolj kot običajno. Pravi čas je, da prispevate k skupini ali pomagate prijatelju in se ob tem počutite odlično.

Druga možnost je, da zdaj motivira poseben projekt. Morda to ni posebej spontan čas, vendar lahko dosežete kar nekaj ali uživate v blažjem tempu in več strukturiranosti svojega življenja, kar je lahko tolažilno.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Luna gre v vaš sektor komunikacij za nekaj več kot dva dni, dragi dvojčki, vi pa iščete mentalno zanimive dejavnosti. Medtem ko jutranja poravnava Sonca in Urana povečuje to energijo, pride v poštev aspekt Venera-Saturn, ki je stabilen in se stabilizira.

Pravzaprav bi morda resnično cenili blažji tempo. Zanimajo vas red, organiziranost in jasnost. To je idealen čas za posel in povezovanje z drugimi na praktičen način. Ta tranzit daje prednost stalnemu napredku, zanesljivosti in majhnim prizadevanjem za zagotovitev prihodnjih prizadevanj.

Vaša presoja na poslovni ravni je zdaj v odlični formi. Hkrati niste popolnoma pripravljeni deliti svojih občutkov in morda boste uživali v ohranjanju skrivnosti ali uživanju časa zase, da bi razumeli svoje naklonjenosti in čustva.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Medtem ko se dan začne s spontano energijo, se zdi, da se življenje ustali, ko napreduje, dragi rak. Prvič, Luna se premakne iz vašega znamenja v vaš sektor virov in hrepenite po več predvidljivosti.

Po drugi strani pride v poštev tranzit Venera-Saturn in morda vam bo koristilo, če boste izpolnili odgovornost ali opravili nekaj nadoknaditve. Odnosi s prijateljem so lahko pomirjujoči ali utrjujoči in morda se vam zdi, da so drugi bolj zanesljivi, kot so bili v zadnjem času.

Danes ste v najboljši formi, ko je vaša vizija praktična, saj ta tranzit podpira trdna prizadevanja. Skrbi vas, kaj bo dolgoročno verjetno delovalo. Imate željo, predvidevanje in potrpežljivost, da dosežete pomemben napredek pri svojih projektih, delu ali podvigih.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Čeprav se danes lahko počutite navdihnjene na nekaterih ravneh, dragi lev, so energije zdaj naklonjene praktičnim zadevam in načrtom. Vaša presoja vrednih projektov ali naložb je izjemno zdrava. Če potrebujete pomoč, nasvet ali podporo, je pravi čas, da jo poiščete.

Obravnavanje ali vodenje zapletenih finančnih ali odnosnih zadev in skrb za posel je lahko pozitiven poudarek. Včasih pomaga, če drugim dovolite, da se 'vmešajo' v vaše težave, in danes je lahko eden takšnih. Imate močnejši občutek stabilnosti in jasnosti.

Prav tako vzbujate zaupanje in odnosi so v dobrem stanju. Medtem ko je bila Luna več kot dva dni v vašem zasebnem sektorju, se zdaj pojavlja v vaši sončni karti in lahko se počutite, kot da se prebujate. Želite se povezati, komunicirati in se počutiti sveže.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Današnji tranzit Venera-Saturn vas podpira in pomirja, draga devica. Medtem ko lahko začnete dan nekoliko razgibano, bo dan previden in praktičen. Pozornost na krepitev projektov in odnosov ima lahko dolgoročne koristi. Čeprav je v vaših odnosih in povezavah morda nekaj zadržanosti, lahko obstaja odličen občutek nespremenljivosti.

To je odličen čas, da se posvetite projektu ali dejavnosti, ki zahteva neomajno pozornost. Verjetno boste uživali v prijetnem, mirnem vzdušju okoli sebe, ki je udobno in zadovoljivo. Lahko pride do razjasnitve odnosa ali pa vam koristi koristen in konstruktiven pogovor. Lahko pridejo v poštev stara modrost ali izkušnje.

Osredotočite se na krepitev vezi na dolgi rok in bodite čim bolj potrpežljivi z drugimi za najboljše rezultate zdaj. Dobro se vam zdi, če razmislite o svojih zavezah in o tem, kako bi jih lahko spoštovali. To je dan, ko prepoznamo pomen in vrednost zaupanja v naših odnosih.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Prvi del dneva je električen, drage tehtnice. Navdihnjeni ste in pripravljeni sanjati o povsem novih načrtih ali strategijah. Ko dan napreduje, je veliko bolj stabilno. Zaradi harmoničnega aspekta Venera-Saturn je primeren čas za realne ocene v zvezi z vašim zdravjem, delom ali finančnimi zadevami.

Jasneje lahko vidite, kaj je treba izboljšati ali spremeniti, in prilagoditve prinašajo malo, če sploh, obžalovanja. Izpolnjevanje obveznosti je zadovoljujoče in morda boste v neki situaciji uspešno uporabili modrost ali dober nasvet. To je odličen čas za popravilo ali krepitev odnosov na preproste, a učinkovite načine.

