Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za torek, 28. novembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Morda vam bo koristilo iskanje odgovorov na težave v sedanjosti v preteklosti, dragi oven. Izogibajte se prevzemanju odgovornosti, ki bi jih morali drugi prevzeti sami. Prav tako pazite, da se ne zanašate preveč na druge, čeprav bi bilo bolje, če bi stvari opravili neodvisno. 

Preden lahko samozavestno nadaljujete, boste morda morali zvezati negotove konce. Pravi čas je, da najdete nekaj izgubljenega ali spregledanega in na drugi ravni vidite, kje ste morda ubrali lažjo pot v svojo slabost. 

Prizadevajte si, da bi izkoristili močno energijo, ki je na voljo za intuitacijo vaše poti v vaših projektih, komunikacijah in prijateljstvih. Luna preživi dan v vaši solarni tretji hiši in vaša radovednost je močna - danes vas pogosto vodi.

Bik

20. april - 20. maj

Današnji dan je dober za ustvarjalna iskanja in ideje, dragi bik, še posebej, ker je vaš čut za harmonijo in ravnovesje močan. Morda v preteklosti iščete odgovore na službene ali zdravstvene težave, kar je lahko koristna vadba v zmernih količinah. 

Vendar je morda najbolje, da se izognete starim metodam samo zato, ker so bolj udobne, če vam preprečujejo napredovanje. Razmislite, ali se držite nečesa, kar vam ne služi več dobro, zlasti odnosa ali pričakovanja. 

Poravnava računov je lahko urejena danes in jutri. Bodite pozorni na težnjo, da se vržete v opravila ali delo, da se izognete soočanju s problemom ali čustvi. Luna v vašem sektorju virov ves dan spodbuja enakomeren, premišljen tempo.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Začasno je lahko napredek počasen z iskrenim zanimanjem, kot je ljubezensko razmerje ali ustvarjalni projekt, dragi dvojčki, vendar lahko naredite majhne korake k doseganju svojih ciljev. 

V tem času se je najbolje izogniti neprevidnosti v srčnih zadevah. Lahko obstaja povezava s staro ljubeznijo ali prijateljem ali pa ste sentimentalni glede stare ljubezni ali hišnega ljubljenčka. Pogled v preteklost vam lahko koristi, saj lahko znova obudite vredno prizadevanje, vendar razmislite, kje bi se preteklosti lahko držali na nezdrave načine. 

Ker se Venera danes in jutri sreča z južnim vozlom, se morda želite vrniti na hitre rešitve ali enostavno pot, namesto da bi se premaknili v smeri izzivov, nagrad in rasti. Ker pa je Luna ves dan v vašem znamenju, se tudi veselite in vaše čustvene potrebe so v središču pozornosti.

Rak

21. junij - 22. julij

Čeprav je to lahko ustvarjalen dan na mentalni ravni, dragi rak, obstaja nekaj nagnjenja k temu, da se vrnete k udobnemu vedenju, namesto da bi se izzivali ali si prizadevali za rast in učenje. Zdi se, da vas zdaj močno privlačijo stare navade in dobro delo iz preteklosti vam lahko koristi. 

Če uporabite svoje talente, se lahko obrestujete, vendar je morda tudi pametno, da se izzovete na majhen način. Morda boste ubrali pot najmanjšega odpora. Morda bi bilo pametno, da si vzamete nekaj časa ali se za zdaj osredotočite na vizijo in ne na podrobnosti načrta ali projekta. 

Luna preživi dan v vaši dvanajsti hiši in lahko čutite močno potrebo po umiku ali umiku, da bi počivali in razmišljali. Na srečo je alternativni pogled na situacijo lahko fascinanten.

Lev

23. julij - 22. avgust

Današnji tranziti te lahko na mestih potegnejo v preteklost, dragi lev. Nisi naklonjen postavljanju samega sebe ali postavljanju izzivov, raje se zatečeš k talentom in virom, ki jih že imaš, kar je lahko tisto, kar občasno potrebuješ. 

Kljub temu je najbolje, da se izogibate temu, da bi drugim omogočili ali pomirili na načine, ki bi vas lahko pozneje preganjali. Bodite preudarni in taktni, zlasti s sorodniki, sosedi in sošolci, vendar se izogibajte obljubam in odlogom. 

Današnji dan je dober za uporabo modrosti in preteklih izkušenj pri trenutnem problemu, pa tudi za opuščanje stvari, ki jih ne potrebujete. Prav tako ste v dobri formi za ustvarjalne ideje za trženje, prodajo in povezovanje z drugimi. Lahko bi uživali v oblikovanju promocijskega materiala ali posebne opombe.

Devica

23. avgust - 22. september

Današnji dogodki lahko izjemno jasno pokažejo, katere korake morate narediti, da izboljšate svoje finance ali prevzamete nadzor nad svojim zaslužkom, draga devica. Najbolj koristi dohodek iz lastnega truda, lahko pa zaupate tudi v posebno osebo. 

Vendar pa je lahko skušnjava, da se vrnete na talente in vire, ki jih že imate, namesto da bi se potrudili ali postavili izziv. Včasih je to lahko v redu, vendar je ključnega pomena, da se zdaj izogibate pomirjanju ali izpuščanju priložnosti. Izogibajte se obljubam ali odlogom, čeprav se zdijo veliko bolj privlačni kot običajno. Nekdo iz zakulisja je verjetno na vaši strani ali pa se lahko pojavi presenetljiva podpora. 

To je lahko pomemben čas za poravnavo računov. Z močnejšim zavedanjem, kje ste morda preveč navezani, ste v dobrem položaju, da odpravite ovire, povezane z denarjem in poslom.

