Foto: posnetek zaslona videa skladbe Na zdravje!
Koronavirusu je zdaj podlegel še znan slovenski glasbenik, sicer priženjeni Ptujčan.

S sporočilom, da glasbeni dogodek Večer zaljubljencev v Kulturnem domu Kamnica pri Mariboru odpade, je sporočil še, da je tudi on pozitiven. 

»Sporočam Vam, da sem na žalost tudi jaz te dni zbolel, sem pozitiven,« je zapisal. 

Obenem dodaja, da se bodo potrudili, da kmalu najdejo nadomestni termin. 

Če ste vstopnice rezervirali, jih lahko obdržite in uporabite med nadomestnim terminom. 

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
anton77 (nepreverjen)

"Novinarski" izdelek za Pulitzerovo nagrado... "Znani" glasbenik, ka ga nišče ne pozna, imej je sploj nej omenjeno, članek napijso šmrklavec v trejtjon razrejdi..... Bravo Ptujinfo, (Sobotainfo, debili info....)

realnooo (nepreverjen)

kdo je sploh ko. Koga briga!
A nimate gradiva za klik clanke!?
Rajsi si nekaj zmislite kot ponavadi in objavite.

Risto Kubura (nepreverjen)

Koga to briga???? Sicer pa je tudi Isaac Cactus zbolel pa nič o tem ne poročate!!! Pa Čunta se je podrislal in ukozil!!!!

Ohjoj (nepreverjen)

Cepljeni zbolevajo...

100-100 (nepreverjen)

Nejcepleni pa se lažejo, okoli gučijo ka so jih napadnoli z mikrovalovi. Tak bar vaš fen Troha guči, podobno tüj drujgi, gripa , prehlad.

In reply to by Ohjoj (nepreverjen)

Ohjoj (nepreverjen)

Troha je moj fen? Iiiiii kako lepo!!

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

Panonski mornar (nepreverjen)

Pa kaj, tudi Čelavi je zbolel pa na žalost ni podlegel.

slo-10 (nepreverjen)

Čisto po Slovensko meni ena krava sosedu pa dva..........

In reply to by Panonski mornar (nepreverjen)

Opazovalec 360 (nepreverjen)

Naša soseda Micka je polno cepljena,zbolela je pred božičem in ozdravela ta trenutek je spet bolana in sped COVID....zakaj tega nikjer ne objavite.....?

Parsifal (nepreverjen)

kak je pa kaj stanje z nasin ljubljenim vodjo? no..za nesterne ljubljeni...nej se se vtegno?

DoktorSBMS (nepreverjen)

Zdravniki smo že dlje časa priča številnim političnim, medijskim in sindikalnim napadom, zato nas odločitev ustavnega sodišča niti malo ne preseneča. Presenečenje tudi ni, da sta izdani dve nasprotujoči mnenji ustavnih sodnikov.

Smo v situaciji, kjer se zdravstveni sistem sesuva. Minister za zdravje “rešuje” zdravstvo brez zdravnikov. Javnost in sindikati izvajajo javni linč nad zdravniki. Dvig plač zdravnikov, ki se sploh ni zgodil, je medijsko problematiziran do skrajnih meja. Prevladuje mnenje, da so praktično vsi poklici v javnem sektorju neposredno primerljivi z zdravniškim.

Nismo prepričani, kaj točno sledi, ali še sploh želimo vlagati napore v popravljanje sistema, ki vidi v nas največje sovražnike in ne partnerje pri nujnih rešitvah. Še enkrat bi želeli poudariti, da se osnovne plače zdravnikov vse od nastanka enotnega plačnega sistema niso spremenile.

Dejstvo je, da je obstoječi enotni plačni sistem slab in da zdravstvo potrebuje korenite spremembe. Verjeli smo v nov zakon, ki bi lahko pomenil nov začetek za vse zdravstvene delavce. In še vedno stojimo za zahtevo celotnega zdravništva pri izstopu iz enotnega plačnega sistema.

Žal nas je pri tej zahtevi najbolj izigral ravno minister za zdravje, ki je kot odgovoren za učinkovito in dostopno javno zdravstvo tisti, ki bi moral stremeti k vzdržnim in celostnim rešitvam. Nasprotno je z ločenimi dogovori z zaposlenimi v zdravstvu, ki so mu tokrat napovedali celo stavko, povzročil razdor znotraj zdravstvenih delavcev, dodatno ponižal poklic zdravnika in sprožil splošni val nezadovoljstva.

Čas je, da za nastalo situacijo prevzame odgovornost.

Z lepimi pozdravi, Mladi zdravniki Slovenije

100-100 (nepreverjen)

Mladi zdravniki, nišče je nej proti ka dobite kcoj. Samo nemre pa biti tak ka bi dobili tüj kcoj stari zdravniki, itak majo že fejst dosta. Dokeč de se zdravstvo financejralo iz davkoplačevalskoga pejneza te del javnoga sektora, mate pa možnost, ka gratate privatniki ali pa idete v tujino. Samo trbej k coj povedati tüj ka si šolnino sami plačüvlite, tak kak v Ameriki, te pa lejko idete kama ščete. Kunec kuncov bi trbelo za cejli visokošolski kader uvesti šolnino, oziroma podpisati ka te najmenje 10 let delali v Sloveniji. Mladi zdravniki, tüj drügi profili so slabo cenjeni; plačani pa ne stunjamo tak kak vi.Itak ste nej srmaki, tak še ednok , či vala za vas de tüj za nas. Či slučajno ne znate tega prebrat, naučite se prekmuščine.

In reply to by DoktorSBMS (nepreverjen)

Joj (nepreverjen)
Parsifal (nepreverjen)

verjetno mislo na ministra za zdravje...

In reply to by Joj (nepreverjen)

12 (nepreverjen)
S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice