Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za torek, 26. septembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

oven

Današnji tranziti lahko izpostavijo spopad med vašo potrebo po osebnem prostoru in vašo željo po povratnih informacijah ali družbi, dragi oven. Prizadevajte si, da bi začasno blokado obravnavali kot priložnost, da zajamete sapo.

Kot bonus lahko vidite drugo stran odnosa ali projekta. Ljudje so morda varčni s svojimi čustvi, vendar je to začasno. Medtem ko sta uporništvo in svoboda tema, sta lahko v vaših interakcijah prisotna užitek in pikantnost. 

Bik

20. april - 20. maj

bik

Motivacija ali raven energije lahko danes nekoliko zgodaj upade, dragi bik. Vendar je začasno. Morda dvomite v svojo predanost ali vidite pomanjkljivosti situacije. To je odličen čas, da preučite, kaj je treba popraviti, preden se premaknete naprej. Morda se tudi spomnite, da bo dolgoročno koristno in zadovoljujoče, če si vzamete čas, da nekaj izpopolnite.

Projekt bo morda potreboval drugi pogled. Danes lahko doživite razcepljenost med vašo željo, da opravite stvari, in vašo potrebo po sprostitvi in zlitju z okolico. 

Dvojčka

21. maj - 20. junij

dvojcka

Te dni imate s seboj igrivo in ekspresivno energijo, dragi dvojčki, vendar lahko danes pride do prekinitev tega toka. Dvom o vaši motivaciji ali predanosti je lahko začasen in vas lahko ovira pri odprtem in naravnem izražanju. Pozornost na praktične zadeve zdaj, prinaša nagrade pozneje.

Kljub temu vam osredotočanje na širšo sliko danes pomaga oblikovati stvari na tolažilen način. Zdaj obstaja želja po nečem neobičajnem, vendar vas lahko pride do motenj, spremembe urnika ali pomanjkanje načrtovanja. 

Rak

21. junij - 22. julij

rak

Tranziti lahko danes poudarijo problematična področja ali nestanovitne ravni motivacije, dragi rak. Ta postopek vam lahko na koncu pomaga, tudi če je zdaj moteč. Želja po udobju je danes močna, vendar se del vas želi razvejati in iti svojo pot. Morda se boste morali posvetiti nadležnim težavam, preden boste uživali v miru.

Današnja Luna poudarja vašo potrebo po pogledu vase ali opazovanju, namesto da bi nadaljevali z načrti. Napetosti zaradi denarja, dragocenosti in poslovnih zadev so lahko del dneva, a ko dan napreduje, se počutite močnejše in bolj zadovoljne. 

Lev

23. julij - 22. avgust

lev

Današnji tranziti vas usmerjajo na področja, kjer morate zgladiti podrobnosti, dragi lev. Za najboljše rezultate si prizadevajte naučiti iz upočasnitev, zamud ali kritik. Morda je bolje, da stvari dobro premislite in počakate. Druga možnost je, da poiščete zdrave načine za pobeg od rutinskih zadev in uživate v širokem razmišljanju ali domiselni zabavi.

Lahko ste bolj občutljivi na neravnovesja v odnosih kot običajno in vaša želja, da bi šli po svoje, bi lahko bila v nasprotju z željo po družbi. Prizadevajte si prepoznati svoje občutke in jih razvrstiti, če ovirajo jasnost. 

Devica

23. avgust - 22. september

devica

Danes zgodnji tranziti so zapleteni zaradi vaših praktičnih zadev ali ravni udobja, draga devica. Težava, povezana s prijateljstvom, projektom ali denarno zadevo, se lahko pojavi in lahko dvomite v svojo predanost. Preobčutljivost se poveča, zato bodite potrpežljivi do drugih in do sebe za najboljše rezultate.

Kljub določeni nerazpoloženosti se pojavi potreba po produktivnosti in koristnosti. Po navadi se potrudite in pomagate, vendar boste morda morali odpisati nekatere naloge in si vzeti nekaj časa zase. Izogibajte se pretiranemu obvezovanju. 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

tehtnica

Danes zgodaj ste lahko precej občutljivi na nihanje ravni motivacije, draga tehtnica. Spomnite se, da se potrpežljivost lahko obrestuje in da vzponi in padci z občutki predanosti morda nimajo globljega pomena.

Zaradi trenutnih obveznosti morda ne boste dobili tistega, kar želite, toda upočasnitev vas bo morda preusmerila k vašim prioritetam. Morda se zdi, da se problematična področja povečajo, kar vam pomaga najti rešitve. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

skorpijon

Danes zgodaj morda ne bo lahko prebroditi vaše rutine, dragi škorpijon. Zamude lahko vplivajo na vaše navdušenje, predanost in motivacijo. V idealnem primeru lahko majhne ovire vodijo do odkrivanja novih načinov za izboljšanje vaših načrtov in projektov. Če boste ta čas izkoristili pametno, boste lahko odkrili načine, kako narediti svoja prizadevanja bolj smiselna.

V resnici ste danes iznajdljivi in načrtovanje strategije je smiselno. Morda boste prišli v stik s potrebami in željami, ki ste jih imeli skrite. Kasneje danes se Luna za nekaj dni odpravi v vaš sektor veselja in ustvarjalnosti.

Strelec

22. november - 21. december

strelec

Načrt ali prizadevanje lahko danes naleti na težave, dragi strelec, ali pa začasno dvomite v svojo predanost. Morda je treba stvari popraviti in prilagoditi, da se vrnete na pravo pot. Lahko se pojavijo napeti občutki glede razmerja in najbolje je, da ne sklepate prehitro – pustite, da se stvari odvijajo, preden podate sodbo.

Na osebni ravni ste morda razpoloženi za izziv. Morda uživate v občutku, da ste zaposleni, vendar težko veste, kaj točno želite početi sami s seboj. Danes lahko ljudje zadržujejo svoje prave občutke, zato bo morda težko dobiti informacije, po katerih hrepenite. 

Kozorog

22. december - 19. januar

kozorog

Danes bi lahko začasno dvomili ali dvomili o svoji predanosti projektu, dragi kozorog. Drugi bi lahko stali na poti vašemu napredku, toda z malo truda in osredotočenosti na svoje cilje bi lahko odkrili ravno prave popravke in prilagoditve, da se vrnete na pravo pot. Čeprav danes zgodaj lahko primanjkuje samozavesti, ste na splošno v dobri formi, da opravite stvari in se posvetite svojim prednostnim nalogam.

Socialne skrbi lahko vplivajo na produktivnost, a racionalizacija pride sama od sebe, ko dan napreduje. Kasneje danes se Luna za nekaj dni odpravi v vaš sončni sektor komunikacije. 

Vodnar

20. januar - 18. februar

vodnar

Današnji dan je boljši za odpravljanje težav kot za pospeševanje nečesa, dragi vodnar. Če zdaj popravite problematična področja, boste pozneje svobodnejši in samozavestnejši. Morda bo treba obravnavati neorganiziranost. Upočasnitev vam lahko pomaga, da se preusmerite in prilagodite svoja pričakovanja na bolje.

Luna v vašem znamenju večji del dneva poveča glasnost čustev in lahko ugotovite, da so ljudje nekoliko uporniški ali da jih je težko določiti. Vendar pa se Luna pozneje danes odpravi v vaš sektor virov in varnosti za več kot dva dni.

Ribi

19. februar - 20. marec

ribi

Ker današnji tranziti izpostavljajo področja nezadovoljstva, drage ribi, je smiselno delati na poenostavitvi, da bi dolgoročno prihranili čas. Morda se zdi, da gre zdaj počasi, vendar vam bo kasneje lahko koristilo. To je pravi čas, da razmislite, kaj je za vas dolgoročno najboljše v odnosih, načrtih in projektih.

Morda se boste borili s tem, da bi šli po svoje, kot pa da se vedno prilagajate. Če potrebujete več časa, da resnično obvladate določeno pot ali položaj, si vzemite ta dodatni čas. 

Starejše novice