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Dobra energija vas spremlja, da se danes in jutri osvobodite nečesa iz preteklosti, draga tehtnica. Povezava Venerinega južnega vozla vam pomaga, da se znebite stresa in napetosti. 

Kljub temu vas lahko prepriča, da izberete lažjo pot. Včasih preprosto potrebujete odmor, včasih pa zamudite priložnosti za rast in učenje, če se umaknete izzivu, in slednje je morda danes. Če opazite, da se pogosto odrekate temu, da stvari počnete sami, ko bi bilo združevanje v parih ali delitev bremena veliko boljše za vas, se lahko odločite za spremembe. 

Poskusite to težavo zatreti v kali. Ukvarjanje z nerazrešenimi konci ali poravnavo računov je lahko koristno za sprostitev poti za bolj gladka prizadevanja in dejavnosti v prihodnosti.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Vodijo vas močni spomini ali pa zdaj vzpostavljate nenavadne povezave, dragi škorpijon. Ta teden se lahko povežete s starim prijateljem, ko se Venera in Južni vozel poravnata v vaši solarni dvanajsti hiši. Pri tem vidiku je lahko prisotna težnja po iskanju preproste poti. 

Z malo brskanja in poštenja do sebe pa boste morda izvedeli, kaj je za vas najbolj dragoceno, in ta proces vam lahko zelo koristi. Morda boste zvezali konce, ko se boste zavedli zamud ali zadev, ki ste jih prej spregledali in zdaj zahtevajo vašo pozornost. 

Morda boste morali popraviti pretekle napake in opustitve, da očistite pot. Današnji tranziti dajejo prednost tudi kreativnim idejam o denarju in stvareh. Če zdaj naredite majhne spremembe, lahko na koncu povzročite močnejše občutke varnosti.

Strelec

22. november - 21. december

Izražanje vašega zaupanja v vaše bolj edinstvene lastnosti je danes samoumevno, dragi strelec, zlasti s komunikacijo. Najboljši pristop k odnosom danes je podporni – najbolje deluje opolnomočenje drug drugega, kar vodi do povečanega zaupanja in povezanosti. 

Družbeno bi lahko bili razpoloženi, da bi se počutili udobno. Povezava s starim prijateljem ali močni spomini na nekoga iz vaše preteklosti lahko zdaj močno vplivajo in ste bolj sentimentalni kot običajno. 

Kljub temu naj vas to ne ovira pri vzpostavljanju povezav, saj se lahko skozi vaše interakcije pojavi priložnost za razburljiva osebna odkritja. Zadeve iz preteklosti zagotovo pritegnejo vašo pozornost danes, vendar pridete do točke, ko opazite področja, ki so vas zadrževala.

Kozorog

22. december - 19. januar

Današnji tranziti vam omogočajo, da naredite popis svojih čustev in naklonjenosti, dragi kozorog. Z njimi lažje vidite, katere navezanosti vas morda ovirajo pri rasti in uspehu. Morda naredite načrt za razčiščevanje starih projektov, ki upočasnjujejo vaš napredek, ali poskrbite za dolžnosti, da boste lahko začeli na novo.

 Prav tako ste v dobri formi za izmenjavo idej, učenje in usmerjanje. Odločite se za bolj sproščen, ustvarjalen in lahkoten pristop. Dobrodelna dejanja so zdaj lahko neverjetno razveseljiva. 

Poleg tega se z Luno v vašem delovnem in zdravstvenem sektorju počutite veliko bolj čustveno zadovoljni, potem ko opravljate svoje dolžnosti in se ukvarjate s svojimi rutinami.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Današnji tranziti vam pomagajo pri risanju učinkovitih načrtov in reševanju težav, dragi vodnarji. Lahko je prijetno dodatno razmišljati ali se pogovarjati o nedavnih težavah. Zdaj se ukvarjate z nedokončanimi posli, ki bodo kasneje pomagali premakniti stvari naprej. 

Tranziti danes in jutri vas lahko spodbudijo, da razmislite o tem, katere navade ali navezanosti v vašem življenju vas morda ovirajo pri rasti in uspevanju, zlasti duševno ali glede stališč in miselnosti. Prizadevajte si uporabiti svoje diplomatske talente v svojih odnosih, vendar bodite pozorni na težnjo po ugajanju in pomirjanju, ki bi vas lahko kasneje preganjala. 

Bodite pozorni na priložnosti za napredovanje svojih interesov, namesto da se držite istega starega udobja. Nagnite se k dejavnostim in ljudem, ki vas spodbujajo k izboljšanju, rasti in razvoju za najboljše rezultate.
 

Ribi

19. februar - 20. marec

Današnji tranziti so dobri za reševanje problemov in ustvarjanje idej, drage ribi. Če se vključite v posebne projekte, ustvarjalne dejavnosti in hobije, lahko prinesete fantastične nagrade. Poiščite priložnosti za odpravo dolgov ali poravnavo računov - pravi čas je, da razmislite o opustitvi nepotrebnih navezanosti.

 Morda boste na primer želeli poiskati načine za odplačilo dolgov ali izterjavo posojil. Zagotovo vas danes privlačijo udobne situacije, vendar boste morda med tem zamudili priložnost, ki je tik pred vami. 

Imate močno željo vedeti, da je vaša prihodnost varna in da vas bo doseganje vaših ciljev dolgoročno zadovoljilo. Morda končujete papirologijo ali spregledate opravke, da bi se premaknili naprej, prejeli denar ali presegli kočljivo situacijo.

Starejše novice