Izkazovanje naklonjenosti z zvestobo in zanesljivostjo je trenutno dobro podprto. Delo, ki zahteva analizo ali raziskavo, bo verjetno šlo izjemno dobro. Zadeva v zvezi z zdravjem ali službo bo morda pridobila moč ali jasnost. Zdaj razmišljate o stvareh in se posvečate podrobnostim. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Medtem ko je jutro lahko videti naključno ali nepredvidljivo, dragi škorpijon, se dnevne energije oblikujejo tako, da bodo zelo stabilizirajoče. Venera je v harmoniji s stalnim Saturnom in izpolnjevanje vaših odgovornosti in obveznosti, zlasti do drugih, pride naravno in enostavno.

S slogom in eleganco sprejemate slabo ob dobrem. Nekdo vas lahko motivira, da delate prav, ali da ponudite pomoč ali podporo. Danes ste nagnjeni k izkazovanju spoštovanja ali naklonjenosti drugim s praktičnimi gestami in drugi morda počnejo enako – dejanja so pomembnejša od besed. Še bolj kot običajno lahko uživate v izdelavi načrtov in dizajnov.

Praktični elementi ustvarjalnega projekta pritegnejo vašo pozornost in morda razmišljate o monetizaciji hobija ali talenta. Današnji dan je primeren za dober napredek pri hišnem projektu, pomoč in podporo ter realistično presojo kakovosti in vrednosti. Trdne povratne informacije drugih vas motivirajo.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Danes uživate v spontanosti in bolj naključnem pristopu, dragi strelec. Še vedno pa današnji harmonični aspekt med Venero in Saturnom podpira praktične izboljšave, zlasti okoli doma, v družinski dinamiki, pri vašem delu ali glede vašega zdravja.

Morda boste pridobili novo veščino ali napredovali pri domačem ali službenem projektu. Lažje je videti in ceniti vrednost tradicije in rutine.

Varnost zdaj in v prihodnje je nekaj, v kar vedno bolj vlagate, danes pa še posebej uživate v dejavnostih, ki pomagajo zavarovati vašo prihodnost. Morda boste iskali več reda in predanosti v osebnem ali domačem življenju, saj Venera in Saturn tvorita harmonično povezavo.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Medtem ko se dan lahko začne z živahnostjo, dragi kozorog, vam tranziti pomagajo, da se umirite in prinesejo stabilnost, ki jo potrebujete, ko dan napreduje. Morda se boste posvetili praktičnim podrobnostim, ki pomagajo izboljšati ali zaščititi odnose in projekte.

Verjetno se boste počutili cenjene in to vas dodatno motivira! Početi je lahko več kot običajno, a posebno zadovoljstvo ob izpolnjevanju vaših obveznosti in občutek, da ste danes na pravi poti.

Današnji sekstil Venera-Saturn je konservativen, a podpira, in morda boste imeli konstruktivne in po možnosti poučne pogovore ali pa boste pridobili prednost v osebnem projektu, finančnih ali poslovnih zadevah. 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Danes zgodaj se lahko uprete vsemu, kar vas veže, dragi vodnar, toda ko dan napreduje, vam tranzit Venera-Saturn pomaga ceniti delček strukture.

Pravzaprav se vam lahko zdi najbolj naravno, da uživate v svojih dolžnostih, predvsem zato, ker se osredotočate na njihove dolgoročne koristi. Morda boste uživali v tem, da se posvetite nečemu posebnemu, pa naj bo to projekt, načrt ali razmerje.

Ta tranzit je naklonjen zmernemu ali konzervativnemu pristopu, ki velja enako dobro za praktične zadeve kot za trenutno razmerje in čustvene zadeve. Morda boste danes pridobili večji občutek jasnosti in namena ter boste lahko popolnoma uživali v občutku organiziranosti in pripravljenosti.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Luna se danes podaja v vaš sektor dela in zdravja, drage ribi, in spodbuja vašo željo po načrtovanju in urejanju poslov. Okrepitev tega je tranzit Venera-Saturn. S tem stalnim vplivom je lahko izpolnjevanje vaših obveznosti ali vlaganje dodatnega dela v zadovoljstvo.

Prijatelji, bratje in sestre, sosedje ali sošolci vam lahko priskočijo na pomoč, drugi pa bodo morda uporabili in cenili vaše praktično razmišljanje. Druga možnost je, da je to čas, ko še posebej uživate v organiziranju svojega osebnega prostora ali vložite nekaj truda v svoje osebne interese, učenje ali povezovanje.

Lahko pride do resne ali koristne razprave, ki vam bo pomagala napredovati. Čas je, da se organizirate in pripravite ali pa ste pozorni pri komunikaciji. Ta tranzit naredi čudovite stvari za vaš duh. Mentalna prenova in večja odločnost, ki ju doživljate, vas lahko opolnomočita in povečata vašo samozavest, in to je občutek, ki ga lahko sprejmete danes.

Starejše novice